Göz kapağımda 2 aydır bir anormallik var. Nasıl geçeceğini bilen var mı?

birzeycanlisi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
99
100
22
Fotoğrafını yükleyeceğim. Sabahları pek olmuyor, öğleden sonra başlıyor tüm gün bakışımı etkiliyor. Göz doktoruna gittiğimde sabah saati olduğu için gösterememiştim. 2. bir kat yeri var gibi duruyor. Bu nasıl geçer? Başına gelen var mı?

Papilla olabilir, göz kapağının altında kızarıklık var mı? Şimdilik suni göz yaşı damlası kullanıp,göz kuruluğunun önüne geçebilirsin. Eczanelerde satılıyor böyle tekli damlalar oluyor, 30 tane içinde olan kutular var. Eğer göz kapağının altında kızarıklık ve papilla varsa ilaçlı damla verir doktor. Kötü, tehlikeli bir şey değil.

Evet gözümde kuruluk var bu yüzden suni göz yaşı damlası kullanmaya başladım. Göz kapağımda da buna bağlı taş oluştuğu söylendi. Sarı renkli bir damla da kullanıyorum. Fakat hiçbir şekilde iyileşme belirtisi göremiyorum.

Merhaba. Gözkapaklarınız düşmüş. Fazla deri gözü örtüyor. Basit bir operasyonla alınır. Çok da güzel olur.

Merhaba, benimde yanlis uygulanan botox sonrasi tek goz kapagimda sizinkinden biraz daha az deri katlanmasi olustu ama sizin botox la alakasi yok sanirim ?

merhaba hayır hiçbir işlem yapmanıza gerek yok botoks un etkisi geçince bu sorun ortadan kalkacak bilmediğiniz yerde güvenmediğiniz insanlara botoks yaptırmayın

Aynısı bende de oldu. Doktora gidince sorucam size ne söyledi. Göz kuruluğundan mi oluyor acaba. Bir de görmenizi etkiliyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…