Göz Kapağı estetiği

Hic bilgim yok ben botoxs yaptirmistim anlima cok iyidi mayis ayinda tekrar yaptiracagim istersen once botoxu dene sonra kendin karar verirsin canim
Ben epeydir duzenli olark botox yaptiriyorum, kaslarim dusuk oldugu icin yapan doktor da zaten hafif kaldiraacak sekilde botoxu yapiyor. Botox kirismayi onluyor ve yuze dinlenmis bir hal veriyor. Ben de botoxtan memnunum ama en itisi doktorunuza sorun.

Ben botoxu anlimdaki cizgiler icin yaptirmistim
Kaslarim yeterince kalkik goz kapaklarip dusuktu onuda ameliyatla aldirdim iyi oldu boyle

arkadaşlar göz kapağı ameliyatını geçen hafta yaptırdım. Bu sabah itibariyle dikişlerimde alındı ve çokkkk memnun kaldım. Üstelik çokta uygun bir fiyata yapıldı. Sormak istediğiniz sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

Alt üst olarak mı yaptırdınız?doktorunuz kimdi?ağrı acı morluk oldu mu?ne kadar sürede iyileştiniz?çok geçmiş olsun..

Alt üst olarak mı yaptırdınız?doktorunuz kimdi?ağrı acı morluk oldu mu?ne kadar sürede iyileştiniz?çok geçmiş olsun..
selam ; yok sadece üst göz kapağı ameliyatı oldum. Tabi operasyon günü biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil nihayetinde bölgede dikiş oluyor. Tam bir hafta sonra dikişler alındı. bugün 10 uncu gün full makyajımı yaptım işteyim. Görenler iyileşme hızına inanamıyorlar. Tekrar teşekkürler.... :)

Bende c.tesi oldum,8.günüm,çok az ödem var,ver dikiş yerlerinde böyle nasıl desem bir kabarıklık var gözümü açıp kapatırken sertlik olur neden acaba ,
Kardan 80 bana önceki ve sonraki resimlerinin atabilirmisinz bide fiyatı kaça oldunuz siz

slm , resimleri daha sonra özeldan atarım size. Ben 700 tl 'ye oldum bu arada...

Merhaba, doktorunuz kim acaba?

Izliyorum bakabilirsin

canım allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuşsun. çok özendim ama benim daha yaşım çok büyük değil ama taktım ben buna, bir de o izlerin rahatsız edici olmayan hale gelmesi ne kadar sürüyor acaba? rahatsızlık veriyorsam kusura bakma.

700 lira çok uygun,devletteki oldunuz,ben kayseri de özelde ,3 binliradan 2 binlaraya düsurduk ,oda meslekdasiz diye

tsk ederim canim izler tam olarak 4 ay sonra kayboldu cok yakindan bakinca belli ama ilk ayimda bile gorumceme soyleyince sen soylemesen fark etmezdim dedi .. Kapatici suruyordum basta simdi hic bisey surmuyorum
Bu goz kapagi yasla alakali degildi bizim aileden gelme sanirim genetik
Benim yasimda 35 canim

gerçi küçük de değilim 30 yaşındayımm :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…