Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rohto kullanın damarlar yok oldu full beyaz az önce denedim.
Rohto göz kuruluğunu giderici damla değil mi?
Benim göz beyazım bildiğin kırmızı oluyor yahu?
Hele makyajı kaçırırsam
evet rohtonun göz kuruluğu için suni gözyaşları da var ama gözü beyazlatan damlaları da var.bence kullanmaya gerek yok çünkü zararlı.kortizon mu ne zıkkım olayı var içinde.bende göz kuruluğu var göz akım çok ışıkta veya pcye çok bakınca kırmızı oluyo resmen,ha bi de makyaj yapamıorum,yapınca vampire dönüyorum :) rohto gözyaşını da baya kullanmış biriyim.öyle gözün akını beyazlatan en azından zararsız bir yönteme denk gelmedim
arkadaşlar aynı sorun bende de var..limon damlatın bir damla hep etrafa parıl parıl baktığınız söyleniyo..gözleriniz ışıl ışıl olacak inanın bana ee biraz yakıyo ama hemen geçiyo..:içelim:
doğru kortizon çok zararlıdır, bir hormondur, metobolizmayı alt üst eder. ancak göz damlasındaki kortizon bu söylenenlerin hiç birini yapamaz. iyileştirmeyi hızlandırır yanlızca.
rohto v damlayı reçeti ile mi almak zorundayız ..çok zor bulunuyor da ..özellikle göz kuruluğu ve kızarıklık için kullanıcam ama yorumları görelim kızlar nasıl memnun musunuz ? siz hangi seriyi kullanıyorsunuz
bundan bulamıyorum
bundan satıyorlar genel de.
türkiyede var mı bu ürün? Nerden olsa alırım valla
doktora gittin mi canim hic??yani kafana gore ilac kullanma derim.belki alerjiktir belki de goz kurulugudur.ona gore tedavisini olursun.
evet doktor hep yazıyordu suni gozyası damlası bana
alerjik degıl de genetık sankı
cunku babamın da hem cildi hem gozlerı cok hassastır ,tabi bilgisayar ve bazen evde kullanılan ısıgın turu bıle etkı ediyor
makyaj da yapıyorum, yüzümü yıkadıktan sonra damla mutlaka kullanırım yoksa çok kuruyor
bu markaya ben de bakayım
bir ürün gormustum eczanede systane gel , bizim gibiler için jel seklınde suni gözyası damlası 30 tl idi
daha kalıcı bır nemlenme saglıyormus
şu ürün
SYSTANE lubricant eye drops 10ml
evet kullanmistim bunu da uzun bi sure.refresh ten falan pek farki yoktu canim.artelac cok iyi ama.