- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- Konu Sahibi Gozbebegim58
Göz mü rengi değiştirmek?
Ben de oturup saçımı platine çevirmeyi başardılar diye sevineyim
Millet uzaya çıkacak, ben körüklü otobus beklerken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göz mü rengi değiştirmek?
Ben de oturup saçımı platine çevirmeyi başardılar diye sevineyim
Millet uzaya çıkacak, ben körüklü otobus beklerken.
Zaten bu thread i bilgi isteyenlere. Ilgilenlere.Sanıyorum estetik operasyonlar arasında göz rengi değiştirme, yaptırmak isteyeceğim en son şey bile değil.
Nerden aklınıza geldi, nasil cesaret ettiniz bilmiyorum ama umarım bir sıkıntı yaşamazsınız.
Güle Güle kullanın diyim bari
Yalnız değilsinizO değilde gözün resimlerine daha tıklamadan korkan sadece ben miyim acaba ?
Evet ya aynı resmi yüklemişimAma biz bi fark görmedik aynı renk
Ameliyat değil lazer le oluyorum. Kaç kişi geliyor bi bilseniz. Ben şaşırdım. Bu kadar çok kişi geliyor ve hiç bir bilgi bulunmuyor. O yüzden paylaşım dedimGörme engelliler Allahtan görecek göz dilerken,gören gözü kör edecek ameliyatlara kalkışanları anlayamıyorum.
Lazer de bir ameliyat.Ameliyat değil lazer le oluyorum. Kaç kişi geliyor bi bilseniz. Ben şaşırdım. Bu kadar çok kişi geliyor ve hiç bir bilgi bulunmuyor. O yüzden paylaşım dedim
Evet iyi cesaret orda haklısnız ama yıllardır lens kullanıyorum ve lens çok çok daha tehlikeli . Batma yanma iltahap neler neler yaşadım. Inşallah herşey gönlümce olur. Sonuçta üst pigmenti alıyor lazer. Altdaki renk ortaya çıkıyor. Riski yok.Kusura bakmayin ama bu renk degistirme bana cok tehlikeli geliyor.Hani gozlerden biri baska digeri baska renk olur ve psikolojik olarak etkilenirsin tamam anlarim.Ama durduk yere bu riski alamam.birde o kadar para .iyi cesaret
Lazerle oluyorsun ama once yesille ilgili bir goz rengi okumamistim ama bazi kahverengi gozler maviye donusebilir.Her goz degil altini cizerim.Ameliyat değil lazer le oluyorum. Kaç kişi geliyor bi bilseniz. Ben şaşırdım. Bu kadar çok kişi geliyor ve hiç bir bilgi bulunmuyor. O yüzden paylaşım dedim
Yenisini mi yükleyeceksin bekliyoruzEvet ya aynı resmi yüklemişim
Bende koptummm yoruma
kestim de ondanO değilde gözün resimlerine daha tıklamadan korkan sadece ben miyim acaba ?
Lens almadan once olcum yapilmasi gerekiyor.Iki goz bebegimizin olculeri ayni olmayabilir.Kullanirkende talimatlara uyulmali ve belli bir saat sonra cikarmali.Olcum yaptirmadan ve kurallara uymadan takilan lens sorun cikarabilir evet ama bu lazer de pek masum degil.Sonucta gozun dogal yapisina mudahale varEvet iyi cesaret orda haklısnız ama yıllardır lens kullanıyorum ve lens çok çok daha tehlikeli . Batma yanma iltahap neler neler yaşadım. Inşallah herşey gönlümce olur. Sonuçta üst pigmenti alıyor lazer. Altdaki renk ortaya çıkıyor. Riski yok.
Bu sizin düşünceniz. O kadar çok kişi yapıyor ki Anlatamam. Bende paylaşayım dedimYa şimdi kusura bakmayın da operasyonlarla göz rengini değiştirinceye kadar estetikte ileri giden insanların kendileriyle ciddi sorunları olduğunu ve psikolojik tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum ben.