Nasıl oldumuz acaba merak etttim.Ayrıca kaşım çok aşağıya geldi kalkık kaşlarım resmen aşağıya düştü çok mutsuzum güzel kaşımı gözümü mahvettim
Kac paraya yaptirdinizMerhaba
Ben 10 gün önce göz kapağı estetiği ameliyatı oldum. Aslında çok ihtiyacım yoktu ama yinede rahatsız olduğum için yaptırdım herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak sonucu çok da beğendiğim söylenemezolmasaydım keşke gerek yokmuş diyorum kaş ile göz arası bana göre daraldı sanki gözlerim deri gidince küçüldü, çukurda kaldı ve bi şehla oldu bakışlarım umarım dr dediği gibi geçicidir bence eski hali daha iyiydi Bu ameliyatı olanlara sormak istediğim alınan deri tekrar esner mi orada tekrar oluşur mu? Eski haline gelir mi ? Bu konuda bilgisi olanlar yada yaptıranlar dan cevap bekliyorum
Genellikle şikayetler hemen eski haline dönmesi yönünde. Çok geçmiş olsun ama zamanla toparlayacaktır iyileşme süreci devam ediyor.Merhaba
Ben 10 gün önce göz kapağı estetiği ameliyatı oldum. Aslında çok ihtiyacım yoktu ama yinede rahatsız olduğum için yaptırdım herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak sonucu çok da beğendiğim söylenemezolmasaydım keşke gerek yokmuş diyorum kaş ile göz arası bana göre daraldı sanki gözlerim deri gidince küçüldü, çukurda kaldı ve bi şehla oldu bakışlarım umarım dr dediği gibi geçicidir bence eski hali daha iyiydi Bu ameliyatı olanlara sormak istediğim alınan deri tekrar esner mi orada tekrar oluşur mu? Eski haline gelir mi ? Bu konuda bilgisi olanlar yada yaptıranlar dan cevap bekliyorum
Deri tekrar oluşur muDeri fazlalığının 1,2 sene içinde yeniden oluşması bayağı bi mümkün. Bende 2 sene önce oldum deri fazlalıklarının hepsi gitmişti şuan eski haline dönmeye başladı. Zaten deri aldırıp bu tarz şikayetleri olan cok deriler yeniden oluşmaya başladı vs diye geçmiş olsun
Deri zamanla gevşiyor endişe etmeyinMerhaba
Sanirim olusma degilde deri esnemeye devam ediyorDeri tekrar oluşur muhiç böyle bi yorum görmemiştim
merhaba bende 4 gün önce oldum şuan benimde garip duruyor üzgün bakıyorum sanki düzeldimi sizinkiNasıl oldumuz acaba merak etttim.
Bu posta yqzanlarım kapaklarında düzelme oldu mu ? Benimki de şu an çok garip görünüyor.
merhaba bende 4 gün önce oldum şuan benimde garip duruyor üzgün bakıyorum sanki düzeldimi sizinki
merhaba haftalarca sinir bozukluğu içinde yaşadıktan sonra evet nihayet düzeldi hatta üstünde tekrardan fazla deri bile oluştu merak etmeyin o Çukur görüntü düzeliyor aynı zamanda tuhaf Bakışlar da düzeliyor çok şükür şu an tam istediğim gibi oldu yani geçiyor
Goz kapagi dolgusu dusunebilirsiniz. Uzmeyin kendinizi bu kadar. Dolgu ile o kadar guzel yapiyorlar ki o cukurlari. İsin ehli birine ama mutlaka. Her doktor yapmiyor zatenBende böyle bir hata yaptım malesef nasıl böyle bişey yaptım hala aklım almıyor. Çok ihtiyacım yoktu hatta beni güzel yapan şeyin gözlerim olduğunu anladım. Eski çekik gözlerimin gitti o kadar pişmanım ki 2 sene oldu yaptıralı malesef o göz kapağının üstündeki çukurluk zamanla daha da arttı gözlerim de kocaman oldu. Bakışlarım baygın baygın sanki çok yorgunmuşum gibi gözüküyorum. Gözüm ve kaşım arasında ki mesafe de azaldı. Yaşımı asla göstermeme rağmen bu ameliyattan sonra çok olgun gözüktüm gören herkes sana ne olmuş çökmüşsün diyor. O kadar pişmanım ki anlatamam. En büyük pişmanlıklarımdan gerçekten eski fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum resmen
Merhaba ozele bakar misinizBende böyle bir hata yaptım malesef nasıl böyle bişey yaptım hala aklım almıyor. Çok ihtiyacım yoktu hatta beni güzel yapan şeyin gözlerim olduğunu anladım. Eski çekik gözlerimin gitti o kadar pişmanım ki 2 sene oldu yaptıralı malesef o göz kapağının üstündeki çukurluk zamanla daha da arttı gözlerim de kocaman oldu. Bakışlarım baygın baygın sanki çok yorgunmuşum gibi gözüküyorum. Gözüm ve kaşım arasında ki mesafe de azaldı. Yaşımı asla göstermeme rağmen bu ameliyattan sonra çok olgun gözüktüm gören herkes sana ne olmuş çökmüşsün diyor. O kadar pişmanım ki anlatamam. En büyük pişmanlıklarımdan gerçekten eski fotoğraflarıma bakıp ağlıyorum resmen
Evet ben de doktorunuzu merak ediyorumMerhaba doktorunuz fatih atmacami bazı olumsuz yorumlar gördüm dikişleri asistanları atıyormuş diye öyle bir durumla karşılaştınız mi acaba
Fatih Atmaca dan uzak durun lütfen. Biz gittik ve olmadan çıktık.Merhaba doktorunuz fatih atmacami bazı olumsuz yorumlar gördüm dikişleri asistanları atıyormuş diye öyle bir durumla karşılaştınız mi acaba
Fatih Atmaca dan uzak durun lütfen. Biz gittik ve olmadan çıktık.
Iyi DOKTOR tecrübeniz oldumu ?? Her gün hikâyesinde paylaşım yapan hastaları gösteren GÜLSÜM TETİK dr sevinçleri memnuniyet i paylaşıyor hastaları .. bu dr isin ehlimi orantılı yapıyormu iz bırakıyor mu ??? Karar veremiyorum !! Prof.dr.AYDIN GOZ U nasıl dir ??? Bilenler tecrübeden geçenler tavsiye önerileri bekliyorum.Fatih Atmaca dan uzak durun lütfen. Biz gittik ve olmadan çıktık.
Gecmıs olsun. Bende olmayı dusunuyorum ama bu yazdıklarınızdan sonra bıraz korktum. Doktorunuz kım