Göz kapağı ameliyatı olanlar lütfen yardım edin:(

esrer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
14
7
42
Merhaba
Ben 10 gün önce göz kapağı estetiği ameliyatı oldum. Aslında çok ihtiyacım yoktu ama yinede rahatsız olduğum için yaptırdım herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak sonucu çok da beğendiğim söylenemez😔 olmasaydım keşke gerek yokmuş diyorum kaş ile göz arası bana göre daraldı sanki gözlerim deri gidince küçüldü, çukurda kaldı ve bi şehla oldu bakışlarım umarım dr dediği gibi geçicidir😭 bence eski hali daha iyiydi😔 Bu ameliyatı olanlara sormak istediğim alınan deri tekrar esner mi orada tekrar oluşur mu? Eski haline gelir mi ? Bu konuda bilgisi olanlar yada yaptıranlar dan cevap bekliyorum

Önceki gözünüz yapılı gibi ama bence bu da güzel ihtiyaç yokmuş bakalım benim nasıl olacak şuanda o kadar Şişki 2. Günüm benim olma sebebim genetik aile faktörü çok düşüktü kapağım ileride görme sorunlarına yol açacağı için oldum doktoru araştırdım ama yorum bulamayınca ve günde en az 10 ameliyata giriyor diye biliyorum ve girdim bakalım attık hayırlısı sizde sıkılmayın iki halinizde çok güzel
Hangi doktora oldunuz şuan memnun musunuz

Kötü yapmıyor sadece ben ortaya çıkan sonucu beğenmedim🙂 çünkü aslında kemikli bir yapım varmış ve benim o rahatsız olduğum deri bunu kapatıyormuş gidince gözlerim çöktü çukurluk oldu ve bende bunu sevmedim🥺 aslında çok fazla konuşulması ve yapılmasından dolayı çok ihtiyacı yokken bile varmış gibi düşündürttüyor insana sorunmuş gibi görünüyor da işte aslında değilmiş. Benim yaşadığım maalesef bu şimdi o derinin tekrar oluşabileceği söyleniyor oluşsun diye bekliyorum 🙄 önce ve sonra halimi ekliyorum şimdiki halinide beğeniyorlar da işte dediğim gibi ben beğenmedim
Eski hali daha güzelmiş

İlk 3 gün şişiyor ondan sonrada inmeye başlıyor ama o süreçte eğer benim gibi panikseniz 😁 zor geçiyor değilseniz olması gereken süreci yaşıyorsunuz. Ben martın 14 ünde oldum şuan daha iyi önce bir ağırlık oluyor sanki göz kapakların küçülmüş gibi ama zamanla geçiyor benim hala kırmızılık geçmedi ödem devam ediyor ama ilk zamana göre oldukça iyi ha yinede pişmanım çünkü benim ihtiyacım yokmuş aslında ben büyütmüşüm gözümde çok geçmiş olsun size umarım istediğiniz sonuç olur sabırlı olun yeterli
İyi günler 3 ay oldu ameliyat olalı bakışlarım çok değişik.Sizin göz kapağınızda esneme oldumu.Benim gözlerim çok çukurda gibi bu durum düzeldi mi sizde .

Gözleriniz nasıl düzel dimi Benim 3ay oldu ama bir garip bakışlarım.kaç ay oldu sizinkisi.Göz kapaklarınızda esneme oldum biraz Benimkiler çok çukurda tuhaf görünüyor.
Merhaba yurtdisinda yuz germe icin gorustugum doktor goz kapagimin da alinmasini onermisti. Bende istemedigimi cunku goz kapaginin iceri cokme riski oldugunu soyledim. O da bana fazla deri alinirken eger goz kapagindaki yag da alinirsa anca o sekilde cokme olur bunun disinda olmaz dedi. Siz sordunuz mu doktorunuza ayni zamanda ust kapaginizdaki yagi da almismi ? Cok gecmis olsun. Doktorunuz kim ?

Merhaba yurtdisinda yuz germe icin gorustugum doktor goz kapagimin da alinmasini onermisti. Bende istemedigimi cunku goz kapaginin iceri cokme riski oldugunu soyledim. O da bana fazla deri alinirken eger goz kapagindaki yag da alinirsa anca o sekilde cokme olur bunun disinda olmaz dedi. Siz sordunuz mu doktorunuza ayni zamanda ust kapaginizdaki yagi da almismi ? Cok gecmis olsun. Doktorunuz kim ş

Hangi doktora oldunuz şuan memnun musunuz
Merhaba bende yeni göz kapağı estetiği oldum benim göz kapaklarım düşük ve içi çok yağlıydı ben doktorumdan o yağların da alınmasını rica ettim ve şimdi gözümün şekli değişti o yağlar gitti fazla deri gitti ama meğerse gözümü göz yapan beni ben yapan o fazlalıklarımmış herkes gibi ben de sonuçtan memnun değilim kendi ellerimle ettim :KK43:

X