Göz Kapağı estetiği

Bursada Ömer Buhşeme üst göz kapağı pitozis ameliyatı olan varsa lütfen paylaşsın..Sonuçlarından memnun musunuz,tavsiye eder misiniz...

perihanocum öncelikle sana çok geçmiş olsun, memnun kaldığına çok sevindim. çok pahalı bir ameliyat mı? bir de iyileşmesi ne kadar sürüyor. Sen gözaltı ameliyatı mı yoksa üst göz kapağı ameliyatı mı oldun? İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım.
Slm hiç kolay bir ameliyat değil çokta sabır istiyor 3 gün önce oldum alt ve üst göz kapagi

Slm hiç kolay bir ameliyat değil çokta sabır istiyor 3 gün önce oldum alt ve üst göz kapagi

Selam, Öncelikle geçmiş olsun Umarım her şey yolundadır. Ya bende ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Rica etsem bana da resim gönderebilir misin? Teşekkürler.

Selam, Öncelikle geçmiş olsun Umarım her şey yolundadır. Ya bende ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum. Rica etsem bana da resim gönderebilir misin? Teşekkürler.
gözalti üstü ameliyatı oldum hala şiş mor 10 cü günüm siz ne ameliyatı olacaksınız yardimci okurum tsk

gözalti üstü ameliyatı oldum hala şiş mor 10 cü günüm siz ne ameliyatı olacaksınız yardimci okurum tsk

Bende göz kapağı ameliyatı olacağım. Ve gözaltımda torbalar aynı zamanda sağ alt tarafta morluk var leke gibi. Göz altına ameliyat olmuyor yağ enjete ediliyor falan diyorlar. Kararsız kaldım bende

Benim göz kapağımın birinde doku fazlalığı oluştu,gece özellikle yorgunken göz kapağım diğerine göre şişiyor gözüm küçülüyor,dr az bir şey var dedi ama beni rahatsız ettiği için onu aldırmak istiyorum..korkum ameliyat sonrası morluk çok olursa ve iyileşme süreci uzarsa diye..sonuçta hayat devam ediyor..önümüzdeki ay olacağım..merak ediyorum sizin estetik dikiş mi seher?belli oluyor mu çok?ve dikişler alınırken acıdı mı?

Benim doktorum çok iyi ve fiyatı uygun 3 bine yaptı komple yüze vücudundan yağ aldı enjekte etti hediye olarak

X