Göz Kapağı estetiği

acaba sız kıme oldunuz amelıyatı ,cevaplarsanız sevınırım

bende göz kapağı ameliyatı oldum zannedilenden çok daha kısa süre de iyileşti çokda memnun kaldım işinin ehli birine yaptırıldığı sürece herkez yaptırmalı bence

merhaba herkese.bu ilk mesajım ben de en kısa zamanda göz kapağı estetiği yaptırmayı düşünüyorum.göz kapağı estetiğinden çok korkuyorken ,yazılarınızı okuyunca biraz olsun yüreğime su serpildi.sanırım çoğunluk istanbulda yaptırmış.ben antalyada yaşıyorum.göz kapağı estetiği konusunda tavsiye edebileceğiniz bir estetik cerrah var mı? istanbulda seçenek oldukça fazla ,ama kontrollere gelip gitmek zor olucağından mecburen antalyada seçim yapmak zorundayım.

enfuuurrrrrrr34 :) benim sorularim cook var ama maeself özelden yazamiorum beni bulurmusun buralardan yada ne bilim ulassam bi sana üfffff -.-

DESİBEL, BEN DE ÜST GÖZKAPAĞI AMELİYATI OLMAK İSTİYORUM, AYRICA AYNI ANADA GIDI ADIRMAK VE POPOYA YAĞ ENJEKSİYONU DA !bunlar için DR. HÜSEYÜN GÜNERe gittim, lokal+seadif le yaparım dedi. güveniyorum, ablama brezilya poposu yaptı, süper... AMA fiyat fazla gedi, 22 bin gibi bi rakam çıkardı.. muayneye gitmişken botoks yaptırdım, 4 ay gider dedi. memnun da kaldım ( botoks için 500 ira ödedim), ancak ben kalıcı bi çözüm istiyorum, yani üst göz kapağı ameliyatı...fiyatı ve dr. adını paylaşır mısın?

ferruh bingüle canım 3 doktora gıttım onun gosterdıgı resımler hosuma gıttı dıger ıkısı abartılı gıbı geldı ,heycanlıyım

inanirim sana heycan baya bi vardir insan merakdan catlar nasil olcak diye :) heycanini paylasmaktayim :) oldukdan sonra kesin yaz oldumu sonucu merak ediyorum bende..
bilgiler icinde ayrica tsk ederim

inanirim sana heycan baya bi vardir insan merakdan catlar nasil olcak diye :) heycanini paylasmaktayim :) oldukdan sonra kesin yaz oldumu sonucu merak ediyorum bende..
bilgiler icinde ayrica tsk ederim

tamam canım yazarım ıns guzel bı sonuc cıkar ortaya yarın sabah olcam

Merhaba arkadaslar,
Ben goz kapagi esteti olmadim fakat kayinvalidem ile eskiden bi is arkadasim yaptirdi...arkadsimin yasi genc cok genc hemde,goz kapagi dusuklugu vardi...uyur gecer gibi bakardi ki ayyyy felaketti yazik..o arkadas oldu,yillik izninde 2 hafta icinde normale donmustu...sonra 3sene evvel kayinvalidem yaptirdi sadece ust gozkapagini duzelttirdi..ilk zamanlar 10 Yas fark edio ama benim pek hosuma gitmedi nebilim gozler farkli bakio yuz barkli gorunuo..yaninda yuz gerdirme yada yag enjeksionu botox yaptirsaydi biraz yuz orantilanabilirdi heralde..
Yasiniz kac bilemiorum ama dr.ile bukonuyu konusmanizi tavsiye ederim,belki exrta mudehaleler gerebilir..benimde cok hafif goz kapagimda dusukluk vardi dr.ile gorustum bana dogalligimi bozmamam gerektigini bu gibi islemlerin ileri yaslarda cesitli ameliyattlarla konbine olabilecegimi soledi bende birdaha dusunmedim.suan elmacik kemiklerime ve yuzumun cesitli yerlerine yag enkesionu yaptirmak istiyorum daha dogru randevu aldim 1 ay sonra oluorum..burda yuzune yag enjekte ettiren bi arkadas vardi bize gelismeleri aktarabilirmi tesekkur ederim

merhaba arkadaslar amelıyatı 7 sınde oldum suan cok ıyıyım 5. gün dıkısler alındı ama dıkısler alındıktan sonra 2 gun daha sargıladı doktor dıkısler cok ıyı cok belırsız 1 aya hıc bısey kalmaz galıba doktorda oyle dedı cok memnunum gozumun ustunde kalem artık harıka duruyo ıyı kı yaptırmısım 3. gun bıle baya gezdım ama ılk 2 gun zordu gozumu bı de cok sardılardı ılk 2 gun ,bu arada bana yardımcı olan resıgned,rosenoire ve jaspeye cok cok tesekur ederım,tam olarak ödem gıtmedı ama gayet ıyı duruyo,soru sormak ısteyen olursa memnunıyetle cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…