Çoğu kişi bunun azizliğine uğramış zaten. Sıradaki yarışmayı çok merak ediyorum bu yüzden:)Ben de çok eğlendim, daha çok katılım olsa, çekişme olsa daha da eğlenceli olurduaynen..
ben hele pazar sabahtan yapıp artık balkon malkon her yerde çekerim... en net hangisi olcaksa..
hatta eşimi alet edeyim o çeksin..
o kadar uğraşıp sonucunda böyle kalitesiz gözükmesi içime oturdu..
ama çok eğlenceliydi.
Saygısız tavırları sergileyenleri de bekleriz bir dahaki yarışmayaKatiliyorum, ben zaten yarim saat icinde yarismaya katilmaya karar verdim, hem de makyajimi yaptim, hemen attim fotografi. O kadar yogun renkler kullanmama ragmen, hem de makinem profesyonel olmasina ragmen hic yaptigim makyajla alakasi yoktu mesela
İnsanlar buraya fotograf atiyorsa bence biraz saygili olmak gerek.
yarışma başlığını bulamadımbu arada modada kombin yarışmasıda söz konusu..
yok şu an açılmadı. şu makyaj yarışması olsunda.yarışma başlığını bulamadım
@HayyaL buna katil lutfen... o fizik ve giyim tarzinla harika olur.bu arada modada kombin yarışmasıda söz konusu..
umarım açarız o yarışmayıda. heyecanlı ve zevkli oluyor bu yarışmalar. sende katılırsan rekabet süper olur
umarım açarız o yarışmayıda. heyecanlı ve zevkli oluyor bu yarışmalar. sende katılırsan rekabet süper olur
Teşekkürler güzel sözlerin için donukcum :)@HayyaL buna katil lutfen... o fizik ve giyim tarzinla harika olur.
O zaten Allahin emriBurada herkes yok gece makyajından anlamıyorsunuz yok bu abartı gibi laflar ederek birbirini rencide etmekte sınır tanımıyorsa, kombin yarışmasında da yok kilolusun yok aşırı zayıfsın yakışmamış giydiğin gibi yorumlar çok yapacaklar.
Kırıcı yorumlar tavan olacak gibi geldi nedense bana... Ama teşekkürler caonım bakalım düşünüyorum özellikle ayakkabı olursa
emeğe saygıyı bilebilsek o yerici sözleride yazmazdık ta. işte...Burada herkes yok gece makyajından anlamıyorsunuz yok bu abartı gibi laflar ederek birbirini rencide etmekte sınır tanımıyorsa, kombin yarışmasında da yok kilolusun yok aşırı zayıfsın yakışmamış giydiğin gibi yorumlar çok yapacaklar.
Kırıcı yorumlar tavan olacak gibi geldi nedense bana... Ama teşekkürler canım bakalım düşünüyorum özellikle ayakkabı olursa
canım oylama karışacak. şunu bitirelim biz.
efect makyajı biraz gereksiz olmuş bence onu yapacak malzeme temini mümkün diilşimdi seçenekler ankette şunlar.
1. kleopatra makyajı.
2. fantastik makyaj.
3. gelin makyajı
4.efect makyajı
5.
zombi makyajı
6.doğal makyaj
ok o zaman bunun üzerine anket yaparız.efect makyajı biraz gereksiz olmuş bence onu yapacak malzeme temini mümkün diilve herkesin yapabileceği bişeyde diil diğer seçenekler çok iyi :)
evdeki malzemelerlede cok rahat yapılabilir ,(salca ,pecete ,jöle vs). :)efect makyajı biraz gereksiz olmuş bence onu yapacak malzeme temini mümkün diilve herkesin yapabileceği bişeyde diil diğer seçenekler çok iyi :)
Tamam teyze anladım ben sizi.
2 gece 3 gün konaklama ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?