- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Alt göz kapaklarınız aşağı düştü derken ameliyat sonrası komplikasyon mu oluştu . Hangi doktora operasyon oldunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba. Göz kapağın aşağı düşmesi nedir anlayamadım. Sadece göz resmini koyar mısın? Alt kapaktan deri mı alındı?Kızlar merhaba ben Şubat ayında endoskopik şakak germe yüz germe ve göz kenarlarını kaldırma operasyonu oldum ancak alt göz kapaklarım aşağı düştü ve sonra ikinci kez operasyon oldum 3 ay sonunda bu sefer yine endoskopik yapılacak sanıyordum ama ameliyat anında göz kenarlarımdan yapıldığını anladım moralim bozuldu ama yapacak bişey yoktu sonuçta gözlerimin düzelmesini istiyordum işlemden 1 hafta sonra dikişlerim alındı ve bi gözüm nerdeyse düzelmiş ama diğeri hala aşağı dönüktü onun üstüne muayenehanede bi işlem daha yapıldı ama hala düzelmiyor intiharın eşiğine geldim ne olur bana yardım edin göz kenarlarımı birleştirecek bi doktor var mı bildiğiniz Allah rızası için yardım edin
Merhaba gecmis olsun bende iki ay olacak ayni ameliyatlari gecirdim duzelmiyecek hic bir sey yok lutfen moralinizi bozmayin isterseniz ozelden konusabiliriz?Kızlar merhaba ben Şubat ayında endoskopik şakak germe yüz germe ve göz kenarlarını kaldırma operasyonu oldum ancak alt göz kapaklarım aşağı düştü ve sonra ikinci kez operasyon oldum 3 ay sonunda bu sefer yine endoskopik yapılacak sanıyordum ama ameliyat anında göz kenarlarımdan yapıldığını anladım moralim bozuldu ama yapacak bişey yoktu sonuçta gözlerimin düzelmesini istiyordum işlemden 1 hafta sonra dikişlerim alındı ve bi gözüm nerdeyse düzelmiş ama diğeri hala aşağı dönüktü onun üstüne muayenehanede bi işlem daha yapıldı ama hala düzelmiyor intiharın eşiğine geldim ne olur bana yardım edin göz kenarlarımı birleştirecek bi doktor var mı bildiğiniz Allah rızası için yardım edin
Zekeriya kulAlt göz kapaklarınız aşağı düştü derken ameliyat sonrası komplikasyon mu oluştu . Hangi doktora operasyon oldunuz acaba
Canım merhaba. Göz kapağın aşağı düşmesi nedir anlayamadım. Sadece göz resmini koyar mısın? Alt kapaktan deri mı alındı?
OlabilirMerhaba gecmis olsun bende iki ay olacak ayni ameliyatlari gecirdim duzelmiyecek hic bir sey yok lutfen moralinizi bozmayin isterseniz ozelden konusabiliriz?
Çok az var evet. Çok abartı değil. Morelinizi bozmayın çözümü vardır muhakkak göz alanında iyi bir doktor bulun bence revizyon için.Ektropion gibi
Canım tekrar merhaba. Alt göz kapaktan gördüğüm kadarıyla fazla deri almış. Alt göz kapağı çok risklidir. Milimetrik hatalar kapağı dışa döndürür. Eğer çok aşırı rahatsız değilsen dokundurma. Bunun tek çaresi göz kapağının üzerinden deri alıp alt göz kapağına yama yapılıyor. Ama dediğim gibi Allah korusun kısır döngüye girmenden korkarım. Evde yapacağın şey her gün alt göz kapağına masaj yap. Nemlendirici kremle biraz sert hareketlerle masaj yap. Şahsi görüşüm kötü durmuyor. Masajla bir kaç ayda düzelecek. Başka hiç bir şey yaptırma. Bu göze revizyon olmaz çünkü deri yok. Ancak yama yapılır ki gerek yok.Ektropion gibi
Zaman diyorlar çözüm için ama benim resmen sabrım kalmadı öyle pişmanım bide hiç gerek yokken girdim bu fanteziyeÇok az var evet. Çok abartı değil. Morelinizi bozmayın çözümü vardır muhakkak göz alanında iyi bir doktor bulun bence revizyon için.
İlk operasyondan sonra da sürekli masaj yaptım bi iki ay ama yinede kapanmadı o yüzden moralim iyice bittiCanım tekrar merhaba. Alt göz kapaktan gördüğüm kadarıyla fazla deri almış. Alt göz kapağı çok risklidir. Milimetrik hatalar kapağı dışa döndürür. Eğer çok aşırı rahatsız değilsen dokundurma. Bunun tek çaresi göz kapağının üzerinden deri alıp alt göz kapağına yama yapılıyor. Ama dediğim gibi Allah korusun kısır döngüye girmenden korkarım. Evde yapacağın şey her gün alt göz kapağına masaj yap. Nemlendirici kremle biraz sert hareketlerle masaj yap. Şahsi görüşüm kötü durmuyor. Masajla bir kaç ayda düzelecek. Başka hiç bir şey yaptırma. Bu göze revizyon olmaz çünkü deri yok. Ancak yama yapılır ki gerek yok.
Gözün kapanmıyor mu açık mı kalıyor?İlk operasyondan sonra da sürekli masaj yaptım bi iki ay ama yinede kapanmadı o yüzden moralim iyice bitti
Kapanıyor onda sıkıntı yokGözün kapanmıyor mu açık mı kalıyor?
O zaman fazla alınmamış. Sen neden memnun kalmadın onu bilemedim. Görüntüde olumsuz bir şey yok.Kapanıyor onda sıkıntı yok
Fazla alınma bence de yok benim fazla alınmış gibi aşağıya dönük gözlerim bak yeniden foto atayım bak senO zaman fazla alınmamış. Sen neden memnun kalmadın onu bilemedim. Görüntüde olumsuz bir şey yok.
Canım sanırım sol göz kenarında çok hafif dönüklük var. Ama inanki belli değil. Sen başka cerraha gösterdin mı? Ne dediler ? Bence bir görüş al.Bugün çektim
Aynen bende katiliyorum dediklerineCanım tekrar merhaba. Alt göz kapaktan gördüğüm kadarıyla fazla deri almış. Alt göz kapağı çok risklidir. Milimetrik hatalar kapağı dışa döndürür. Eğer çok aşırı rahatsız değilsen dokundurma. Bunun tek çaresi göz kapağının üzerinden deri alıp alt göz kapağına yama yapılıyor. Ama dediğim gibi Allah korusun kısır döngüye girmenden korkarım. Evde yapacağın şey her gün alt göz kapağına masaj yap. Nemlendirici kremle biraz sert hareketlerle masaj yap. Şahsi görüşüm kötü durmuyor. Masajla bir kaç ayda düzelecek. Başka hiç bir şey yaptırma. Bu göze revizyon olmaz çünkü deri yok. Ancak yama yapılır ki gerek yok.
Canım alt kapak çok riskli. Azıcık milimetrik hata gözü aşağı çekiyor. Bazen yandan asıyorlar çekmesin diye ama bu defa da yandan aşağı çekiyor. Sen iyi bir cerraha denk gelmişsin. Birde gizli dikiş şart. Ben dr a 2018 de gizli dikiş istediğimi defalarca demiştim. Ama adam beceremedi ve ameliyat sırasında dikiş tutmuyor gibi saçmaladı ve klasik dikiş attı. Şimdi adamın instagramına bakıyorum gizli dikiş reklamı yapıyor gizli dikiş atmayan doktorları ti ye almış. Sanki kendisi çok becerikli. C. E plastik cerrah bağdat caddesi. Gördüğüm en beceriksiz korkak dr . Nasıl plastik cerrah olmuş anlamıyorum. Her şeyi ben yapamam der. Yüzüm onun yaptığı dolgulardan korkunç iltihap etti. Hiç bir çözüm bulamadı rezil dr. 6 ay enfeksiyon yaptı yüzüm davul gibi şişti. Keşke mahkemeye verseydim. Başka dr deva oldu. Ama çok param gitti.Aynen bende katiliyorum dediklerine
Benim sansim oldu gercekten yani ben alt goz kapagini yaptirmak gibi bir niyetim yokken ameliyat masasinda dr kendi karar verip yapmis bana potluk oldu diye
Allah’tan guzel oldu
Cok korkardim alt goz kapagim kotu olur diye..