Foruma yeni üye oldum. Çok güzel bilgiler ediniyorum. Göz kapaklarımda problem olduğunu hissediyorum. Hafif bir sarkma söz konusu. Daha önce göz kapaklarından operasyon geçirenler var mı acaba? İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz cerrahlar var mıdır bu işlem için? Şimdiden teşekkürler.
merhaba,ben değil ama kuzenim göz kapaklarından ameliyat oldu,sarkma vardı ondada.dünya göz hast. Levent Akçay yaptı ameliyatını,7_8 ay kadar oldu heralde.bizde o zamanlar çok araştırmıştık varmı bir yaptıran diye ama pek bişey bulamadık.
:)) canım çok teşekkür ederim cevabın için öncelikle
geçmiş olsun , umarım istediği gibi olmuştur netice , bende sitedeki yorumlardan mehmet ünsal ile ferruh bey arasında kaldım işin açıkçası , doktor ismi belirtmişsin ayrıca teşekkürler
Foruma yeni üye oldum. Çok güzel bilgiler ediniyorum. Göz kapaklarımda problem olduğunu hissediyorum. Hafif bir sarkma söz konusu. Daha önce göz kapaklarından operasyon geçirenler var mı acaba? İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz cerrahlar var mıdır bu işlem için? Şimdiden teşekkürler.
konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. Ben hem göğüs dikleşt,rme hemde karın gerdirme ameliyatı oldum 2008 senesinde. memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
idil ozkan teşekkür ederim bende yorumun için , memnun kalmana çok sevindim , malasef ankaradayım olmadı izin alıp doktor görüşmesine gidicem , tecrübe edinilmiş ve memnun kalınmış bir doktor önerdin , sevindim memnun olmana gerçekten
Ankara da bu ameliyatı olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi
konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. kesinlikle tavsiye ediyorum.