- 21 Ağustos 2013
- 2
- 0
Merhabalar ben doktor ilker manavbaşına göz kapağı estetiği oldum göz kapağı estetiği alanındaki başarısı gerçekten tartışılmaz ilk muayenemde bana verdiği güvenle kararımı verdım amelıyat ıcın ve sonuc mukemmel oldu. hasta memnunıyetı ılk amacları ve gercekten harıka bır ekıp.. aynaya baktığım zaman eski halimi hiç hatırlamıyorum bile ve kimse ameliyat olduğumu anlamıyor çok doğal bir görüntü oldu ameliyat sonrası hiçbir ağrı hissetmedim ameliyat olacak arkadaşlara kesinlikle tavsıye ederım cok memnun kaldım dünyanın en şeker doktoru bence ıyıkı tanımısım ve kendımı emın ellerine teslim etmişim çok mutluyum harika bakışlar hediye etti bana göz kapağı estetiğindeki tek adres teşekkürler ilker manavbaşı :)
Kime yaptirdiniz, ben holllandadan gidecegim ve hic bilgim yok.çok memnunum tavsiye ederim.
Merhabalar ben doktor ilker manavbaşına göz kapağı estetiği oldum göz kapağı estetiği alanındaki başarısı gerçekten tartışılmaz ilk muayenemde bana verdiği güvenle kararımı verdım amelıyat ıcın ve sonuc mukemmel oldu. hasta memnunıyetı ılk amacları ve gercekten harıka bır ekıp.. aynaya baktığım zaman eski halimi hiç hatırlamıyorum bile ve kimse ameliyat olduğumu anlamıyor çok doğal bir görüntü oldu ameliyat sonrası hiçbir ağrı hissetmedim ameliyat olacak arkadaşlara kesinlikle tavsıye ederım cok memnun kaldım dünyanın en şeker doktoru bence ıyıkı tanımısım ve kendımı emın ellerine teslim etmişim çok mutluyum harika bakışlar hediye etti bana göz kapağı estetiğindeki tek adres teşekkürler ilker manavbaşı :)
Kızlar bişey sorcam.
Benim göz kapaklarım hiç görünmüyor. Ne eyeliner ne far sürebiliyorum bişey görünmediği için. Üst göz kapağındaki fazla deriyi aldırınca göz şekli değişir mi ya da küçülür mü????
kızlar 7 hazıran amelıyat olcam
Canım ben İlker Manavbaşına muayene oldum aslında yakın zamanda, alanında gerçekten usta bir isim bence de. burun konusunda görüşlerini almıştım ama bende de ırsi olarak göz kapağı inmesi var. Annemde de var yani :) Ailecek panjurlu gözlerimiz :) Nasıl geçti ameliyat, ne kadar zamanda düzeldi bilgi verebilir misin?İnşallah ceylan gibi olmuştur gözlerin tatlım. Fotoğraflarını görsek ya? :)
ameliyatım super gectı hıc agrı hıssetmedım 1 haftada tum morluklarım gectı annene ve sana tavsıye ederım :) sonuc super resımlerımı ılker manavbasının ofısınde gorebılırsın buraya yuklemedım
Kaşla göz arası mesafesi açık olunca iyi oluyor
Fiyat sormussun galiba bende yaptirmadim ama 3-6 arasi saniyorum
Ben ankaraya yakin oldugumda göz doktoru olan prof dr mehmet ünali düsünüyorum maddiyatimi ayarlar ayarlamaz gidicem
Ben Tayfun Türkoğlunu aradım badem göz estetiği için 4000 tl dedile ve sonuçlar çok iiymiş gençleşiyormuş yaptıranlar ve aşırı talep varmış kasım sonu gidicem inş yanına
Koyarım foto yaptırırsam cnm.yaptırdım deyip fotokoymayanları cidden anlamıyorum !!istanbulda ve göz doktoru olmadigindan güvenemedim cok fazla reklami var :/
yaptirirsan ve resim koyarsan mutlaka görmek isterim irtibati kesmeyelim..