- 21 Kasım 2014
- 85
- 15
- 36
yanlış anladım o zaman:/ben gogus buyutmedim ki, bilmiyorum olur herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anladım o zaman:/ben gogus buyutmedim ki, bilmiyorum olur herhalde
slm ben 3 gün önce oldum hiç kolay değilArkadaşlar göz kapağı estetiği olan varmı?burada bir bilgi bulamadım..Daha önce ameliyat olmuş olanlar tecrübelerini ve dr ismi yazabilirmi??teşekkürler
Slm hiç kolay bir ameliyat değil çokta sabır istiyor 3 gün önce oldum alt ve üst göz kapagiperihanocum öncelikle sana çok geçmiş olsun, memnun kaldığına çok sevindim. çok pahalı bir ameliyat mı? bir de iyileşmesi ne kadar sürüyor. Sen gözaltı ameliyatı mı yoksa üst göz kapağı ameliyatı mı oldun? İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım.
Bursada Ömer Buhşeme üst göz kapağı pitozis ameliyatı olan varsa lütfen paylaşsın..Sonuçlarından memnun musunuz,tavsiye eder misiniz...
HANGİ DR YE ACABA BENDE DENİZLİDE YASIYORUMDABen denizlide oldum bugün 3 .günüm ama hicte kolay değil hala şisim ve mor
slm onur saka ya oldum çok başarılı tavsiye ederım ismimle giderseniz indirim yaparHANGİ DR YE ACABA BENDE DENİZLİDE YASIYORUMDA
slm bende ameliyat oldum bugün 3 günüm resim banada yollasanız zahmet olmassacanim eski halime dair cok fazla resmim yok ama elimdeki resimleri özelden yollarim
slm göze bir zararı yok ben oldum 3 cü günüm bugün korkmayın..DOĞRU DİYOSUNUZDA BİLMİYORM GÖZE ZARARI VARMI KEŞKE DENEYİMLİ BİRİ BURDA BİZLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞSA CALISTIYIM İÇİN AMELİYAT OLAMIYORUM ALTERNATİF BİRŞEYLER ARIYORUM
meraba amelyatiniz nasi geçdi bende göz kapak amelyat olmak istiyorum rica etsem resim yollayabilirmisiniz...slm ben 3 gün önce oldum hiç kolay değil
Sıkıntı yok desem yalan olur bugün 10 cü günüm şükür iyi görünüyor ama şişlik morluk var özelden atayım resimmeraba amelyatiniz nasi geçdi bende göz kapak amelyat olmak istiyorum rica etsem resim yollayabilirmisiniz...
Slm hiç kolay bir ameliyat değil çokta sabır istiyor 3 gün önce oldum alt ve üst göz kapagi
Gözaltı üstü ameliyatı oldum ben hala şiş ve mor 10 cü günüm siz ne ameliyatı olacaksinizMerhaba seher0607..rica etsem bana da resim gönderir misin? Ben de olmayı düşünüyorum..
gözalti üstü ameliyatı oldum hala şiş mor 10 cü günüm siz ne ameliyatı olacaksınız yardimci okurum tskSelam, Öncelikle geçmiş olsun Umarım her şey yolundadır. Ya bende ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Rica etsem bana da resim gönderebilir misin? Teşekkürler.
gözalti üstü ameliyatı oldum hala şiş mor 10 cü günüm siz ne ameliyatı olacaksınız yardimci okurum tsk
Yaşınız kaç hangi ildesinizBende göz kapağı ameliyatı olacağım. Ve gözaltımda torbalar aynı zamanda sağ alt tarafta morluk var leke gibi. Göz altına ameliyat olmuyor yağ enjete ediliyor falan diyorlar. Kararsız kaldım bende