Gittiğim doktor kaş üstü mü yoksa saç içi işlem mi yapalım diye kararı bana bıraktı bende arada kaldım hem korkuyorum hemde yaptırmak istiyorum ve çalıştığım için 1 hafta sonra işe gitsem iz çok belli olur mu merak ediyorum bide yaptırıp pişman olan arkadaşlar da var bende böyle olumsuz bir sonuçtan korkuyorum .Sen şuan memnun musun iyiki yaptırdım diyor musun ?hangi yöntemle yaptırdın? Ve umarım izlerin yakın zamanda tamamen geçer arkadaşım geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın
O halde doktor göz kapağından kesi yapmadan kaldırmayı planlamış benim anladığım kadarı ile
Ancak o işlemler dediğim gibi sadece kaldırma planlı gibi geldi bana
Göz kapağı estetiğini düşünürseniz göz kapağınızda kesi oluyor ve benim fikrim 1 hafta işe dönmek için kısa bir süre şahsen ben 1 haftada işe dönemezdim benim 1.ayım doldu ve şuan işe girmeyi düşünüyorum bu 1 ay boyunca da hiç makyaj yapmadım dikişler alındıktan 5 gün sonra makyaj yapılır deniyor ama ben hiç sağlıklı bulmadım tabiki çalışıyor olsaydım mecbur yapacaktım ancak enfeksiyon riski de doğacaktı
Ben kendi deneyimimi anlatıyım kişiye göre değişebilir bu durum ancak ilk günüm zordu acı eşiğim çok yüksektir fakat gece 12:30 a kadar yanma geçmedi her 10 dakikada bir 5 dakika buz uygulamam istendi aksatmadan yaptım gece ancak rahatlayabildim sonrasında acı sızı yoktu
1 hafta sonra dikişlerim alındı o hafta ben kendime ne yaptım modundaydım kesi yerinden dolayı psikolojik olarak etkilendim açıkçası çok korkularım oldu burdan bir üye arkadaşımız beni çok rahatlattı sağolsun bu süreci deneyimleyen birileri ile konuşmak gerçekten pahabiçilemez
Kesi yeri için iz kremi kullanıyorum doktoruma bu işlemi yaptıran 2 kişi ile birebir görüştüm dikiş izleri yoktu ince ip gibi belli belirsizdi karar vermem de bu çok etkili oldu ve bu süreçte hep onları düşündüm benimde geçecek diye teselli ettim hep kendimi
Şuan kesi yerim çok yeni tabiki kırmızılık belirginlik mevcut ama iyi ki diyorum iyiki yaptırmışım 3 sene de ancak karar verebilmiştim ama şuan memnunum bu sürece değdi diyorum darısı size ve isteyen tüm arkadaşlara olsun inşallah
Ben size özelden foto gönderiyim daha net anlaşılır
Yine sorularınız olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım