Cilt Bakımı Ürünleri göz makyajını çıkarmak için süper bir şey

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
yahu keşke bende bunu akıl edebilseydim neyse artık göz makyajı benim için sorun olmuycak çünkü göz makyajımı temizlerken bende gözlerimin içine kalıntı kaçması ve rahatsız etmesinden yakınıyordum, çok teşekürler :KK66:

ben bebe yağıyla temizlendiğini de duymuştum
ben de çift fazlı öz makyaj temizleyicisi kullanıyorum
ondaki yağ da bebe yağı gibi zaten

bebe şampuanını deneyelim bir de

sebamed sabun her akşam çok ii çıkarıyor şiddetle tavsiye ederim..sıvısıdakatısıda mükemmel..buda bana ingilizce öğretmenimin tavsiyesi

Ben Johnsons baby şampuan ile denedim ama hiç de güzel çıkarmadı :uhm:
üstelik şampuan çok sıvıydı nerdeyse 2 avuç şampuanla ancak temizledim makyajımı,cildimi de kuruttu gibi,nie ben memnun kalmadım yaaa kafamçokkarıştı

Ben de dün burda okudum çok ilgimi çekti.Bir hevesle denedim bugün.Ben Johnson's Baby şampuan denedim.İlk başta pamuğu nemlendirdim küçük bir damla da nemli pamuğa damlattım.O şekilde temizledim.Çok güzel temizledi.Ama rimel yoktu gözümde.Göz kalemi vardı siyah ve yeşil renkli bir de far.Çok güzel temizledi,ne yanma ne bir şey.Ama merak ediyorum rimeli çıkarır mı?Keşke çıkarsa.Ama çıkarmasa bile bende krem göz makyajı temizlemeyicisi var.Onla göz makyajımı temizlemek bana işkence veriyordu.Çünkü yağlı his bırakıyordu.Olmazsa nemli pamuğa biraz da o kremden sürerim hem de bebe şampuanı bir damla.Yağlı etkisini de kaldırır ortadan şampuan.

aynen öyle yapıyoruz cnm ..cilt temizlem jeli gibi yıllardır kullanıyorum ...
gercekten sadece makyaj değil harika bir temizleyici ..ve cildimde bebek gibi ...
yani bu arkdaşların yorumu ....yıkadıktan sonra kurulayıp nemlendiricimi sürer uyurum ..ben çok menunum .....inanın markalı temizleme jelinden dah az kimyasal var ..yeni doğmuş bebkler ekullanılıyor nede olsa

canım cildin nasıl yağlı mı karma mı kuru mu yani jel gibi yüzünü temizlemek için mi kullanıyosun bebek şampuanını hihoyyyt

Ben de bugün aldım Dalin bebe şampuanı.
Gerçekten güzel temizliyor göz makyajınıa.s
Gerçi benim gözümde arpacık çıktı onun için aldım ben. Kızlar hayatımda ilk kez oluyor böyle bir şey bu nasıl bir ağrıdır.:1no2:
Eczaneye gittim bir nerhem verdi. Gözüme sıcak çayla pansuman yaptım, patladı ucu, ilacını sıktım şimdi.
Başka ne yapabilirim. Bir an önce geçmesi lazım.Saniyede bir gözümü kırpıyorum ve çok feci acıyor.:kızgın:
Sizin bildiğiniz başka bir yöntem var mı?

canım bende cıkan arpacıgı görsen üç gün eve kapanmıştım ve bir ay boyunca geçmemişti şişkinliği artık nasıl nazar değdiyse..kaydirigubbakcemile3 arpacık nazardan cıkar derlerde onun için söylüyorum.Gözünü tozdan kirden uzak tut hele ucu patladı diyosun oraya bi mikrop kaptırırsan varya cok çekersin çok dikkat et gözüne canım kremini eksik etme olur mu çok çok geçmiş olsun simdiden..:teselli:a.s.

Canım benim çok sağol:1hug:
Az önce 15 dakika boyunca sıcak çay kompresi yaptım. Ardından tekrar ilacımı sürdüm. Şişlik indi çok şükür, içi baya boşaldı ama acısı devam ediyor.
Umarım sabaha kadar geçer. Okulun da ilk haftası yani olacak şey değil. Dersleri ilk haftadan ekmek istemiyorum. Ama daha fazla yapacak bir şeyim kalmadı gözüm için. İlk kez oluyor bir de böyle bir şey çok korktum vallahi.:1no2:

benim basıma gelen senin basına gelse napardın bilemiyorum ozaman resmen açamıyodum içine fındık sokmuşlardı sanki ayy ogünleri hatırlamak istemiyorum Allah korusun kimseye vermesin yani beterin beteri var şişliği inmiş buna da şükür dikkat et gözüne canım sevgiler..a.s.

Ayy kıyamam sana:teselli:
Benim küçüktü ama bütün gün gözüm de gözüm diye vızıldadım. Çünkü yok böyle bir ağrı ya gerçekten dayanılma. Normalde farkında değiliz ama saniyede bir göz kırpıyoruz ve o zaman daha çok acıyor.:1no2:
Fındık kadar olduğunu düşünemiyorum:1shok: Berbat bişeymiş gerçekten.
Allah vermesin kimseye :Saruboceq:
Üfff işin kötüsü yarın göz kalemi de süremicemnaniknanik

X