Göz Kapağı estetiği

Ben bursadayım 2 hafta sonra ameliyat olacağım.tek göz kapağı için 1.250 fiyat.soruna göre değişiyor sanırım.

Meydana çıkan sonuç Göz kapağındaki bozukluğun derecesiyle,doktorun becerisiyle ve de insanın bünyesiyle alakalı bence..tabi biraz da şans işi..rahatsızlık duymasam asla olmam,ama gözümde ağırlık yapıyor ve gözüm küçülüyor..hayırlısı Allahtan..olumsuz yorumları dikkate almak gerek ama bir yere kadar..insanlar bu yorumlar takılıp kalsaydı kimse hiçbişey yaptırmaya cesaret edemezdi.

Walla çok moral verdin sağol..
Meydana çıkan sonuç Göz kapağındaki bozukluğun derecesiyle,doktorun becerisiyle ve de insanın bünyesiyle alakalı bence..tabi biraz da şans işi..rahatsızlık duymasam asla olmam,ama gözümde ağırlık yapıyor ve gözüm küçülüyor..hayırlısı Allahtan..olumsuz yorumları dikkate almak gerek ama bir yere kadar..insanlar bu yorumlar takılıp kalsaydı kimse hiçbişey yaptırmaya cesaret edemezdi.
Bende senin gibi düşündüm 1 ay önce ameliyatı oldum işte inşallah iyi olur şimdiden geçmiş olsun demek istediğim doktorun el becerisi çok önemli

Merhaba, arkadaşlar )) Forumda yeniyim...ama ameliyatsiz de göz kapagını kaldırabilirmişiz )) plexr uygulamasını göz kapaklarıma yaptırmak istıyorum...yaptıranlar var mı?...Yaptıranlar varsa, lütfen !!! , paylaşın...

Son düzenleme:
Merhaba, arkadaşlar )) Forumda yeniyim...ama ameliyatsiz de göz kapagını kaldırabilirmişiz )) plexr uygulamasını göz kapaklarıma yaptırmak istıyorum...yaptıranlar var mı?...Yaptıranlar varsa, lütfen !!! , paylaşın...
Yapan kimse yok, demek ki burda (((

Ben ekimde ust goz kapagi ameliyati olacagim ama plexr ile degil normal sekilde hem omurluk olur bi kerede kurtulurum :)
ama plexr de ömürluk degil mi? Internette bu soruya cevap bulamadim... Siz nerede ve ücret miktarını yazabilir misiniz özelden, rica etsem ))
Ben ekimde ust goz kapagi ameliyati olacagim ama plexr ile degil normal sekilde hem omurluk olur bi kerede kurtulurum :)

ama plexr de ömürluk degil mi? Internette bu soruya cevap bulamadim... Siz nerede ve ücret miktarını yazabilir misiniz özelden, rica etsem ))
Benim okudugum kadariyla bir kac seans gerekiyor ve tekrar sarkma olabiliyor zaten oyle olmasaydi herkes plexr ye yonelirdi izsiz ameliyat olsun diye .. Ben ercan karacaogluna ameliyat olacagim benim kombin ameliyat oldugu icin tek goz fiyatini bilmiyorum sen sorabilirsin ercan beye fiyatini mail olarak yardimci olur :KK66:

Canim ben konu acarsam surekli bildiri gelir sen yuz estetigine gir ordan yeni konu ac yaziyor cok kolay ac bi dene bakalim

Kızlar ankarada önerebileceğiniz bi doktor yok mu üst göz kapağı için?? Ananem için düşünüyoruz göz kapağı ağırlık yapıyo gözüne :KK34:

Yani endoskopik kas asma ve goz kapagi ameliyatinda en iyi dr kim cok kararsizim:KK43:

X