- 23 Temmuz 2023
- 12
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi kardelenkar30
Kantaron yağını dene bence kulak çöpüyle sürdüm ve uzandım biraz gözümün içine girmesin diye hafif yandı sadeceEvet gerçekten basit bir ameliyat deniyor ama kesinlikle ameliyatın basiti falan yok ben de ameliyattan sonra anladım. Benim doktorum kızarıklığın geçmemesinden korktu ben de o yüzden sadece onu kafaya takıyorum. Ama o pütürler vs geçiyor ben de geçti yani 1 ay içinde dermatix ile
Kac tl ödedin??Kızlar daha önce göz kapağı ameliyatı olmuş ve ameliyatın ilk haftalarında izler geçecek mi acaba diye endişe etmiş kişilerin yardımına ihtiyacım var. Lütfen ''ben de bu ameliyatı oldum geçmeyecek sandım ama geçti'' yorumlarınızı bekliyorum. Umarım güzelleşmek isterken kimsenin psikolojisi bozulmaz
Izler ne durumda acaba merak ettimKantaron yağını dene bence kulak çöpüyle sürdüm ve uzandım biraz gözümün içine girmesin diye hafif yandı sadece
Benim izim çok daha iyi durumda ama göz dışıma doğru deri kaynaşırken tam olmadı sanırım orada iz kaldıIzler ne durumda acaba merak ettim
Şu an ne durumda gözünüzün dış kısmı? Ben de aynı durumdayım beş ay oldu ama dikiş izleri açılmış gibi duruyor.Benim izim çok daha iyi durumda ama göz dışıma doğru deri kaynaşırken tam olmadı sanırım orada iz kaldı
Eriyen dikişli mi acaba ??? Doktor olarak hangisi göz dr mu estetik dr mu ??Benim ablam 3 hafta önce oldu. Doktor gizli dikiş attığını söylemişti. İlk hafta hafif kızarıktı sadece, şimdi izi belli bile olmuyor nerdeyse . Ben de ondan görüp cesaret aldım olmayı düşünüyorum şimdi
Benimde kırmızı sizlerin nasıl oldu acaba maxidex verdi 10 gün oldu ama sanki daha çok kızartıyor anlamadım,evet benimki de öyle sebebi ne acaba biliyor musunuz
kırmızılık kalmıyor başta korkutuyor acaba kalacak mı diye ama geçiyor. bende çok hafif bir iz kaldı küçükken sivri bir yere çarpmışsın da kalmış gibi ama çok da rahatsız etmiyor
Merhaba, nasılsınız izler geçti miKızlar daha önce göz kapağı ameliyatı olmuş ve ameliyatın ilk haftalarında izler geçecek mi acaba diye endişe etmiş kişilerin yardımına ihtiyacım var. Lütfen ''ben de bu ameliyatı oldum geçmeyecek sandım ama geçti'' yorumlarınızı bekliyorum. Umarım güzelleşmek isterken kimsenin psikolojisi bozulmaz
Memnun kaldınız mıBen 7 yıl önce oldum iz falan hiç kalmadı. Zaten 1.yıl sonu iyice soluklaşmıştı
Evet ben sorun yaşamadım ve gayet memnunum.Memnun kaldınız mı
Merhaba nasılsınız azaldı mı şişlik falanMerhaba, benim 20 gün oldu henüz olduğu gibi duruyor hem izler, hem kızarıklık, hem şişlik.
Ayrıca çok kuruluk oluyor gözlerimde, bunu yaşayan var mı?