Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şampuanla yüzünü mü siliyosun çok ilginççç hiç duymamıştıımmm
.........ben yaklaşık 3 senedir canbebe ıslak mendille temizliorm
ben hiç bir zaman göz makyajımı tamamen cıkaramıyorum. ne denediysem olmadı.. hep kalıyor göz kalemi falan kirpiklerimin dibinde..
Göz makyajımı ;Nivea nın suya dayanıklı göz makyajı için olan losyonuyla temizliyorum...
Şiddetle tavsiye ederim..
Ama suya dayanıklı göz makyajı için olanı alacaksınız, normal göz makyajı için olan işe yaramıyor yani çok zor çıkartıyor..
bende bundan kullanıyorum canım inanılmaz memnunum. ama dediği gibi bir kere bende yanılıp normalini almışım o pek iyi değil. ama suya dayanıklı makyaj için olanı süperr.. :içelim:
walla arkadaşlar ben öyle jellerle köpüklerle uğraşamam ki okadar vaktimde yok demak up diye bir marka var duydunuzmu bilmem ama içinde 30 tanemi ne pet var sadece göz makyajı için.okadar rahatımki hemde ucuz 5 ytl mi ne bir ay gidiyor bana o tavsiye ederim.
canım demak up parfümerilerde ve alışveriş mağzalarında var.yani her yerde bulabilirsin...bazıları talep çok ve ürün çok ucuz diye satmıyo..malum ellerindeki pahalı ürünleri satmak varken bunları satmak işlerine gelmiyo kıyıya köşeye atıyolar bu ürünleri özellikle isteyip bulun bence.pişman olmazsınız yazık günah o sulara verdiğiniz paralara hehe...ben buldum...