- Konu Sahibi Beyourself
mrb arkdslar.. 16 yaşındayım lise 2 öğrencisiyim, ve sol gözümde kayma var sürekli değil arada bir ama çok belirgin. Arkdaşlarım, yakınlarım gözlerin kayıyor flan deyince grçekten çok üzülüyorum .. Ben 6 yıl gözlük kullandım , 7.sınıfımda bıraktım kullandıktan sonra göz kaymam yok olmuştu neredeyse. Bu sene ortaya çıktı..
Gözlükten nefret ediyorum !! her gittiğim doktor da gözlük kullan diyip başından atıyor.. Gözlük hariç , ne gbi bir tedavi olursa göz kaymam geçer.. ameliyat, lazer gbi ? ameliyat istiyorum yaşım uygun mu.. Bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olun
geçmiş olsun canım. bende de aynı sorun vardı ve epey rahatsız oluyordum. 18 yaşındayken karar verdım ve amelıyat oldum. yarım saatlık bır operasyondu. amelıyat sonrası kanlanma ve batma oldu bırkaç gun ama zamanla duzeldı. çok memnunum şuan. rahatsız oluyorsan kesınlıkle tavsıye ederım. çevrendeki insanların sürekli aynı şeyi demesi nasıl bir duygudur çok iyi bilirim. sonuçta genç kızsın insanı çok etkiliyor böyle kusurlar bence iyi bir doktor bul ve amelıyatını ol. emın ol çektıgın strese sıkıntıya degmez