evet uzun zamandır beni rahatsiz eden göz kapaklarımı dün aldırdım. bu işlere ilk meme estetiği ile başladım Ağustos ayinda cicilerimden çok memnunum. böyle olunca daha bir cesaret geliyor insana, buraları okudum instgramda biir kaç sayfaya baktım , içime sinen bir sayfa ismi burada verilmişti , inceledim öncesi sonrası fotoğraflar videolar içimi rahatlattı , direkt randevu için mesaj attım. salı (dün) için anlaştık. ben hâlâ burada okumaya devam ediyorum tabi, o kadar çok olumsuz yorum okudum ki, gözü kapanmayanlar vs çok korktum, asistana iptal etmek istiyorum diye mesaj attım bu arada bin TL ön ödeme yollamıştım , tamamı 9000 ameliyat. gelin burada görüşelim kontrolunuzu yapalım istemezseniz yine olmazsınız diye beni ikna etti. velhasili kelam dün gittim burada okuyup korktuğum durumlardan bahsettim kesinlikle gözlerim içine gocmesin şekli bozulmasın sadece fazlaliklar alınsın istiyorum diye belki kırk kez tekrar ettim, operasyon kısa sürdü sadece uyusturmak için vurulan iğneler acıtıyor, sonrasını hissetmiyorsunuz. çıkışta bana buz kompleksi ve recetemi verdiler. eve gelirken yolda çok fazla acı duymaya sizlamaya başladı bir tane ağrı kesici aldım hemen, yarım saate kadar ağrı kesildi. şuana kadar tekrar ağrı sızı olmadı , bugün çok fazla şişmeye ve morarmaya başladı . burada fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum bir türlü öncesi sonrası paylaşmak istiyorum