• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz kuruluğuu.. acill yardımm

possiblea

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
14
1
6
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar. lazer ameliyatı olmak istiyorum 7 sene boyunca lens kullandım.. 1 haftadır gözlük takıyorum. 1 hafta sonra ölçümler için doktora gidicem. ve malesef göz kuruluğum var. ameliyat olmama engelmidir? yoksa belli bir seviyesi varda şiddetli olduğu zaman mı engel olur? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımlarınzı bekliyorum.

Ameliyat olmanıza engel mi değil mi bunu doktorunuza danışmalısınız. Ama göz kuruluğuna Refresh tavsiye ederim. Suni gözyaşı. Tüm eczanelerde satılıyor. Fiyatı da oldukça uygun.

Ameliyat olmanıza engel mi değil mi bunu doktorunuza danışmalısınız. Ama göz kuruluğuna Refresh tavsiye ederim. Suni gözyaşı. Tüm eczanelerde satılıyor. Fiyatı da oldukça uygun.

bende tears naturale kullanıyorum. yani doktorumda bilmesine rağmen olamaz demedi. ama ölçümlere göre olup olamayacağını söylicek sanırım. şiddetli göz kuruluğu olanlar olamıyormuş heralde.

Back