- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Ozel kudret goz hastanesi icin super diyorlar. Bende gecen kis gozumden kist aldirmistim. Korka korka gitmistim. Ihmal etmeyin sonucta onemli bir organHanımlar merhaba tatilde havuza girdiğim için sanırım gözlerim mikrop kaptı kendi yollarımla sarımsak Gül suyu cay falan sürerek göz kapağımdaki kaşınma gtti ancak gözümün içinde göz bebeğinin yanında kabarcık tarzı kırmızı bişey var ..ankaradayım göz doktoruna gitmek istiyorum devlette iyi bildiğiniz doktor var mı direk özele mi gideyim fiyatlar ne durumda lütfen yardımcı olun
Muayene ücreti ne kadar çok pahalı olmasını istemiyorum daOzel kudret goz hastanesi icin super diyorlar. Bende gecen kis gozumden kist aldirmistim. Korka korka gitmistim. Ihmal etmeyin sonucta onemli bir organ
Hanımlar merhaba tatilde havuza girdiğim için sanırım gözlerim mikrop kaptı kendi yollarımla sarımsak Gül suyu cay falan sürerek göz kapağımdaki kaşınma gtti ancak gözümün içinde göz bebeğinin yanında kabarcık tarzı kırmızı bişey var ..ankaradayım göz doktoruna gitmek istiyorum devlette iyi bildiğiniz doktor var mı direk özele mi gideyim fiyatlar ne durumda lütfen yardımcı olun
Genel olarak muayene ücreti ne kadar özellerde ??
Devlet Ankara Eğitim Araştırma HastanesiHanımlar merhaba tatilde havuza girdiğim için sanırım gözlerim mikrop kaptı kendi yollarımla sarımsak Gül suyu cay falan sürerek göz kapağımdaki kaşınma gtti ancak gözümün içinde göz bebeğinin yanında kabarcık tarzı kırmızı bişey var ..ankaradayım göz doktoruna gitmek istiyorum devlette iyi bildiğiniz doktor var mı direk özele mi gideyim fiyatlar ne durumda lütfen yardımcı olun
Genel olarak muayene ücreti ne kadar özellerde ??
TeşekkürlerKudret göz 64 TL muayene
msarımsak
gül suyu
kör edeceksiniz kendinizi
eczacıya bile gidip bir göz damlası alsanız daha az zararlı olurdu.
ankara da dünya göz hastanesi var, telefonla muayene ücretini öğrenebilirsiniz.
geçmiş olsun
Devlet Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi
Geçmiş olsun
50 TL geneldeMuayene ücreti ne kadar çok pahalı olmasını istemiyorum da
En fazla 50 veya 70 tl dirMuayene ücreti ne kadar çok pahalı olmasını istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?