Göz Çevresi Bakımı göz rengi açmaa..!!

Cnm ben sadece merak edip bu konuyu açtım..kendimle barışık biriyim merak etme sadece bu göz rengi açma olayı var mı meraktn cnm tmm ?

goz rengi acilmaz belli bir yontemle evet..
ama insanlarin belli bir yasi gectikce kendiliginden goz rengi acilabilir..
ama bunun da belli bir yolu oldugnuu sanmiyorum..
goz renginizi belirleyen genetik faktorler.. hevesim cok derseniz renkli lens deneyin...

Limon ve benzeri asidik maddeler göz sinirlerine zarar verebilir diye duymuştum, bilginiz olsun diye söylüyorum. Yargılamıyorum. Ama iyi araştırmak lazım.

bi yöntemi olsa herkes açardı zaten göz rengini zırt pırt !
bu konu boş yere yer kaplıyor kapatılsın bence :)

Göz çerçevesinin alt iç kısmına beyaz kalem çekmeyi dene
Hem daha parlak,hem de daha açık renkli görünecektir
Bu bir ışık illüzyonu..

hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım...göz rengi ışığa göre değişik görünebilir ama, limonlada göz rengi açılmaz, en fazla gözlerinize zarar verirsiniz...

Ya bunu bilinçsiz birinin okuyup, sonra uygulayıp zarar gördüğünü düşünsenize...

sakına göze limon sürülürmü pas mı bu açsın...bence lens dene çok zorlanmşsn önceleri ama artık çok kaliteli rahat lensler var...ben ela rengnde lens kullanıorum tanımayanlar ASLA anlamıo. soletica başlığı altında var sitede bakın bence çok rahat ve doal bi lens

İnanmıyorum yaa...
Çamaşır suyu işe yarar belki kaydirigubbakcemile3

burda idrarla,erkek menisiyle cilt bakımı yapanlardan sonra cehalette son nokta diyecegim çok degerli bir paylaşım daha kkda vakit geçirene kadar arama motorunda yazsalar ögrenirler ;ama olmaz bilgilenirler

Ben buna koptum ya..:teytey:

yok artık yaa saçmalamayın
rengi değişsin istiyorsanız gidin lens alın en fazla 50 milyon bişidir
öle kalkıp abuk subuk şeyler sıkıp kör olup bi de göz doktorunu gülmekten öldürmeyin

kızlar gedin ya kaydirigubbakcemile

gece gece güldüm bayaa kaydirigubbakcemile3

bu kız rengini açıcm diye kör olacak haberi yok.
ne limonu ya, salata yaparken yanlışlıkla sıçrasa mahvoluyorum ben :1shok:

pırıl pırıl gözlerinizle oynamayın kızlar.. bazen insan sahip olduğu duyularının sağlığını kaybedene kadar kıymetini anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…