• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Kapağı Estetiği ( Blefaroplasti ) İçin Doktor Önerisi

esrakksz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
2
2
1
19
iki göz kapağım birbirinden farklı ve yıllar içinde çukurlaşma meydana geldi. Bu durumda göz kapağım düşük duruyor ve güldüğüm zaman katmanlar oluşuyor. İstanbul’da üst göz kapağı ameliyatı ya da göz kapağı dolgusu için önerdiğiniz doktor var mıdır? Simetrik olması ve iz kalmaması benim için oldukça önemli:)

Maalesef iz katlanma hattında makyajsızken yakından gorunuyor parıldı gibi.
Benim doktorum Nezail Demirciler.Melike Gedar ve Sevim Çakmakta iyiler.

Fatih Atmaca’ya yaptırmıştım çok memnun kaldım ama şimdi fiyatları uçmuş, annem için istiyoruz daha uygun fiyatlı bir doktor arayışındayız

Sevim çakmak ile ilgili hem iyi hem kötü yorumlara denk geldiğim için tereddütte kaldım açıkçası. Fatih atmaca dediğiniz gibi pahalı maalesef:/

iki göz kapağım birbirinden farklı ve yıllar içinde çukurlaşma meydana geldi. Bu durumda göz kapağım düşük duruyor ve güldüğüm zaman katmanlar oluşuyor. İstanbul’da üst göz kapağı ameliyatı ya da göz kapağı dolgusu için önerdiğiniz doktor var mıdır? Simetrik olması ve iz kalmaması benim için oldukça önemli:)
Göz kapağı estetiği için dr emir doğan var işinde çok iyi üst göz kapağı için onunla iletişime geçebilirsiniz

Üst alt göz kapağı estetiği ameliyatı oldum dr emir doğan beye çok memnun kaldım işinde profosyonel bir doktor

Maalesef iz katlanma hattında makyajsızken yakından gorunuyor parıldı gibi.
Benim doktorum Nezail Demirciler.Melike Gedar ve Sevim Çakmakta iyiler.
Merhaba. Siz ne zaman yaptirdiniz ? Benim de doktorum ayni kisi. Benim 10 yili gecti ama. Simdi alta bir islem dusunuyorum. Ayni hocaya sorsammi diye adini aratinca yorumunuza denk geldim.

Merhaba. Siz ne zaman yaptirdiniz ? Benim de doktorum ayni kisi. Benim 10 yili gecti ama. Simdi alta bir islem dusunuyorum. Ayni hocaya sorsammi diye adini aratinca yorumunuza denk geldim.
Merhaba 2 sene olacak yaptıralı.Alt göz kapaği icin yaptıracak olsam dünya göz Melike Gedara giderdim.Üst kapak kolay plastik cerrahlar yapabiliyor ama alt kapak işi okuloplastik cerrahlarin daha cok tecrübesi olacağindan bir tık onlar yapsa daha iyi diye düsünüyorum.

Siz de üst göz kapağinda 10 sene de bir deformasyon oldu mu?

Fatih Atmaca’ya yaptırmıştım çok memnun kaldım ama şimdi fiyatları uçmuş, annem için istiyoruz daha uygun fiyatlı bir doktor arayışındayız
Ne kadar fiyatlari suan kabaca bilgi verebilir misinizn?
Merhaba 2 sene olacak yaptıralı.Alt göz kapaği icin yaptıracak olsam dünya göz Melike Gedara giderdim.Üst kapak kolay plastik cerrahlar yapabiliyor ama alt kapak işi okuloplastik cerrahlarin daha cok tecrübesi olacağindan bir tık onlar yapsa daha iyi diye düsünüyorum.

Siz de üst göz kapağinda 10 sene de bir deformasyon oldu mu?
haklisiniz okuloplasti icin nilgun demet ozcelik var ona baktim melike gedar arastirayim hemen. Sizin bilginiz varmi ameliyat hakkinda ? Lokalmi vs ? Melike gedar hakkinda ?

Valla ayni duruyor goz kapaklarim o pariltili iz zaten yok oldu gitti. Hoca omurluk demisti zaten islem icin.

haklisiniz okuloplasti icin nilgun demet ozcelik var ona baktim melike gedar arastirayim hemen. Sizin bilginiz varmi ameliyat hakkinda ? Lokalmi vs ? Melike gedar hakkinda ?

Valla ayni duruyor goz kapaklarim o pariltili iz zaten yok oldu gitti. Hoca omurluk demisti zaten islem icin.
Melike Hanım bir bayanın alt ve üst kapaklarini aynı anda yapmıstı.Genel anestezi altinda oluyor diye biliyorum.Üst kapak icin ben sedasyonla olmustum.
2 senedir bende cok memnunum kapaklarımdan insallah benimde hic sarkmaz😍

Back