Göz kapağı estetiği ameliyatım ( Prof Dr Sevim Çakmak)

10 gün sonra alındı, teşekkür ederim, 1.5 ay oldu, şu anda memnunum
Benim yarın alacak, 6. Gün oluyor.. çok kasma hissediyorum iplerden . İnşallah alınınca düzelir.
Merhaba ben de üst göz kapağı oldum pişmanım bir taraf çok az alındı bir taraf fazla goz şeklim değişti henüz 12 gün oluyor diye bekliyorum ama sonuç hiç tatmin etmedi siz tekrar mı oldunuz ?
Benim bir gözüm diğerinden yavaş kapanıyor ve tam kapanmıyor. Daha 5 gün oldu acele etmek istemiyorum, alt ameliyatı da olduğum için çok fazla ödem var. Bence sizde en azından 15 günü doldurun ümitsizliğe kapılmayın

Sağ üst kapağımin daha yukarıdan kesildigini görüyorum doktor eşit diyor cumartesi günü iki hafta olmuş olacak ben pek düzeleceğini artık dusunmuyorum eski halim çok cilt vardı ama eşitti

Alt göz kapağı ameliyatını estetik doktorları yapamıyor ben 1 yıldır uğraşıyorum 3.ameliyatımı oldum daha yeni ,kaç doktor gezdim, plastik cerrahlar dan sürekli revizyon için hastalar geliyor dediler ilk ameliyattan çıkmış halimi görseydiniz kasap mı yaptı bu ameliyatı derdiniz hangi doktoru seçersiniz bilemiyorum ama asla Said A. yı seçmeyin özelden açık açık isminide yazarım Allah ona yaptıklarını çektirsin inşallah ,maddiyatı geçtim manevi olarak yaşadıklarım yüzünden kimsenin de ona gitmesini istemem ,umarım bu son ameliyatım olur

Umarım duzelirsiniz ben de estetik cerraha guvenemem diye göz cerrahına oldum sonuç bir dikiş yukarıda bir dikiş baya aşağıda konu doktorun çok iyi olması buradan uyarıyorum sitelerindeki resimlere aldanmayın kötü sonuclari asla yayinlamiyorlar tabi ki

Ersin bey ile ameliyat sonrasi nasil ilgilenmeye devamediyormu?
Açıkçası ben ona çok soru yoneltmedim, çok net belirtti çünkü iyilesmen zaman alacak, sağ ile sol bile aynı hızla iyileşmez diye. Benim en büyük sorunum sağ gözümün tam kapanmamasi bu yüzden hala çok bulanık ve kuruyor. Ersin bey düzelecek dedi çok rahattı. Herşeyi yapabilirsin ama sadece burnuna masaj yapma dedi. O yüzden şunu yapayım mı bunu yapayım mı diye sormadım tekrar. Eminim sorsam sıkılmadan cevap verir. Kısa ve net cevaplar ama , işi çok uzatmiyor

Benim dikişler 5. Gün alındı zaten, bugün 10. Günüm hala gergin göz kapaklarım, göz altlarim ise balon gibi. Bazen krem sürüyorum Rahatlatıyor. Neden vermedi ki ersin bey bir krem ya

Haklı olabilirsiniz ama göz çevresindeki kaslar çok farklı bunu da en iyi okulaplasti uzmanları biliyor ilk ameliyatımı estetik doktoru yaptı kesi yerlerini bir görseniz ben ameliyat etsem böyle yapmam inanın alt göz kapaklarım dışa döndü ve beni o şekilde 9 ay bekletti sonuç hüsran şimdi çok iyi bir göz doktoru buldum ona 3.ameliyatımı oldum şimdilik herşey yolunda umarım öylede devam eder göz estetiği okulaplasti uzmanının alanı benim deneyimlediğim budur her bölgenin farklı uzmanlık alanı var bunu paylaşmak istedim

Benim dikişler 5. Gün alındı zaten, bugün 10. Günüm hala gergin göz kapaklarım, göz altlarim ise balon gibi. Bazen krem sürüyorum Rahatlatıyor. Neden vermedi ki ersin bey bir krem ya
Daha çok normal canım, tuzlu yeme, ananas ye bol ve güneşe çıkma, 1 aydan önce beklentiye girme, ben yaptım pişmanım acele edip, kendimi üzdüğüme, şimdi çok güzel oldu

Daha çok normal canım, tuzlu yeme, ananas ye bol ve güneşe çıkma, 1 aydan önce beklentiye girme, ben yaptım pişmanım acele edip, kendimi üzdüğüme, şimdi çok güzel oldu
Evet çok haklısın, doktor bile söylüyor şu an çok şiş burnun diye, her gün incelemek çok gereksiz haklısın , insanın psikolojisi alt üst oluyor.

Geçmiş olsun bana da fotonuzu gönderebilir misiniz

nerde yaptiniz ilk ameliyati

hangi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…