• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kararmasının böylesini yaşadınız mı?

BuRcU

bir kız, bir oglan!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.447
12
158
Diğer
merhaba benim gözüm bazen oturuken bile kararıyor açlık tokluk farketmiyor. aynı filmlerdeki gibi yani birden bulanıyor her şey bir süre devam ediyor sonra düzeliyor ama bu süreçte beni çok korkutuyor yaşım 24 kansızlık olabilir mi bilmiyorum aslında sanmıyorum da... acaba beyinle ilgili bir durum mu böyle bir şey yaşadınız mı lütfen beni aydınlatın bir de baş dönmelerim var en kısa zamanda doktora gitcem inşallah kötü bir şey değildir :43:

merhaba benim gözüm bazen oturuken bile kararıyor açlık tokluk farketmiyor. aynı filmlerdeki gibi yani birden bulanıyor her şey bir süre devam ediyor sonra düzeliyor ama bu süreçte beni çok korkutuyor yaşım 24 kansızlık olabilir mi bilmiyorum aslında sanmıyorum da... acaba beyinle ilgili bir durum mu böyle bir şey yaşadınız mı lütfen beni aydınlatın bir de baş dönmelerim var en kısa zamanda doktora gitcem inşallah kötü bir şey değildir :43:

Canm geçmş olsn inş. deildir bnmde oluodu bazen böle.. Ama her zaman değil mesela yazın çok oluyodu odadan güneşe çıktıgımda gözüm kararıyodu kalıyodum olduğum yerde ama bu aralar olmuyo doktorada gitmedim hiç.. Ama senin baş dönmende varmış bian önce git bence canm.

Son düzenleme:
evet özellikle dediğin gibi güneşten girince falan ama bu bildiğimiz güneşten sonra ışığı tam çözememek değil

evet özellikle dediğin gibi güneşten girince falan ama bu bildiğimiz güneşten sonra ışığı tam çözememek değil

Evet çok tuhaf bi durum ama kansızlıkta olabilir. Çok üşüyomusun peki? Buda kansızlık belirtisi.

kan değerlerim çok yüksek değil canım kansızlık çok yaşadığım bir durum artık kendim biliyorum kansız kaldığımı ilacımı alıp kullanıyorum sonra normale dönüyor sonra tekar düşüyor falan alıştım onunla yaşamaya

aslında dediğim gibi bunu da kansızlığa bağlıyorum ama oturuken yürürken olması garip aniden değil...

Kan yapan besnler yesen canm? Mesela kuruüzüm çok kan yapıyomuş. Doktorlar öneriyo bunları. Severmisn kuruyemiş?

kuru yemiş yerim evet kuru üzüm değil de pekmez içmeye çalışıyorum kaşıkla şurup gibi :(

Beyine giden sinir damarlarında ara ara gerginlik olabilir aynı durum bir zamanlar bende de vardı.. Dışarda gezerken evde otururken gözlerim kararıyor 10 dk hiç bir yeri göremiyordum sonra şişli hastanesinde göz doktoruna görünmüştüm "gözlerimin cam gibi olduğunu" yani hiç bir problem olmadığını bu sorunun da beyine giden damarlarımın strese bağlı gerilip gözümde görme bozukluğu çıkarabileceğini Mr çektirmem gerektiğini söylemişti..

Tabi hala aynı sorunun devam ediyorsa :)

kan,demir,ferritine baktır. bende de aynı sorunlar var yıllardır yaşıyroum. hp ilaç kullanıyorum. kanamam çok old için kanım gidiyor sürekl.. dogum kont hapına basladım o azalttı kanamalarımı. kararmalar da en aza indirgendi.:37::43:

tansiyon soruda olabilir.. dikkat et.gecmis olsun..

bu bende de var. dönem dönem azalıp çoğalıyor. özellikle kadınsal bir hastalık diye duymuştum. arkadaşım bu şikayetle doktora gitmişti çünkü. hani belki kadınsal hormonların ve biliyorsunuz anksiyete, stres falan bizde daha çok oluyor erkeklere göre daha çok umursadığımız, taktığımız için ondan olabilir belki :44:

canım kesinlikle kansızlıktan dolayı o. aynı sorun bendede var. ayağa kalkınca özellikle yere düşmek üzere oluyorum birden böyle beynime bir ağrı saplanıyor. gözüm kararıyor doktora gittim kansızlıktan dolayı oluyor dedi kan değerlerim çok düşük. en düşük oran 13müş. benimde 13.80li bişey.

arkadaşlar mesajlar için teşekkürler
defalarca çeşitli doktorlara gittim benim kararmam tek gözümde oluyodu
kansızlıktan olan kararma gibi değil

neyse ki gözümde göz migreni çıktı
beynimde bi şey yok şükür

Back