- 2 Haziran 2015
- 18
- 1
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Drum ercan karacaoglu fiyat 2900 tl canim ben sadece ust goz kapagi yaptirdimMerhaba acaba nekadara ameliyat oldunuz bende yaptırmak istiyorum dr hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz acaba
Teşekkur ederim iyilesme suresi çok uzun sürdümü ben öğretmenimde yani çok fazla etkilermi sosyal yaşantımıDrum ercan karacaoglu fiyat 2900 tl canim ben sadece ust goz kapagi yaptirdim
Ilk hafta goz ustunde morluklar oldu sonra asagi dogru indi 10 gun sonra cok az morluk kalmisti goz altimda onuda makyajla gizliyordumTeşekkur ederim iyilesme suresi çok uzun sürdümü ben öğretmenimde yani çok fazla etkilermi sosyal yaşantımı
cnm resımlerını gorebılırmıyım benımde ust goz kapagı ve alt kapaklarımı aldıracagım serhat tuncerle gorusmustumDrum ercan karacaoglu fiyat 2900 tl canim ben sadece ust goz kapagi yaptirdim
Ya kusura bakma çok soru soruyorum ama göz şeklinizde falan bi değişme oldumu abarti bi durum ben kimsenin anlamasını istemiyorumdaIlk hafta goz ustunde morluklar oldu sonra asagi dogru indi 10 gun sonra cok az morluk kalmisti goz altimda onuda makyajla gizliyordum
Onun disinda gormeme engel olmadi hic bir zaman
Iki ürün ile göz kapağı düşüklüğünu ciddi şekilde kaldırabilirsiniz. ..çok yakın arkadaşımın annesinde vardı böyle bir sorun bu iki ürün ile su anki görüntüsü eskisine göre çok çok daha iyi...
Merhaba, ben de dusunuyorum da, gunesgozlugu takarak veya gozluksuz kac gunde disari cikabildiniz?Drum ercan karacaoglu fiyat 2900 tl canim ben sadece ust goz kapagi yaptirdim
merhaba,Merhaba, ben de dusunuyorum da, gunesgozlugu takarak veya gozluksuz kac gunde disari cikabildiniz?
Cok tesekkur ederim, turkiyede oturmuyorum da bir gittigimde yaptiracagim, ama aile arkadas ziyareti birarada nasil yapicam diye dusunuyordum. Gozlukle hallederim o zaman.merhaba,
valla ben aynı gün gözlükle çıktım sonrasında da hergün dışardaydım ruj sürüp gözlük takınca hiç anlaşılmıyor zaten
Merhaba benim gozlerimin uzerine minik bant vardi ve oyle cikiyordum disari artik herkes alismis estetige :)) tuaf bakmiyorlarMerhaba, ben de dusunuyorum da, gunesgozlugu takarak veya gozluksuz kac gunde disari cikabildiniz?
Benim izlerim daha yeni siliklesti 4 ay oldu ama baslarda bile rahatsiz etmedi kapatici suruyordumtamamen iyileşmesi ne kadar sürüyor?
morluk oldu mu peki?Benim izlerim daha yeni siliklesti 4 ay oldu ama baslarda bile rahatsiz etmedi kapatici suruyordum
Oldu canim ust tarafta sonra asagi indi biraz ama 10 gun icinde hepsi gecti benimmorluk oldu mu peki?
Hic bilgim yok ben botoxs yaptirmistim anlima cok iyidi mayis ayinda tekrar yaptiracagim istersen once botoxu dene sonra kendin karar verirsin canimKızlar botoks mu iyidir yoksa sakak germe mi alakasız bi soru oldu ama