• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağım düştü

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
910
30
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar geçenlerde Loreal rivitalif yüz kremini boş bulunup göz kapaklarıma sürmüş bulundum sabah uyandığım da 2 göz kapağımda düşmüştü 1 hafta olcak dr melghem verdi ama fayda görmedim yanlış kullanım sonucu başına böyle bişey gelen varmı sizce bu kalıcımıdır? Hiç yaşayan oldu mu resmen 2 tane göz kapağım var üst kısım kirpiğime kadar indi eski haline dönermi başına gelenler nasıl geçti yada kalıcımı kaldı nolur yazsın 🙏

İnşallah çok mutsuz hissediyorum 1 hafta olcak geçmeyince umudumu

Yorgun vs olabilir misniz? Yani benim gözümle kasim arasi açık alan ama kimi yapısı itabirle daha kisa belki yorgunsunuz ,uykusuz baska faktörler öyle olmuş olabilir mi
Değilim aslında aksine çok uykucu ikizlerim var onlarla bol bol uyuyoruz 1 gece de böyle oldu alerjik belki de ilaçlarım var ama hiç fayda etmedi ona cnm sıkılıyor

Ben ilk defa böyle bir şey duydum kremle olabilecegını sanmıyorum doktora gittiniz mi ne söyledi size bunu krem yapmış olabilir mi dedi

Hiç kafamda canlandıamadım ama şöyle bir şey söyliyim size ben geçen C vitamini sürdüm bilinen bir markanın
Sabah uyandım uçuk çıkmış göz altlarım şişmiş gözlerim içe göçmüş boynum ve şakaklarım yanmıştı kıpkırmızı olmuş yani bildiğiniz alerjikmişim alerji olduğu için de alerji hapı ve krem kullandım şimdi de onarıcı bir krem kullanıyorum.
Korkmanız çok normal ama alerji ise geçer

Hiç kafamda canlandıamadım ama şöyle bir şey söyliyim size ben geçen C vitamini sürdüm bilinen bir markanın
Sabah uyandım uçuk çıkmış göz altlarım şişmiş gözlerim içe göçmüş boynum ve şakaklarım yanmıştı kıpkırmızı olmuş yani bildiğiniz alerjikmişim alerji olduğu için de alerji hapı ve krem kullandım şimdi de onarıcı bir krem kullanıyorum.
Korkmanız çok normal ama alerji ise geçer
Yumruk yemiş gibi benim de birde çok acıyor

Yumruk yemiş gibi benim de birde çok acıyor
Görmediğim için net yorum yapamam ama benim de bir keresinde göz kreminden alerji yapıp şişmişti lakin şişince daha çok açılması lazım sizin aşağıya doğru inmesi değişik olmuş. Şiştiği için neredeyse 20 gün botokslu gibi gezmiştim çok zor inmişti. Kullandığım bütün ürünleri bırakmıştım yavaş yavaş geçmişti çok kötüydü. Sizin zamanla hiç düzelme oldu mu yoksa aynı mı her gün.

Görmediğim için net yorum yapamam ama benim de bir keresinde göz kreminden alerji yapıp şişmişti lakin şişince daha çok açılması lazım sizin aşağıya doğru inmesi değişik olmuş. Şiştiği için neredeyse 20 gün botokslu gibi gezmiştim çok zor inmişti. Kullandığım bütün ürünleri bırakmıştım yavaş yavaş geçmişti çok kötüydü. Sizin zamanla hiç düzelme oldu mu yoksa aynı mı her gün.

Back