Ayniyiz.
Ama son zamanlarda en cok göz makyaji yapar oldum ben. Üst göz kapagima ve kirpik dibine göz kalemi sürüp dagitiyorum ve rimel sürüyorum. Tam görünmedigi icin far sürmüs gibi duruyor ama hos oluyor.
Selam kızlar ,
Gecen hafta ben ve birkaç arkadaşım makyaj kursuna gittik..Ordaki makyoz kadın güzel teknikler gösterdi..Azda olsa bişeyler öğrendim..Aynı zamanda hangi imaj bayanı olduğumuda öğendim...
Bizim Türk hatunlarımız ve diğer asya kadınları göz makyajına çok önem veriyorlarmış..yani çantamızda en çok kalem rimel far bulundururmusuz..Fransız kadınları ise sadece dudak kadınıymış.Göze fazla bişey yapmadan bir rujla günü kurtarabiliyorlarmış..Benim iki arkadaşım göz kadını secildi.bende dudak kadınıki dudaklarım aslında kalında değil..orta şeker..
sizler aynaya baktığınızda kendinize ne hükmü verirsiniz peki..yani ben bir kalemle işi götürürmüyüm..yada dudaklarım bana yeter..etrafı yakarmı diyenlerdensiniz?
Aynada ne görüyorsnuz?her ikisi die bir seceneğimizde yok bu arada
benim ikiside sanırım.eyeliner ve glossuz dışarı çıkmam açıkcası,kalem kullanmıyorum ama eyeliner,rimel ve gloss şart benim,her glossum silindiğinde tazelerim.