• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz hastalığı yardım ...

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Hanımlar merhaba tatilde havuza girdiğim için sanırım gözlerim mikrop kaptı kendi yollarımla sarımsak Gül suyu cay falan sürerek göz kapağımdaki kaşınma gtti ancak gözümün içinde göz bebeğinin yanında kabarcık tarzı kırmızı bişey var ..ankaradayım göz doktoruna gitmek istiyorum devlette iyi bildiğiniz doktor var mı direk özele mi gideyim fiyatlar ne durumda lütfen yardımcı olun
Genel olarak muayene ücreti ne kadar özellerde ??

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba tatilde havuza girdiğim için sanırım gözlerim mikrop kaptı kendi yollarımla sarımsak Gül suyu cay falan sürerek göz kapağımdaki kaşınma gtti ancak gözümün içinde göz bebeğinin yanında kabarcık tarzı kırmızı bişey var ..ankaradayım göz doktoruna gitmek istiyorum devlette iyi bildiğiniz doktor var mı direk özele mi gideyim fiyatlar ne durumda lütfen yardımcı olun
Ozel kudret goz hastanesi icin super diyorlar. Bende gecen kis gozumden kist aldirmistim. Korka korka gitmistim. Ihmal etmeyin sonucta onemli bir organ

sarımsak
gül suyu
kör edeceksiniz kendinizi
eczacıya bile gidip bir göz damlası alsanız daha az zararlı olurdu.
ankara da dünya göz hastanesi var, telefonla muayene ücretini öğrenebilirsiniz.
geçmiş olsun

Devlet Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi

Geçmiş olsun

Göz damlam var lens kullandığım için göz damlası kullanıyorm..doğal yollardan geçsin dedim ama geçmedi teşekkürler
sarımsak
gül suyu
kör edeceksiniz kendinizi
eczacıya bile gidip bir göz damlası alsanız daha az zararlı olurdu.
ankara da dünya göz hastanesi var, telefonla muayene ücretini öğrenebilirsiniz.
geçmiş olsun
m

Merhaba, ben Maya Göz hastanesine gidiyorum çoğunlukla. 20-30 lira gibi birşey ödüyorum gidince. Benimki rutin kontrol veya alerjik rahatsızlık oluyor. Hastane hakkında çok fazla bilgim yok uzun süre geçmeyen alerji sorunum olunca gitmiştim (başka bir özel hastanedeki doktor 2 hafta süre bulaşıcı enfeksiyon diyip antibiyotik tedavisi uygulamıştı geçmeyince gitmiştim o dönem gittiğim doktor hemen teşhis koyup tedaviye başlamıştı ama ne yazık ki ayrılmış hastaneden) bir de göz ölçümlerini orada yaptırıyorum.
Geçmiş olsun.

Ulucanlar devlet hastanesine gitsenize iste. Hem kapsamlı hem de internet uzerinden randevu alabilirsiniz. Randevusuzsa da sabah erkenden gidersiniz sira alırsınız. Ayni evde yasadiginiz insanlarla yakin temasta bulunmayın, onlar havlularini vs ayirsinlar. Geçmiş olsun.

Merhaba aynı durum bende de var sağ gözümde dikkatli bakınca anca belli oluyor minik bir kızarık nokta ben de sabah devlet hastanesine gittim. Enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç yazdı ve geçene kadar lensini takma dedi.

Merhaba aynı durum bende de var sağ gözümde dikkatli bakınca anca belli oluyor minik bir kızarık nokta ben de sabah devlet hastanesine gittim. Enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç yazdı ve geçene kadar lensini takma dedi.

Back