Göz Kapağı estetiği

jonquilla...teşekkür ederim...Üst göz kapağı uygulamasını geçen sene yaptırdım.Çok kısa sürede iyileşti.Yapan kişide çok önemli bu ameliyatta.Fiyatta gayet uygundu.tel açıp sorabilirsin..

acaba bende doktorun tel alabilir miyim, hem göz kapagı hemde yanak sarkması için ameliyat olmak istiyorum.

Kızlar bişey sorcam.
Benim göz kapaklarım hiç görünmüyor. Ne eyeliner ne far sürebiliyorum bişey görünmediği için. Üst göz kapağındaki fazla deriyi aldırınca göz şekli değişir mi ya da küçülür mü????

Kızlar bişey sorcam.
Benim göz kapaklarım hiç görünmüyor. Ne eyeliner ne far sürebiliyorum bişey görünmediği için. Üst göz kapağındaki fazla deriyi aldırınca göz şekli değişir mi ya da küçülür mü????

Canım üst kapak ameliyatı çok güzel sonuç veriyor.Alt gözkapağı operasyonları risk taşıyor çünkü gözün şekli yuvarlaklaşabiliyor veya göz aşağı çekebiliyor.Çok dikkatli yapılırsa elbette sonuç güzel oluyor.Üst kapak ameliyatında bu riskler yok.Tam tersine gözler açılıyor ,irileşiyor.Muhakkak yaptır derim.Ama yaptırırsan muhakkak gizli dikiş iste .Böylece dikiş izi kalmaz.

benim de son bir yıldır gözaltımda sürekli şiş gibi bir görünüm oluşturan bir fazlalık oluştu,tam gözaltı torbası da değil daha bi elmacık kemiğine doğru. onlara nasıl bir müdahale yapılabiliyor estetikte?

durumu nasıl tarif edebilirim derken nurgül yeşilçayı örnek vermek geldi aklıma.eklediğim fotoğrafta gözaltlarına dikkat edin nurgülün,benimki de o şekilde..

$ScreenHunter_01 May. 25 14.24.jpg

Son düzenleme:
Arkadaslar bu gozkapagi ameliyati Bence riskli, cok sikayetiniz yoksa bence acele karar vermeyin. Memnun olanlar da var elbette onlar adina sevindirici tabi. Doktorunuz Iyi ve unlu Biri bile olsa sonucun bir garantisi yok. Ben hic menun kalmadim cunku fazla bir degisiklik olmadigi gibi bir de dikis izi sol gozumde belli oluyor. Doktor tam yerinden kesememis ve acikken bildigin bir cizgi var:-(
Sordugunda onlara Gore hersey yolunda ve Oyle olmasi da gozlerimden kaynaklaniyor gibi gecistirme cevaplari. Okadar da saf degiliz belli iste yanlis kesilmis. Ama geri donusu yok bu isin buyuzden de doktorun her dedigine atlamayacaksin, iyice dusunup arastirip Oyle yaptirmak lazim arkadslar. Doktorunuz baskalarinda bu hatayi yapmayabilir ama insan eli iste arada bu piyango size de vurabiliyor. Allahtan gormemde seklinde bariz bir fark yok Daha yuvarlak oldu sadece. Ama o dikis izi gicik ediyor insani. Baska bir yakinim daha yaptirdi bunu yasi 50 civari onunki de eh idare eder oldu :-) onu da doktoru botoks icin gittiginde Ikna etmis. Enazindan onda dikisler esit ama ifade degismis :-( Biz Ikna edicekken onlar bizi Ikna ediyor. Islem evet acisizdi ama sonrasi bir felaket 3 aya kadar ancak toparlaniyor mAkyajla falan da kapanmiyor. Kimsenin moralini hevesini bozmak icin yazmadim sadece bunlar benim fikrim ve tecrubemi paylastim. Gercekten ihtiyacsa yaptirin derim ben.

Kızlar bişey sorcam.

Benim gozlerim irilestigi gibi cok genc gosteriyorum artik. eskiden degin gibi kesinlikle makyaj yapamiyordum ama simdi hergun yapiyorum ve kendimi artik cok begeniyorum. ust kapagi deyip gecmeyin cok genc oluyor insan. benim gozumde 2 gunde iyilesti kimse anlamdi ve fiyatida inan cok ucuz..

Arkadaslar bu gozkapagi ameliyati Bence riskli, cok sikayetiniz yoksa bence acele karar vermeyin. Memnun olanlar da var elbette onlar adina sevindirici tabi. Doktorunuz Iyi ve unlu Biri bile olsa sonucun bir garantisi yok. Ben hic menun kalmadim cunku fazla bir degisiklik olmadigi gibi bir de dikis izi sol gozumde belli oluyor. Doktor tam yerinden kesememis ve acikken bildigin bir cizgi var:-(
Sordugunda onlara Gore hersey yolunda ve Oyle olmasi da gozlerimden kaynaklaniyor gibi gecistirme cevaplari. Okadar da saf degiliz belli iste yanlis kesilmis. Ama geri donusu yok bu isin buyuzden de doktorun her dedigine atlamayacaksin, iyice dusunup arastirip Oyle yaptirmak lazim arkadslar. Doktorunuz baskalarinda bu hatayi yapmayabilir ama insan eli iste arada bu piyango size de vurabiliyor. Allahtan gormemde seklinde bariz bir fark yok Daha yuvarlak oldu sadece. Ama o dikis izi gicik ediyor insani. Baska bir yakinim daha yaptirdi bunu yasi 50 civari onunki de eh idare eder oldu :-) onu da doktoru botoks icin gittiginde Ikna etmis. Enazindan onda dikisler esit ama ifade degismis :-( Biz Ikna edicekken onlar bizi Ikna ediyor. Islem evet acisizdi ama sonrasi bir felaket 3 aya kadar ancak toparlaniyor mAkyajla falan da kapanmiyor. Kimsenin moralini hevesini bozmak icin yazmadim sadece bunlar benim fikrim ve tecrubemi paylastim. Gercekten ihtiyacsa yaptirin derim ben.

idanaz geçmiş olsun... senin yaşın kaçtı ameliyat olduğunda? gözaltı için mi yaptırdın mı, yoksa üst göz kapaklarını mı? gözler açıkken çizgi var demişsin, onu anlamadım... çünkü üst kapaklar yapıldıysa gözün yuvarlaklaşması gibi bir sonuç duymamıştım hiç... heralde gözaltı bölgen için oldun... ifadenin değişmesi moral bozucu bi komplikasyon... paylaşım için sağol...

Antimind, ust goz kapagi benimki. Alt goz torbalanmam yok henuz onu da yaptirmam artik bu tecrubeden sonra:-) cizgiyi nasil anlatayim simdi, sonucta ust kapakta yapilan kesi gorunmeyecek yani acik haldeyken. Ama fazla mi kesildi az mi kesildi bilmem artik, gozun birisinde cizgi farkli duruyor yani goz acikken dikis izi gorunuyor. Cok kotu bir durum yok cok sukur ama niye boyle Olsun simdi. Kimse anlamiyor sonucta gozunu mu yaptirdin demiyor. Evet yuvarlak olmamasi lazim demissin ama hafifce oldu bende, onu da bilmemem belki goz yapimla ilgilidir. Senin sorun torbalanma sanirim, onu bilemeyorum ama Iyi sonuclar oldugu gibi kotu sonuclarda vardir benim durumda oldugu gibi.

Bi de sana tavsiyem, yaptiracagin doktorun onceki eserlerini gor:-) bence buradakilerin reklam amacli olma ihtimali var. Birebir bi hastasini gorursen bence eniyi reklam bu olur. Goremiorsan baskasina bak derim.

Iyi sanslar...

Tecrübeni paylaştığın için çok sağol, bize yol gösterici oluyor bu tarz şeyler.

Merhaba arkadaslar,
Ben goz kapagi esteti olmadim fakat kayinvalidem ile eskiden bi is arkadasim yaptirdi...arkadsimin yasi genc cok genc hemde,goz kapagi dusuklugu vardi...uyur gecer gibi bakardi ki ayyyy felaketti yazik..o arkadas oldu,yillik izninde 2 hafta icinde normale donmustu...sonra 3sene evvel kayinvalidem yaptirdi sadece ust gozkapagini duzelttirdi..ilk zamanlar 10 Yas fark edio ama benim pek hosuma gitmedi nebilim gozler farkli bakio yuz barkli gorunuo..yaninda yuz gerdirme yada yag enjeksionu botox yaptirsaydi biraz yuz orantilanabilirdi heralde..
Yasiniz kac bilemiorum ama dr.ile bukonuyu konusmanizi tavsiye ederim,belki exrta mudehaleler gerebilir..benimde cok hafif goz kapagimda dusukluk vardi dr.ile gorustum bana dogalligimi bozmamam gerektigini bu gibi islemlerin ileri yaslarda cesitli ameliyattlarla konbine olabilecegimi soledi bende birdaha dusunmedim.suan elmacik kemiklerime ve yuzumun cesitli yerlerine yag enkesionu yaptirmak istiyorum daha dogru randevu aldim 1 ay sonra oluorum..burda yuzune yag enjekte ettiren bi arkadas vardi bize gelismeleri aktarabilirmi tesekkur ederim

Sevgili arkadaşlar.Ben yazılanları okudukça şaşkınlığım artıyor.Alt üst göz kapağı amelyatları ikisi birlikte olsa dahi buna yağ enjeksiyonu da dahil olmak üzere genel anesteziye hiç gerek yok.Lokal+sedasyon yani yarı uyanık olarak rahatlıkla olunabilir.Ne gerek var genel anesteziye.İyi bir dr seçin.Tüm detayları sorun,ucuz vs olsun diye çok emin olmadığınız dra kendinize teslim etmeyin.Çok dikkat gerektiren bir operasyon özellikle alt göz kapağı.Genellikle yağ enjeksiyonu ile birlikte yapıyorlar eğer gözaltı çok dolgun ise yapılmaya da bilir.Ben oldum gözaltı aynı anda dolgu da yapıldı.Lokal + sedayson.Uyandım dr elimi sıktı evime gittim.Ağrı sızı yok.Tabi ki gözde yanma batma vs 10 gün oluyor.E o da normal.Ancak 1 hafta ya da en fazla 10 gün ise gidemesziniz.Bu ağrıdan değil.Yüze bantlar konuyor.Sürekli ilaç sürülüp yıkanma olmadığından surat pis görünüyor.Eğer sigara içmiyorsanız,dr'un dediklerini buz vs yaparsanız çok fazla morluk da olmuyor.Ben kapatıcı hiçç kullanmadan işe gittim.Gözaltlarımda sarımsı bir renk vardı ilk zamanlar.3 hafta içinde tamamıyle geçiyor.Çok rahatsız olursanız kapatıcı sürersiniz dikişler alındıkta sonra.Ancak tekrar söylim dru iyi secin ve gördüğünüz referansa göre değerlendirin.Vücuttan alınan yağlar eriyor onu da söylim.Bence yarısı bile kalmıyor en fazla %30-40 kalıyor.Aynı dolgunluğu istiyorsunuz ki o zaman da dolguyu belirli aralıklarla yeniletmek gerekiyor.Ben de dolguyu yeniletmeyi düşünüyorum ancak karnımdan değil hiyolüronik asit olarak düşünüyorum.Daha az eriyor sanırım.Dr ismi vermiyorum çünkü estetik biraz da şans işi.Kimseyi o anlamda yanlış yönlendirmek istemem.Ben memnun kalırım başkası kalmayabilir.Hepiniz sevgiyle kalın.

Evet dr secimi referansi onemli ama yine de bi garantisi olmuyor. Bu yuzden isim vermemek cok dogru. Ben memnun kalmayabilirim ama bir baska hastasi cok memnun olabilir. Bu sanirim insanlarin yuz goz yapisi, beklentisi ve biraz da sansiyla ilgili :-) En iyi dr larin bile kotu sonuclari olabiliyor.
Bu yuzden bu isler gercekten ihtiyacsa, sagligi goruntuyu cok etkiliyorsa yaptirilmali, oyle 30 yasinda '' ammman yaslaniyorum gozumu yuzumu yaptirayim'' dememek barisik olmak lazim dogal halimize. 40-45 yasindan sonra zaten basliyor sarkmalar cokmeler ozamana birakmali bu isleri:-)
Bunlar yaptirmak isteyen arkadaslara tecrube olsun, daha hazirlikli gitsinler diye yaziyorum.

herkese kolay gelsin

Arkadaşlar göz kapağı estetiği olan varmı?burada bir bilgi bulamadım..Daha önce ameliyat olmuş olanlar tecrübelerini ve dr ismi yazabilirmi??teşekkürler

Göz kapağı estetiğinde özel bir isim önerebilirim. yaklaşık 5 yıldır kendisini yakından tanıdığımız, meslek etiğine bağlı biri olduğu için bu ismi veriyoruz. Doç. Dr. Tayfun Türkaslan. Bu doktor göz kapağında, göz çevresi estetiğinde sürekli kendini geliştiren yeni teknikler yaratan biri. yaptığı işler gazetelerde televizyonlarda haber oluyor. Badem göz estetiği gibi özel yöntemler geliştirmiş. göz kapağı estetiğinde de çok çok iyi olduğunu biliyorum. çok mütevazi bir kişilği var. rahatlıkla kendisine ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Evet canım ben oldum ve çokta memnun kaldım.Bende bir banka memurundan görüp öyle adres almıştım.Zaten yapan doktor çok titiz.Konustuğunuzdada anlıyorsunuz ayrıca çokta basit bir işlem.doktorun ismi Ümit Yaşar Çelemli.İnternete girersen bulursun...

fiyat konusunda bilgi alabilir miyim acaba?sadece ust kapaklardan olacagım

sadece sağ üst göz kapağımda düşüklük var. 26 yaşındayım. bu durum beni rahatsız ediyor. çünkü 2 gözüm birbirinden farklı görünüyor ve haliyle 2 kaş da farklı görünüyor. yüzümdeki bu asimetri beni rahatsız ediyor.

istanbulda bu ameliyatı yapıp başarılı sonuçlar alan arkadaşlar var mı?

önceki sayfalarda bir arkadaş kayınvalidesinin bu ameliyatı olduğunu ve gözlerinin farklı baktığını yazmış bu durum beni korkuttu.

yorumlarınızı bekliyorum.

nur hanım günaydınlar,
ben de bu ameliyatı olmak istiyorum ama bir sürü soru işaretim var resimlerinizi çok merak ettim fakat yeni olduğumdan özelden de mesaj atamıyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler...

Nur hanım ben de ay sonu ameliyat olacagım. Cok cekiniyorum. Resimlerinizi görebilir miyim ? Tesekkurler.

Canım niye öyle söylüyorsun? Ben oldum gayet de memnunum. Sen nasıl bir sorun yaşadın?

Kime oldunuz, olan arkadaşlar niye acaba memnun kaldıkları dr ların ismini paylaşmıyor? Ben siteye bu nedenle yeni üye oldum ama tecrübe edilmiş iyi dr ların ismi ve fiyat konusunda nedense bilgi bulamıyorum.

Lütfen arkadaşlar göz kapağı ameliyatları konusunda iyi dr ismi arıyorum. Birsürü ünlü dr duyuyorum dışarıda, çok iyi estetisyen diye ama hepsininde herşeyi iyi yaptıklarını düşünmüyorum. Belli konularda başarılar bence, öyle ünlenmişler ama başka konularda da vasat veya altına bile düşebiliyorlar.

Mesela ben Dr. Serdar Eren'e 3 yıl önce meme küçültme, toparlama yaptırdım, ki 51 yaşında ama hafif bir sarkmam vardı, kendisi özellikle bu konuda ünlü diye duymuştum.
Lakin alt kısımda gereğinden fazla kesi yapmış, iyileşme sürecim çok uzadı ve meme başlarında hafif bir assimetri kaldı. Asla yaptığı işin eleştirilmesinide kabu etmiyor kendisi. Aynı anda 2 arkadaşım Prf Cemal Şenyuvaya yaptırdılar, benden daha düşük memesi olan arkadaşımınkini daha kısa kesilerle toparladı ve çok kısa zamanda iyileşti 2side. Göz ve yüzde de iyi diyorlar ama ben artık güvenip gidemiyorum. 10 sene önce bir başka arkadaşım Almanya ya kendisine gidip flift yaptırmış ancak 1 sene sonra eski haline dönmüş, ki 40 yaşındaydı o zaman. Serdar beye mail atmış, aldığı cevap 'görüntünüzle barışık olun' anlamında birşeyler. Kucak dolusu paralar verip hayatımızı emanet ediyoruz bu doktorlara, çok seçici olmak lazım diye düşünüyorum. Konuyu kaydırdım, sizleri ürkütmek de istemem ama bu tecrübemide paylaşmak istedim.

Arkadaşlar ben de üst göz kağağımdan oldum, 3 ay oldu...Ben lokal anestezi ile oldum, hiç bir acı anlamadım...Gözlerimi de bantlamadı, yalnız ilk 23 saat her saat başı buz koyduk. Bir de antibiyotik damla vermişti. Morarma vs de olmadı. dİKİŞ İZİ de belli değil, inanın 10 yaş atıyorsunuz...Ben tavsiye ederim...:21:

Sizin için eski bir konu bu rahatsız ediyorum sizi .
Göz kapağı estetiği konusunda araştırma yapıyorum yazılarınıza rastladım .
Bende göz kapağı düşüklüğü var (genetik) , kendimi bildim bileli hep üst göz kapaklarım dolu idi , fakat yaş ilerleyince gevşedi ve sarkık durmaya başladı .
Sadece üst göz kapı ameliyatı olanları araştırıyorum , ve bunun için iyi bir dr bulmaya çalışıyorum .

Yaşadıklarınızı ve mümkün ise göz resimlerinizi benimle paylaşabilirmisiniz çok rica etsem .

Şimdiden teşekkür ederim

X