Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akin Demiralay yapti her ikisinide..foto birara yollayacagim..blg da foto yok cepten yapmam lazim.:)Kime oldun cnm ameliyati? Foto yuklesen bizim icin daha cok aydinlatici olur. Gecmis olsun bu arada
Merhaba ben doktorum, yıllarca göz kapağı estetiği yaptırmak için iyi bir doktor araştırdım, sonunda bir hemşire arkadaşımın önerisiyle dr Altuğ çetinkaya yı tercih ettim sonuç harika ve altuğ beyin tüm operasyonlarınin sonuçlarının iyi olduğunu hemşiresinden öğrendim yani bu bir iki kişinin referansı ile değildi , bir doktor olarak sizlere göz hekimini tercih edin derim
Ankarada dünya göz hastanesinde çalışıyor şu anda, imkanıniz varsa gelip kalınSanırım Ankara da görev yapıyor İstanbul a geliyor mu acaba ?
Cnm bnm de goz alti torbaları var ama goz kapagimda sorun yok sade goz altinda bnm sorunum . Sen de amelyat olmussun biraz bana anlatirmisin nasil gecti agri oldumu cok merak ediyorum birde local anestesi yle mi oldun ?gececek hic korkma, bend eiz kalacak diye dr dr gezdim ilk ay, hatta conturbuex mi neys ekrem almistim ama drlar sakin kullanma, goz e yakin yere surulmez demislerdi, simdi gozkapagimdaki iz tamamen gecti sayilir kesinlikle gorunmuyor ama hala ufak bir iz ben goruyorum alt goz kapagimin disa uzantisinda,o da gececek insallah
Gecmis olsun bende sadece ust kapagi yaptirdim sizin resminiz varmi ? Benim var .. Bende cok memmun kaldim benim dr'um ercan karacaoglu ellerine saglik tal istedigim gibi oldu ifadem degismedi hicSelam.. ben dr.mu gönül rahatliğiyla tavsiye edebilirim. Benim aml. çok basarili gecti. Bir ark. Selahattin Yaman'a aml. Olmustu çok begenmistim. Benim icin referans oldu. Şimdide dudak dolgusu yaptirmak için yine kendisini tercih edeceğim
canim hayirli olsun ameliyat olmussun bana resim yolalrmisin?Gecmis olsun bende sadece ust kapagi yaptirdim sizin resminiz varmi ? Benim var .. Bende cok memmun kaldim benim dr'um ercan karacaoglu ellerine saglik tal istedigim gibi oldu ifadem degismedi hic
canim hayirli olsun ameliyat olmussun bana resim yolalrmisin?
yasinizi bilmiyorum, gozaltini kesmeden lazer ile de yapabiliyorlar, okuduklarimdan dolayi cok korkuyordum ancak korkulacak bir ameliyat degilmis, benimki kesilerek yapildi, 10 gibi bir surede iyilestim, ki zaten cok da kotu olmamistim ameliyattan sonra, benim kombine ameliyat oldugu icin, diyebilirim ki en kolayi goz ameliyatiydi, ne agri ne aci hic bir sey yoktu.asimetri vs de hic olmadi ancak simdiki aklim olsaydi ben endoskpik orta yuz germe ile birlikte yaptirirdim gozaltimi veya hic kestirmeden lazer ile icerden yaptirirdim,Cnm bnm de goz alti torbaları var ama goz kapagimda sorun yok sade goz altinda bnm sorunum . Sen de amelyat olmussun biraz bana anlatirmisin nasil gecti agri oldumu cok merak ediyorum birde local anestesi yle mi oldun ?
Cumartesi gunu ibrahim aşkardan göz kapağı ameliyati ıçin randevu aldim fiyati 1500tl acaba bu doktora ameliyat olan var micanim hayirli olsun ameliyat olmussun bana resim yolalrmisin?
beni izlermisin resimlerini görmek istyrumBeni izleyenlere acik resimlerim ust goz kapagi yaptirdim gormek isteyenler ekliyebilir beni umarim yardimim dokunur
Canim beni izleyenlere resimlerim acik zaten senin izlemen yeterliBeni
beni izlermisin resimlerini görmek istyrum
hayirli olsun gayet uygun bir fiyat bu, sadece ust gozkapagi mi yoksa alt gozkapagi da mi olacak?Cumartesi gunu ibrahim aşkardan göz kapağı ameliyati ıçin randevu aldim fiyati 1500tl acaba bu doktora ameliyat olan var mi
Ben izliyorum seni ama yinede göremiyorumCanim beni izleyenlere resimlerim acik zaten senin izlemen yeterli
Acaba hangi doktora oldunuzBeni izleyenlere acik resimlerim ust goz kapagi yaptirdim gormek isteyenler ekliyebilir beni umarim yardimim dokunur