goz rengi acilmaz belli bir yontemle evet..
ama insanlarin belli bir yasi gectikce kendiliginden goz rengi acilabilir..
ama bunun da belli bir yolu oldugnuu sanmiyorum..
goz renginizi belirleyen genetik faktorler.. hevesim cok derseniz renkli lens deneyin...
aman diyeym kesinlikle ben 15 yaşındayım ve kullandım lens yemin ediyorum lanet ettim neler çektim gözlerim iltihaplandı okulumdan geri kaldım çok canım yandı kesinlikle önermiyorum
Limon ve benzeri asidik maddeler göz sinirlerine zarar verebilir diye duymuştum, bilginiz olsun diye söylüyorum. Yargılamıyorum. Ama iyi araştırmak lazım.
hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım...göz rengi ışığa göre değişik görünebilir ama, limonlada göz rengi açılmaz, en fazla gözlerinize zarar verirsiniz...
Ya bunu bilinçsiz birinin okuyup, sonra uygulayıp zarar gördüğünü düşünsenize...
sakına göze limon sürülürmü pas mı bu açsın...bence lens dene çok zorlanmşsn önceleri ama artık çok kaliteli rahat lensler var...ben ela rengnde lens kullanıorum tanımayanlar ASLA anlamıo. soletica başlığı altında var sitede bakın bence çok rahat ve doal bi lens
burda idrarla,erkek menisiyle cilt bakımı yapanlardan sonra cehalette son nokta diyecegim çok degerli bir paylaşım daha kkda vakit geçirene kadar arama motorunda yazsalar ögrenirler ;ama olmaz bilgilenirler
yok artık yaa saçmalamayın
rengi değişsin istiyorsanız gidin lens alın en fazla 50 milyon bişidir
öle kalkıp abuk subuk şeyler sıkıp kör olup bi de göz doktorunu gülmekten öldürmeyin