Göz Kapağı estetiği

toplma maeliyat kaça mal oldu acaba?bende aynı operasyonları düşünüyorum da..

canım benı de arkadas olarak ekleyebılırmısın fotolarına bakmak ıstııyorum ben de olucam da ınsallah amelıyat.cok tesekkur ederım..

hayır cnm gizli dikiş değil, kendimi tamamen dr un tecrübeli ellerine bıraktım, o bildiğini yaptı. 1 hafta bekliycem bakalım, umarım olumlu iyileşme olur.

geçmiş olsun.hangi dr ye yaptırdınız?birde tüm operasyon ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim?teşekkürler

ben göremiyorum nur hanım...arkadaşım bikaç güne doktorla görüşecek nerden bakmam lazım acaba? arkadaş listenizde ekliyim ama göremiyorum..belkide resimleri kaldırmışsınızdır,yardımcı olursanız çok sevinirim

Nur Hanım merak ettim fotolarınızı beni de ekler misiniz özelden yazamıyorum.ameliyat uzun surdu mu?Göz baska bakıyor yuz baska dedi biri ona kafam takıldı.Bilgilendirirseniz sevinirim..

çok geçmiş olsun. hangi hastanede hangi doktora oldun.. maliyeti ne oldu.. şu an ne durumdasın ? ağrın sızın var mı, ameliyattan sonra neler yaşadın?

çok geçmiş olsun. şu an durumun nasıl ? bana da yardımcı olurmusun ? doktor, hastane, fiyat ve özellikle ameliyat sonrası için ? neler yaşadın?

Bendeskopik orta yüz germe ile beraber alt ve üst kapak amelyatı oldum.Sonuçtan memnunum.Gözlerim çok daha güzel oldu.Resimleri ekledim.İsteyen arkadaş bakabilir

çok geçmiş olsun. nerede ve kime oldunuz? şu an ne durumdasın? ağrın sızın oldu mı , ameliyat sonrası neler yaşadın?

banada yardımcı olun benimde doguştan sağ göz kapagımda düşüklük var ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum izmirdeyim bildiginiz bir doktor varmıııı ltfeennn hem maliyeti ne kadrrrrr((((((((((((((((((((((

sürdüğüm göz kalemlerinin ve farların sarkan göz kapaklarıma bulaşmasından artık bıktım. göz kapağı estetiği fiatlarını bilen var mı? internette bulamıyorum

merhaba, gözkapakları için ne yaptırdınız şu an ne durumda ?

geçmiş olsun, şimdi ne durumdasın , neler yaşadın , oldun mu ??

çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, sonrasında neler yaşadın, görmeyle iilgili bi sorun oldu mu, ya da morluk şişlik şekil değişmesi gibi durumlar oldu mu uzun vadede .... memnun musun şu an

Slm, ben de 29 aralık günü Antalya'da Doç. Dr. Ömer Özerdem'e Göz kapağı ameliyatı oldum. Açıkçası o kadar da büyük acı çekmedim. Bugün 3.günüm tabiki cok şişler, iyi görünmüyorlar ama cok kısa ve rahat bir ameliyattı benimkisi. Sonrası da ağrı sızı olmadı. Ben 1 hafta öncesi de aynı yerde meme büyütme ameliyatı da oldum, 2 doktor yapıyorlar ameliyatı ve cok kısa sürüyor. Ve aynı şekilde cok rahat gecti herşey. Ağrı kesici bile kullanmadan ertesi gün ayaktaydm. Hatta bugün 9. günüm ve normal hayatıma döndüm.

Şuan sadcee gözlerim şiş ama ağrı sıızı yok. Gelişmleri yazarım burada. Ama doktorlarım Dr. Ömer Özrdem ve Gökhan Özerdem çok iyilerdi çok memnun kaldım. Hem Antalya hem de İstanbul' da ameliyat yapıyorlar...

Gelişmeleri yazarım isteyenlere..

jaspe hanım geçmiş olsun
karnınızdan yağı alırken sizi bayılttılar mı? zor bir işlem mi sanki sizden az bir miktar alınmış gibi bir his uyandı bende
yüzünüz şişti mi?
omur erol da yağ alıp mezoterapi gibi uyguluyormus onunki daha dogal olsa gerek
ben de yaptırmak isterim ama amacım herhangi bir yeri doldurtmak değil
cildime genel bir tazelik gelsin diye
fikriniz nedir?

ferruh bingüle canım 3 doktora gıttım onun gosterdıgı resımler hosuma gıttı dıger ıkısı abartılı gıbı geldı ,heycanlıyım

merhaba memnunmusun şu an sonuçtan, neler yaşadın.. bugüne kadar neler oldu ? cnm bizede yol göster lütfen..optum

mrb, alt kapaklardan mı oldunuz? yaşınız kaç acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…