Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:Bende de aynı sorun var doktorada gittim ama verdiği damlalar bi işe yaramadı malesef:1no2:öle geziyos kırmızı kırmızı vampir gibikaydirigubbakcemile3
benim bazı lensler gözümü kızartıyor.... eczaneden,visine,göz damlası alırım. gözüme damlatırım. kızarıklıkları yok eder...
arkadaşlar bende limon diycem,zararı olduğunuda zannnetmiyorum.ben hep kullanırım.doktorların bazısına göre zararlı ama ben doktoruma sordum,sık sık olmasada yapabilrsin dedi.hatta arada yapmanın iyi olduğunu bile söyledi:))benden söylemesi sizden yapması...sevgiler...........
ya benim bi tanıdığım bayan var gözlerinin içi böyle bembeyaz bi vitamini sulandırıp sürüyomuş gözüne bi dk içinde gözleri ışıl ışıl oluyomuş ama bana söylemiyo soruyorum hep kıvırıyo ah bi anlasam ne kullandığını gözlerinde bi kırmızı çizgi bile yok e vitamini demişti bi kere ama eczaneye sordum ne alaka dedi sonra k vitamini dedi anlamdım gitti bi bilgisi olabilecek var mı?
ah canım söylese bi bende hemen sizlere söyliycem ama maalesef söylemiyo ben de bi daha sormadım çünkü yine yanlış bişey söyliycek o yüzden sormuyorum artık:1no2:evet normal çay pansumanıda iyi geliyor gözlere.
limonu bendemi denesem ne yapsam ?
öğrensene o kadından havamızı bulalım bizde (h) :jeyyar: