Cilt Bakımı Ürünleri göz makyajını çıkarmak için süper bir şey

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Vdshs

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
222
3
merhaba arkadaslar uzun zamandır göz makyajımı çıkarmak için ne kadar ürün denediysem bunların içinde ünlü markaların(lancome,lancaster )da olsa hala kalem ve maskara kalıntıları kalıyordu,lens kullandığım için gözlerimi arada bebek şampuanıyla yıkıyordum göz doktorumun tavsiyesiyle(sürekli bilgisayar başında çalışıp kağıtla falan uğrasınca gözler çok çabuk mıkrop kapabılıyor),ve yoğun göz makyajımı süper bir şekilde çıkarıyor bebek şampuanı şuan dalin i kullanıyorum çok memnunum arkadaslara tavsiye ederim

inanmıyorum yaa ben bebeğime dalin şampuan kullanıyorum bu zamana kadar nerdeydin bende bu durumdan çok muzdaripim :) çok teşekkürler arkadaşım bende eve gidince hemen deniycem teşekkürler bilgin için hoşçakal

bebek sampuanını bildigimiz sabun gibi mi kullanıyosun yani.. elide köprtüp yıkıyomusun gözlerini

hmm güselmiş bende avonun göz temizleme sütünü kullanıyorum memnunum gayet güsel

evet arkadaşlar ben sadece göz makyajımı değil bütün makyajımı dalinle arada çıkarıyorum herkese tavsiye ederim hiç kalıntı kalmıyor

nasıl yani dalin saç şampuanını elimze döküp yüzümüzü yıkıyoruz öylemi

Arkadaşlar benim de gözlerim çok hassas,biraz da fazla göz makyajı yapıyorum,hem makyajı çıkarmak için,hem de gözlerimin mikrop kapmaması için 7-8 yıldır bebe şampuanı kullanıyorum,hem gözleri yakmamış oluyor,hem temizliyor,hem de mikrop kapmamış oluyorsunuz...Tavsiye ederim...

bende anlamadım yıkamıos mu yani :S

yıkıyoruz.. yani dökcez elimize köpürtcez bi güzel sonra yıkıcaz yüzümüzü sabunla yıkar gibi.. sonra bebek gibi olcaz:ecrin_bebek: ben yapıcam valla.. alıcam bebek şampuanı...

evet arkadaslar elınıze alıp bıraz suyla kopurttup gozlerınızı kırpık dıplerını ovalıyorsunuz,sevındım gerçekten bıcok arkadas da kullanıyormus yuzume surmedım bı de oyle deneyım hepınıze teşekkurler

Ben çok severim zaten kokusunu Dalinin falan kaydirigubbakcemile2
Ben de alayım hiç olmazsa gözlerimi yıkarım mikrop kapmaz hep gene fayda

peki kıslar göz cewresı cok hassas kurutmaz dımı göz cewresını bıde genc yasta kırısmayalıımm

ya benim cildim cok yaglı ama göz kapaklarım cok kuru hakkaten bisey olurmuki.. kurutur falan dahada

bende göz makyajımı temizlerken hakkaten zorlanıyordum evde dalin vardı bundan sonra onunla çıkarmayı denerim.

gercekten cok guzel bır paylasım olmus..bende lens kullanıyorum..hemen bır tane bebe sampuanı alıcam..cok tşkler..

Benim kardeşimin de gözleri hasta ,göz doktoru ona clinique'in çift fazlı göz makyajı çıkarıcısını ve bebek şampuanı kullanmasını önermişti.. gayet memnun bebek şampuanından..

benimde size tavsiyem yüzünüzü yikamadan önce gözünüze bir pamuk yardimiyla krem sürün elinizdeki pamukla yavasca ovalayip silin gözünüz tertemiz olacaktir sonra yüzünüzü tertemiz yikayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…