Arkadaslar bu gozkapagi ameliyati Bence riskli, cok sikayetiniz yoksa bence acele karar vermeyin. Memnun olanlar da var elbette onlar adina sevindirici tabi. Doktorunuz Iyi ve unlu Biri bile olsa sonucun bir garantisi yok. Ben hic menun kalmadim cunku fazla bir degisiklik olmadigi gibi bir de dikis izi sol gozumde belli oluyor. Doktor tam yerinden kesememis ve acikken bildigin bir cizgi var:-(
Sordugunda onlara Gore hersey yolunda ve Oyle olmasi da gozlerimden kaynaklaniyor gibi gecistirme cevaplari. Okadar da saf degiliz belli iste yanlis kesilmis. Ama geri donusu yok bu isin buyuzden de doktorun her dedigine atlamayacaksin, iyice dusunup arastirip Oyle yaptirmak lazim arkadslar. Doktorunuz baskalarinda bu hatayi yapmayabilir ama insan eli iste arada bu piyango size de vurabiliyor. Allahtan gormemde seklinde bariz bir fark yok Daha yuvarlak oldu sadece. Ama o dikis izi gicik ediyor insani. Baska bir yakinim daha yaptirdi bunu yasi 50 civari onunki de eh idare eder oldu
onu da doktoru botoks icin gittiginde Ikna etmis. Enazindan onda dikisler esit ama ifade degismis :-( Biz Ikna edicekken onlar bizi Ikna ediyor. Islem evet acisizdi ama sonrasi bir felaket 3 aya kadar ancak toparlaniyor mAkyajla falan da kapanmiyor. Kimsenin moralini hevesini bozmak icin yazmadim sadece bunlar benim fikrim ve tecrubemi paylastim. Gercekten ihtiyacsa yaptirin derim ben.