Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

gözz kalem ve rimelim olmadan asla öyle alıştım daha önce nasıl yaşıyormuşum bilmiyorum

gözler çok önemli kadını gösteren gözleridir

likit olmayan bir ruj ve göz altı kapatıcısı olmadan çıkmam....
rimel kalem hiç kullanmam.

Kesinlikle göz makyajı kadınıyım.. likit, göz kalemi ve rimel vazgeçilmezim

göz kalemi çekmemmetalik farlari severim ama almam , alsamda gündelik kullanamam herhalde dipliner ve maskara vazgecilmezim..

İkisi de. Dudaklarım da kalın. Gözlerim de iri kaşlarım da güzel.İkisiyle de uğraşıyorum.Ama gözlerimi çok belirgin ettiysem dudaklarımı koyu yapmıyorum.

..............................................
Edit: İki kez göndermişim.

Son düzenleme:
Göz kesinlikle. Hiçbirşey sürmedende çıktığım olur aslında ama makyajı seviyorum o yüzden siyah göz kalemim genelde hep vardır

Göz. Özellikle son 3 aydır full göz makyajı yapmadan çıktığım 1 günü bile hatırlamıyorum. Ama dudak da önemli. Rujsuz da çıkmam ama ruj özendiğim bir şey değil işte.

Son düzenleme:
Göz kadını...eeee gözler kalbin aynası ise bizde biraz parlatalım değilmi,ışıl ışıl olsun :))))

gözlerim kahverengi ve güzel yapılmış bir sedef-siyah göz makyajı çok iyi görünüyor. bu yüzden onları ön plana çıkartmayı daha çok seviyorum ama yaz aylarında gündüzleri çok özel bir durum yoksa göz makyajı yapmıyorum böyle zamanlarda sadece kırmızı ruj kullanmak hoşuma gidiyor :)

ya gözler bi şekilde toparlıyo da dudaklar renksiz olunca ben sevmiyorum pek , o yüzden dudak diyoruum

kesinlikle göz :) yani dudağıma hiçbirşey sürmesemde olur ama en en kötü ihtimalle bi kalem bi rimelim mutlaka olur gözümde

Kah göz kadını oluyorum kah dudak kadını bir gün sinirim bozuk oluyor göze çalışamıyorum elim kayıyor o zaman dudağa yöneliyorum dudağım anlamsız oluyor belirsiz sürüp göze yoğunlaşıyorum o zaman da göz çok pörtlek görünüyor hepsini silip çıktığım oluyor böyle karmaşık hayat !yarım saat uğraşıp sildiğimi biliyorum ama herkes iyi diyor o ayrı!

yerine göre... gözlerimi de dudaklarımı da beğenirler. ama genellikle göz tercihimdir.

Malesef benim dudaklarım cok ince o yüzden dudaklarima sadece nemlendirici süreerim. Ama gözlerim hep ön planda olur. Kalemsiz ve rimelsiz asla olmaz Bütün makyajımı ikisiyle bitiririim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…