Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyatım super gectı hıc agrı hıssetmedım 1 haftada tum morluklarım gectı annene ve sana tavsıye ederım :) sonuc super resımlerımı ılker manavbasının ofısınde gorebılırsın buraya yuklemedım
Tayfun Türkaslanmı acaba bizde gittik oğlum yaptırmak istiyor bende endişeleniyorum sonucu nasıl olur diye lütfen olanlar bilgi verirse sevinirim.Ben Tayfun Türkoğlunu aradım badem göz estetiği için 4000 tl dedile ve sonuçlar çok iiymiş gençleşiyormuş yaptıranlar ve aşırı talep varmış kasım sonu gidicem inş yanına
kızlar hiç yaptırmayın 3 ay sonra ödem inince geri eski göz kapaklarınızı buluyosunuz karşınızda yanı cok kısa surelı bı mutluluk maalesef paranıza yazık biz böyle çok daha güzeliz boşverin
Nurcuğum baktım ama resimler görülmüyor.Acaba arkadaş listene mi ayarladın.Arkadaşlık isteği gönderdim canım.
Benim amelyatımı erhan eryılmaz yaptı.Amelyattan ve önceki ve sonraki resimlerim var.Gün gün ekledim.Ancak ben endoskopik orta yüz germe ile birlikte yaptım bu operasyonu.Hala yüzüm şiş ancak 2 aya yüz oturacak ama fark yinede gözüküyor.Birde amelyatımı istanbulda oldum
Merhaba Lamia, umarim hala forumdasisindir, emdoskopik yuz germe ve gozkapagi estetiginden memnun kaldin mi? Erhab bey basarili mi her 2 konuda da, burun estetigi konusunda tavsiye edebilecegin bir doktor var mi, insallah burdasindir ve cevap verirsin:)
Ben erhan bey üzerine bir kişi tanımıyorum bu konuda.Ben endoskopik oprta yüz germe alt üst göz kapağı ve kaş kaldırma yapılsı.Ben gün gün resimlerimi ekledim bakabilirsiniz.Ben 15 yaş gençleştim diyebilirim.Bunun yanında bu amelyatla yüz daha bir güzelleşiyor.Eşimle beni gören eşinizle 15 yaş var sanırım diyorlar.Ama öyle değil aynı yaştayız.Bı ayrı bir güzellik.Burun amelyatına gelince onu bizzet yaşamadım.Ama forumda olumlu yazılar okudum
Yanitin icin cok tesekkur ederim Lamia...ben erhan beyi mujde ar'dan da duymustum kendisi her ne kadar yuz germe ameliyatini amerikada bir doktora yaptirsada kardesininkini erhan beye yaptirdi ve erhan beyi cok ovdu, bende de hafif goz kapagi dusuklugu var yavas yavas cene ovalim bozulmaya basliyor ama cokkk korkuyorum, ya naturelligim bozulursa ya eskiyi arasam diye, bazi gerilen yuzler baska bir insanmis gibi oluyor, bir de endokopik germe hakkinda ameliyat sonrasinin cok sikintili oldugunu yazmislar, bu da beni korkutuyor, yuz kac gunde kendine geliyor, ameliyat odugun anlasiliyor mu, 49 yasindayim sence erken mi?, aslinda coksarkmis bir yuzum yok kimse 49 oldugumu anlamiyor bile ama ben ne kadar eken daha genc gorunursem Okadar iyi diye dusunuyorum.
Biz de genetik olarak goz kapaklari daha kisik abim ust goz kapagi ameliyati olmak zorunda kaldi cunki kapak artik kirpigine degiyordu ama bakislari 6 ay bir sene bakislari farkliydi, bende de ayni sekilde olur diye korkuyorum,resimlerini nasil gorebiliri, arkadas olamamiz lazim galiba gormem icin beni eklersen cok sevinirim, ayrica senin adina da memnun kaldigin icin cok sevindim, guzelliginin keyfini cikar:)))