Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim etrafımda bu durumda olan ve yaş grupları farklı olan 2 kişi var. İkisi de birçok doktor gezdi ama bir çözümü olmadı. Seni üzmek için demiyorum daha yaşın çok küçük, sadece etrafımdaki durumu anlatıyorum. Farklı doktor görüşleri al, belki daha farklı yaklaşımı olan biri vardır. Allah gönlüne göre versin inşallahMerhaba 18 yaşındayım bir gözdüm doğuştan görmüyor hiç görme yok diğer gözüm de miyop sizce ileride doğuştan göremeyen göze tedavi gelir mi ? Doktor bir çare yok plastik göz taka biliriz dedi ben istemedim diştan belli oluyor göz küçük ve kaymış
Benim için sorun yok benim görmeyen gözüm arada beyaz görüyor artık insanların bakışlarından bıraz sıkıldım daha çok gencim eğer gözüm görmese ben de plastik yapmak isterim eğer görüyor ise okeyim en aZından işe yarıyor derim ben bu konuda neredeyse hiç üzülmüyorumBenim etrafımda bu durumda olan ve yaş grupları farklı olan 2 kişi var. İkisi de birçok doktor gezdi ama bir çözümü olmadı. Seni üzmek için demiyorum daha yaşın çok küçük, sadece etrafımdaki durumu anlatıyorum. Farklı doktor görüşleri al, belki daha farklı yaklaşımı olan biri vardır. Allah gönlüne göre versin inşallah
evet protez göz diyorum dışan güzel de ileride bir çare olursa diye düşünüyorum teknoloji gelişiyor Bu dünyada bir güzel ve sağlıklı olmam yeterli eğer bu 2 si sende varsa el üstünde tutuyorlar bir şey farklı olunca igreç bakışlara maruz kalıyor ve böylelikle kimseye yük olmak istemiyor bu duyguyu en zirvesinde yaşadımMerhaba, protez göz diyorsunuz sanırım. Google görsellerden baktım doğal görünümlü göz protezi üreten firmalar da var sanırım. Ama tam olarak bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirme olmasın.
Lisede bir arkadaşım da protez göz takmıştı, kendini daha iyi hissetmişti.
İnsanlar çok bakıyor evet, ben de geçici bir süreliğine tekerlekli sandalye kullanıyorum. Bakışları çekilir gibi değil gerçekten. Empati yetenekleri yok gibi.
Yüzüne bakınca bir biçimlik su diyebileceğimiz güzellikteki bazı ünlülerin başına neler neler geldi. Aldatılan var, sevgilisi tarafından şddete uğrayıp bedeni zarar gören var... Kaderin güzel olması her şeyden daha önemli. Aslında hepimiz çok güzeliz, sadece günümüzdeki sosyal medya güzellik algısının dışına çıkan yüz hatlarımız varsa kendimizi çirkin görebiliyoruz. Tek tip yüzler moda haline geldi.Bu dünyada bir güzel ve sağlıklı olmam yeterli
Hayat hiçbir zaman adil olmadı bazen çok isyan ederim bunun güzellik ve çirkin sosyal medya ile alakası yok eskiden teknoloji yoktu yine de güzellik çirkinlik vardı engelli olmak hayata 5~0başlangiç yapmak her gece korkulu rüyalarım olurYüzüne bakınca bir biçimlik su diyebileceğimiz güzellikteki bazı ünlülerin başına neler neler geldi. Aldatılan var, sevgilisi tarafından şddete uğrayıp bedeni zarar gören var... Kaderin güzel olması her şeyden daha önemli. Aslında hepimiz çok güzeliz, sadece günümüzdeki sosyal medya güzellik algısının dışına çıkan yüz hatlarımız varsa kendimizi çirkin görebiliyoruz. Tek tip yüzler moda haline geldi.
Sağlık çok önemli evet, sağlık