Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle yapıyoruz cnm ..cilt temizlem jeli gibi yıllardır kullanıyorum ...
gercekten sadece makyaj değil harika bir temizleyici ..ve cildimde bebek gibi ...
yani bu arkdaşların yorumu ....yıkadıktan sonra kurulayıp nemlendiricimi sürer uyurum ..ben çok menunum .....inanın markalı temizleme jelinden dah az kimyasal var ..yeni doğmuş bebkler ekullanılıyor nede olsa
canım bende cıkan arpacıgı görsen üç gün eve kapanmıştım ve bir ay boyunca geçmemişti şişkinliği artık nasıl nazar değdiyse..kaydirigubbakcemile3 arpacık nazardan cıkar derlerde onun için söylüyorum.Gözünü tozdan kirden uzak tut hele ucu patladı diyosun oraya bi mikrop kaptırırsan varya cok çekersin çok dikkat et gözüne canım kremini eksik etme olur mu çok çok geçmiş olsun simdiden..:teselli:a.s.
benim basıma gelen senin basına gelse napardın bilemiyorum ozaman resmen açamıyodum içine fındık sokmuşlardı sanki ayy ogünleri hatırlamak istemiyorum Allah korusun kimseye vermesin yani beterin beteri var şişliği inmiş buna da şükür dikkat et gözüne canım sevgiler..a.s.