Kim yapti ameliyatinizi kas asma ve goz kapagi mi oldunuz? Farklilik var mi eski halinize gore?merhaba bugün 15. günüm şişlerim baya azaldı gözün şekli oturmaya yüzümün ifadesi de eski ifademe dönmeye başladı. önceki fotoğrafımla baya iyileşince bedore after yapacağım . gözümü açıp kapatken hala geeginlik hissediorum . şu an için memnunum makyaj yapacağım günü sabırsızlıkla bekliorum
Canım benim bildiğim bir yer var. Eğer öğrenmek istersen özelden yazabilirsin. Bizim bir tanıdığımız yaptırdı. 15 dk de bitiyor. Biter bitmez de çıkıp gidebiliyorsun. göz kapağı o kadar sünüyordu ki kaşının üstüne değiyordu. Ben 23 yaşındayım benimkinden güzel göz kapakları oldu maşallah...Kızlar ankarada önerebileceğiniz bi doktor yok mu üst göz kapağı için?? Ananem için düşünüyoruz göz kapağı ağırlık yapıyo gözüne
ben kaş asma yaptırmadım göz altımda az bir fazlalık ve göz üstümde baya fazlalık vardı onları aldırdım. fark tbii ki var ama şu an oturmasını bekliorum henüz çok erken . ödemim var ama tabii ki ifadem netleşti herşeyden önce artık gözüm şiş değil uykulu değil. ben samed haririye yaptırdım silikonlarımı da ona taktırmıştım. saolsun ilgilenior sürekli kontrole gidiorum . tam iyileştikten sonra fotoğrafımı koyacağım.Kim yapti ameliyatinizi kas asma ve goz kapagi mi oldunuz? Farklilik var mi eski halinize gore?
Sabirsizlikla bekliyorum fotoğraflarınıziben kaş asma yaptırmadım göz altımda az bir fazlalık ve göz üstümde baya fazlalık vardı onları aldırdım. fark tbii ki var ama şu an oturmasını bekliorum henüz çok erken . ödemim var ama tabii ki ifadem netleşti herşeyden önce artık gözüm şiş değil uykulu değil. ben samed haririye yaptırdım silikonlarımı da ona taktırmıştım. saolsun ilgilenior sürekli kontrole gidiorum . tam iyileştikten sonra fotoğrafımı koyacağım.
Arkadaşım genele yazsanız da herkes faydalansa daha iyi olmaz mı?Merak ettim şimdi.Canım benim bildiğim bir yer var. Eğer öğrenmek istersen özelden yazabilirsin. Bizim bir tanıdığımız yaptırdı. 15 dk de bitiyor. Biter bitmez de çıkıp gidebiliyorsun. göz kapağı o kadar sünüyordu ki kaşının üstüne değiyordu. Ben 23 yaşındayım benimkinden güzel göz kapakları oldu maşallah...
Canım çok iyi olur da reklam falan olmasın diye yazmadım. Eğer bu konuda bir kısıtlama yoksa tabiki herkesle paylasabilirimArkadaşım genele yazsanız da herkes faydalansa daha iyi olmaz mı?Merak ettim şimdi.
evet lütfen bizimle paylaş..Canım çok iyi olur da reklam falan olmasın diye yazmadım. Eğer bu konuda bir kısıtlama yoksa tabiki herkesle paylasabilirim
Canım benim bildiğim bir yer var. Eğer öğrenmek istersen özelden yazabilirsin. Bizim bir tanıdığımız yaptırdı. 15 dk de bitiyor. Biter bitmez de çıkıp gidebiliyorsun. göz kapağı o kadar sünüyordu ki kaşının üstüne değiyordu. Ben 23 yaşındayım benimkinden güzel göz kapakları oldu maşallah...
merhabalar.. Ben 2 ay once hem slikon taktirdim hem de ayni anda ust goz kapak estetigi ameliyati oldum. Aslinda goz kapak ameliyati local anestezi ile oluyor ama ben zaten anestezi alacagim icin dr. kapaklari da aynu anda yapariz dedi.
Yasim 42 asiri bir sarkma olmasa da rahatsiz ediyordu ve ozellikle makyaj yapinca kalem sursem kapaga bulasiyordu ve gecen yil bu ameliyati 2 arkadasim oldu ve bende bir cesaret daha fazla sarkip burusmadan halledeyim bu isi dedim. Cok memnunum suan cok hafif izler kaldi zaten morarma olmadi.. cok rahat atlattim sureci. ilk 4-5 gun su degdirmedim sonra kontrolde dikisleri aldi dr. sonrasinda 7. gunden itibaren makyaj yapabilirsin dedi.cok rahat tavsiye ederim..[/QUOTE
Kime oldun cnm ameliyati? Foto yuklesen bizim icin daha cok aydinlatici olur. Gecmis olsun bu aradamerhabalar.. Ben 2 ay once hem slikon taktirdim hem de ayni anda ust goz kapak estetigi ameliyati oldum. Aslinda goz kapak ameliyati local anestezi ile oluyor ama ben zaten anestezi alacagim icin dr. kapaklari da aynu anda yapariz dedi.
Yasim 42 asiri bir sarkma olmasa da rahatsiz ediyordu ve ozellikle makyaj yapinca kalem sursem kapaga bulasiyordu ve gecen yil bu ameliyati 2 arkadasim oldu ve bende bir cesaret daha fazla sarkip burusmadan halledeyim bu isi dedim. Cok memnunum suan cok hafif izler kaldi zaten morarma olmadi.. cok rahat atlattim sureci. ilk 4-5 gun su degdirmedim sonra kontrolde dikisleri aldi dr. sonrasinda 7. gunden itibaren makyaj yapabilirsin dedi.cok rahat tavsiye ederim..
Dr kimEki Görüntüle 1669321 iste resim
samed haririDr kim
Yani endoskopik kas asma ve goz kapagi ameliyatinda en iyi dr kim cok kararsizim