Göz Çevresi Bakımı göz makyajını temizlemek için doğal yol

kabakulak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
404
0
merhaba herkese
biliyorsunuz göz hassas bi organ ve allah korusun sağlığını kaybetmesi düşünmesi bile zor bişey
ayrıca göz güzelliği de çok önemli ve bi kadını güzel gösteren en önemli nokta
nerdeyse hepimiz gözümüze makyaj yapıyoruz
ben de çok makyaj sevmesem bile kalemsiz dışarı adım atmam arada bir de rimel kullanırım ama benim korkum bunları temizlemek için kullandığım kremlerden
sonuçta göz için üretilmiş de olsalar hepsi kimyasal şeyler ve belki de gözümüze zarar veriyorlar
acaba doğal bir karışım yada yağ var mı göz makyajı temizlemek için hem belki aynı zamanda kirpik ve göz çevresine de bakım yapmış olur??

canım badem yağı çok güzel temizliyor,
bu arada kaşa ve kirpiğe de bakım yapıp uzamasına yardımcı....

lensten dolayı gözüm ve göz kapaklarım enfeksiyon kapmıştı.ve doktorum lid-care verdi.. gözde ki bütün kir ve mikropları yok ediyo. onun sayesinde gözüm eski sağlığına kavuştu diyebilirim..kızarıklıklar ve göz kapağımda oluşan papiller yok oldu..makyajımı çıkarırken de bi süre onu kullandım.bitince almadım bi daha.. bi arkadaşımdan zeytin yağı sürdüğünü duydum :bbo: çok güzel çıkarıyor hem besliyor dedi. ama zeyinyağı sürünce cilt rimel-far vs artıklarıyla emmez mi ? daha kötü olur gibime geliyo mirmirmirmir

canım badem yağı çok güzel temizliyor,
bu arada kaşa ve kirpiğe de bakım yapıp uzamasına yardımcı....

tatlım badem yağını bi arkadaşım gözünde çapaklanma oldugu için sürüyordu arada bir gözlerine
iyi de geliyordu
ama ben makyaj temizlerken gözüme kaçar gözümü yakar diye korkumdan sürmemiştim hiç
çok teşekkür ederim tavsiye için
hemen alıp denicem zemuszemus

bugun denedim bunu acaba yakacak mı diye
çok gözünüzün içine kaçmadıkça hiç yakmıyor
gözün içine kaçınca biraz yakıp gözü sulandırıyormuş kullanana arkadaşlarım söyledi
ama aslında gözün yaşarması da içini temizleyeceği için daha iyi :)
hem temizlemiş hem bakım yapmış oluyoruz ne güzel =)
badem yağı bundan sonra =)

Acı badem yağı,hem güzellikte hemde sağlık sorunlarında oldukca etkili şifalı yağdır. Acı bademin sütü ve kremi cilt bakımı için mükemmedir. Acı badem sütü iyi bir makyaj temizleyicidir. Kremi ise cildi nemlendirir ve yumuşatır...

alıntıdır...

ben tatlı badem kullanıyorum
ama dikkatli olup göze kaçırmamak lazım
kaçtığı an çok fena yakıyor

ben bezen göz makyajımı kremle temizliyorum. pamuğa yada peçeteye sürüp çıkartıyorum rimeli bile temzliyor. sonrada bi güzel sabunla yıkıyorum, o kadar.

!! DIKKAT edin de o bagdem yaglari yuzununuzun duger bolgelerine yayilip ayvacik tuylerinizi beslemesin!!!lmaz: sonra bi tarafi koruyalim derken diger tarafi bozmayin kizlar...

dove la çıkarırım göz makyajımı belki 7 yıldır çok memnunum.rimel kalıntılarını gözü silerek çıkarmaya çalışmak kısacası gözü çekiştirmek kırıştırıcı bi etken.en temizi suyla köpürterek temizlemek

bende normal kremle cıkartıorum hepsinden daha ii hem zararlı bi tarafıda yok anında cıkarıo vala :ecrin_bebek:

kremlerin yağlandırma etkisi var göz altımın yağ bezecikleriyle dolu olmasını istemiyorm. bende hala kararsızım göz temizliği konusunda. sabunla yıkıyorum ama gözlerim kızarıo ve tam temizleyemiorm yandığı için. göz temizleme sütü diyorlar kullanan var mı yan etkisi falan var mı?

Merhaba arkadaşlar ,
ben yaklaşık 1 yıldır göz makyajım için BLEFAROSHAMPOO kullanıyorum,
eczanelerde satılıyor, normalde göz çapaklanması / iltihaplanmasına karşı bir ürün ...
Ancak iki haftadır bulamıyorum, stoklarda kalmamış
Şimdilik geçici olarak Dalin bebe şampuanı kullanıyorum ama pek işe yaramıyor

Ben rimel, eyeliner, kalem yani full göz makyajı yaparım.
Makyaj temizleme mendiline Oriflame'in gözmakyajı temizliyicisinden damlatıyorum hemen çıkarıyor, bir zararını da görmedim.
Tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile

ben güzellik uzmanıyım. bu tür yağları direk kullandığımız zaman göz çecresinde yağ libomlarına sebep oluyor.(küçük içi beyaz kabarcıklar) onun için bu yağları doğrudan kullanmak yerine bir pamuk parçasını önce ıslatıp daha sonra ıslak pamuğun üzerine yağı döküp ondan sonra göz makyajımızı temizlesek çok daha sağlıklo olur. blgimi paylaşmak istedi. hepinize güzellikler.

çok teşekkürler verilen bilgiler için herkese a.s.

tatlı badem yağı çok yakıyor göze kaçtığı zaman
acı badem sütü var ya bebak onu deneyecem bakalım bugun aldım

yves rocher'nin göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum yves rocher zaten bitkisel ürünleri olan bi marka olduğu için doğal bence. ayrıca ben rimel, kalem, far ve eyelinerı bol bol kullanırım gayet güzel temizliyor mayajı kirpik diplerimde falan kalmıyor hiçbişey. bu ürün

bunun dışında numaralı lens de kullandığım için gözümün mikrop kapmasını engellemek için bebe şampuanıyla yıkıyorum gözlerimi makyajımı temziledikten sonra. göz doktorları da tavsiye ediyor bunu. eğer kaldıysa makyaj kalıntılarını da çok güzel temizliyor, göze de parlaklık veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…