şuan şehir dısındayım memlekete dönunce ılk işim resım koymak ama oncekı halımı yakından cektım mı hatırlamıyorum doktordsa vardı ondan alırım ,sizi çok sevıyorum öpüldünüz,yaptıracak arkadaslarda doktorunu ıyı arastırsın ıstedıgı seklı ıyı anlatsın
full77 istanbuldami amelyiat olcaksin??
Canım hoşgeldin.Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim.Sanırım sadece üst kapaktan oldun.Kimbilir gözler ne güzel açılmıştır kocaman olmuştur.Gerçekten çok sevindim izlerde belli olmuyormuş.Dikişler gizlimiydi yani, tek bir dikişmiydi.Resim bekliyorum canım .Kocaman öptüm.şuan şehir dısındayım memlekete dönunce ılk işim resım koymak ama oncekı halımı yakından cektım mı hatırlamıyorum doktordsa vardı ondan alırım ,sizi çok sevıyorum öpüldünüz,yaptıracak arkadaslarda doktorunu ıyı arastırsın ıstedıgı seklı ıyı anlatsın
Canım gelişmelerle hepimiz ilgileniyoruz.Herşey dilerim güzel olur.Merakla bekliyoruz.Merhaba,
Yok istanbulda degil canim,az kaldi operasyonuma eger ilgilniyorsan sana gelismeleri yazarim...
Canım gelişmelerle hepimiz ilgileniyoruz.Herşey dilerim güzel olur.Merakla bekliyoruz.
çok tesekur ederım sayenızde:)evet ust goz kapağı sadece ,gözler ve yuz gercekten degısıyo ,izler hafıf var o da 1 aya gecermıs zaten rahatsız olmuyorum cunku kımse bı sey anlamadı ,benım gozum hep sargılıydı dıkısı hıc goremedım ama gızlı dıkıs yap demıstım ,sizin izler 1 aya gecmıstı demı
Canım kimse birşey anlamadığına göre, izler konusunda doktorun çok iyi iş çıkarmış.Evet canım 1 ayda geçer, sonra neredeyse görünmez olur.Zaten önemli olan , gözlerinin güzel olması.Güle güle kullan birtanem :)))
Merhaba,
Yok istanbulda degil canim,az kaldi operasyonuma eger ilgilniyorsan sana gelismeleri yazarim...
izler var hafıf ınsanlar anlamıyo ıns 1 aya kalmaz,çok tesekur ederım bı tanesınız :)ıyı kı varsınız valla sızden cesaret aldım
Nurcuğum baktım ama resimler görülmüyor.Acaba arkadaş listene mi ayarladın.Arkadaşlık isteği gönderdim canım.resımlerı ekledım kızlar bakabılırsınız
Nurcuğum baktım ama resimler görülmüyor.Acaba arkadaş listene mi ayarladın.Arkadaşlık isteği gönderdim canım.
Canım çook beğendim.Öncesinde göz kapakların görülmüyormuş.Şimdi gözlerinin tüm güzelliği ortaya çıkmış.Artk çok güzel farlar sürersin.Gerçekten doktorun çok başarılı bir iş yapmış.Tam dozunda ve kıvamında.Güle güle kullan birtanem:))özele ayarladım canım sımdı gorebılıyo musun
Canım çook beğendim.Öncesinde göz kapakların görülmüyormuş.Şimdi gözlerinin tüm güzelliği ortaya çıkmış.Artk çok güzel farlar sürersin.Gerçekten doktorun çok başarılı bir iş yapmış.Tam dozunda ve kıvamında.Güle güle kullan birtanem:))
Bu göz kapağı estetiğni ben de yaptırmak istiyorum.İnşallah yaptıracağım.