- 19 Haziran 2015
- 227
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm geçmis olsun doktorunu çok iyi seçmen lazım bide tek göz kapağı simetrik bozukluklar olabilirBen bursadayım 2 hafta sonra ameliyat olacağım.tek göz kapağı için 1.250 fiyat.soruna göre değişiyor sanırım.
yorumları oku bence ameliyatladaZaten şu an simetrik olarak bozuk onu düzelttirmek için ameliyat oluyorum
Walla çok moral verdin sağol..
Bende senin gibi düşündüm 1 ay önce ameliyatı oldum işte inşallah iyi olur şimdiden geçmiş olsun demek istediğim doktorun el becerisi çok önemliMeydana çıkan sonuç Göz kapağındaki bozukluğun derecesiyle,doktorun becerisiyle ve de insanın bünyesiyle alakalı bence..tabi biraz da şans işi..rahatsızlık duymasam asla olmam,ama gözümde ağırlık yapıyor ve gözüm küçülüyor..hayırlısı Allahtan..olumsuz yorumları dikkate almak gerek ama bir yere kadar..insanlar bu yorumlar takılıp kalsaydı kimse hiçbişey yaptırmaya cesaret edemezdi.
ameliyatı hangi dr.a olucaksınız?Ben bursadayım 2 hafta sonra ameliyat olacağım.tek göz kapağı için 1.250 fiyat.soruna göre değişiyor sanırım.
Tabi ki haklısın..inşallah Allahın izniyle iyi bir iş çıkartır..Bende senin gibi düşündüm 1 ay önce ameliyatı oldum işte inşallah iyi olur şimdiden geçmiş olsun demek istediğim doktorun el becerisi çok önemli
yok hic bir sey yapmiyorum, sen yapiyormusun?Masaj yapiyomusun alt göz derisinin biraz yukarı çıkması icin
Yapan kimse yok, demek ki burda (((Merhaba, arkadaşlar )) Forumda yeniyim...ama ameliyatsiz de göz kapagını kaldırabilirmişiz )) plexr uygulamasını göz kapaklarıma yaptırmak istıyorum...yaptıranlar var mı?...Yaptıranlar varsa, lütfen !!! , paylaşın...
Ben ekimde ust goz kapagi ameliyati olacagim ama plexr ile degil normal sekilde hem omurluk olur bi kerede kurtulurum :)Yapan kimse yok, demek ki burda (((
ama plexr de ömürluk degil mi? Internette bu soruya cevap bulamadim... Siz nerede ve ücret miktarını yazabilir misiniz özelden, rica etsem ))Ben ekimde ust goz kapagi ameliyati olacagim ama plexr ile degil normal sekilde hem omurluk olur bi kerede kurtulurum :)
Ben ekimde ust goz kapagi ameliyati olacagim ama plexr ile degil normal sekilde hem omurluk olur bi kerede kurtulurum :)
yani, nerede yapacaksiziniz, demek istedim...bende arastırma asamasindayim da ))ama plexr de ömürluk degil mi? Internette bu soruya cevap bulamadim... Siz nerede ve ücret miktarını yazabilir misiniz özelden, rica etsem ))
Benim okudugum kadariyla bir kac seans gerekiyor ve tekrar sarkma olabiliyor zaten oyle olmasaydi herkes plexr ye yonelirdi izsiz ameliyat olsun diye .. Ben ercan karacaogluna ameliyat olacagim benim kombin ameliyat oldugu icin tek goz fiyatini bilmiyorum sen sorabilirsin ercan beye fiyatini mail olarak yardimci olurama plexr de ömürluk degil mi? Internette bu soruya cevap bulamadim... Siz nerede ve ücret miktarını yazabilir misiniz özelden, rica etsem ))
merhaba sizden bişey istesem olurmu plexr la ilgili bi konu acabilirmisinizben beceremedimBen ekimde ust goz kapagi ameliyati olacagim ama plexr ile degil normal sekilde hem omurluk olur bi kerede kurtulurum :)