Benim kuzenim oldu 21 yaşında çok da güzel oldu ama yurtdışında yaşıyor
Göz işinde en iyisi dr nuri çelik imiş. İki plastik cerrahtan kendim duydum bu doktorun neredeyse bu göz meselesine kafayı taktıgını söylüyorlar ve ince ince işledigini. Meme ve karın işimi yapabilirsem sonrasında başka isin düşünmem. En iyiyi ancak plastik cerrahlar biliyor cünkü
Nuri Celik evet arastirdim bu doktor da Naci Celik gibi Nisantasi’nda benim de kafam karismisti once. Su oncelikli ameliyatlarimi bitireyim hala iyi doktor uygun &fiyat arayisim suruyor cunku Allah kismet ederse goz icin doktor aramama gerek kalmayacak cunku iki plastik cerrahtan ovgu duydum, icime su serpildi.Naci Çelik mi yoksa Nuri Çelik mi?
Nuri Çelik ile ilgili hiç yorum bulamadımNuri Celik evet arastirdim bu doktor da Naci Celik gibi Nisantasi’nda benim de kafam karismisti once. Su oncelikli ameliyatlarimi bitireyim hala iyi doktor uygun &fiyat arayisim suruyor cunku Allah kismet ederse goz icin doktor aramama gerek kalmayacak cunku iki plastik cerrahtan ovgu duydum, icime su serpildi.
Sosyal medyasında da ameliyatların örnekleri yok bazı dr lar böyleNuri Çelik ile ilgili hiç yorum bulamadım
İşlemi yaptıralı ne kadar oldu, Fotoğraf yollayabilir misiniz?Merhaba ip ile badem göz yaptırdım soru sormak isteyenn
Merhaba ben üst göz kapağı estetiği yaptırdım ve badem göz. Göz kenarımdan ufacık bir kesi ile yukarı asıldı ve içten dikiş atıldı. Nerdeyse 2 ay geçti göz şeklimden baya memnun kaldım gözler daha canlı daha çekik duruyor ama yine de yapay değil doğal duruyor ve benim en büyük korkum yapay durmasıydı.Selamlar, ben gözlerimin daha kalkık ve çekik olmasını istiyorum buna bella eyes diyen var badem göz diyen var tilki göz bile duydum..Adı herneyse ben bella eyes diyorum en yakın o cünkü.Bu işlemi yaptırmak istiyorum bi doktorla görüştüm ameliyatını tavsiye etmedi, gençsin o gerginlik cildinde durmaz eski haline gelir vs dedi ip askı yönetimi ile yap dedi bu da bana dürüst bi tavsiye gelmedi sonutçta ip askı yöntemi süreklilik istiyor belkide tekrarlandığı icin bunu önerdi..İstanbul'da yapan var mı bu işlemi?İp askı yada ameliyat olarak..süreç hakkında bilgi verirse cok iyi olur..
Özelden öncesi-sonrası fotoğraf yollayabilir misiniz?Geçmiş olsun bu arada.Merhaba ben üst göz kapağı estetiği yaptırdım ve badem göz. Göz kenarımdan ufacık bir kesi ile yukarı asıldı ve içten dikiş atıldı. Nerdeyse 2 ay geçti göz şeklimden baya memnun kaldım gözler daha canlı daha çekik duruyor ama yine de yapay değil doğal duruyor ve benim en büyük korkum yapay durmasıydı.
dikişleri hala hafif hissediyorum 2 ay sonda geçer dedi doktor bakalım inşallah. Doğal olarak hala hafif izler var göz üstümde çok az belli belirsiz ama göz kenarımda morarma oluştu onlar daha duruyor tamamen geçmedi. İlk hafta asimetrik bir görüntü vardı ama hepsi geçti. Yani öyle hemen 2-3 haftada geçecek bir süreç değil biraz sabırlı olmak gerekiyor
Tabi ki yollarım bana yazar mısınızÖzelden öncesi-sonrası fotoğraf yollayabilir misiniz?Geçmiş olsun bu arada.
Merhaba Badem Göz konusunda bu işi bilen birine Oküloplastik Cerrahlarla konuşmak gerekir bence. Bir kaç kişi tanıyorum Instagramdan bakabilirsin.Selamlar, ben gözlerimin daha kalkık ve çekik olmasını istiyorum buna bella eyes diyen var badem göz diyen var tilki göz bile duydum..Adı herneyse ben bella eyes diyorum en yakın o cünkü.Bu işlemi yaptırmak istiyorum bi doktorla görüştüm ameliyatını tavsiye etmedi, gençsin o gerginlik cildinde durmaz eski haline gelir vs dedi ip askı yönetimi ile yap dedi bu da bana dürüst bi tavsiye gelmedi sonutçta ip askı yöntemi süreklilik istiyor belkide tekrarlandığı icin bunu önerdi..İstanbul'da yapan var mı bu işlemi?İp askı yada ameliyat olarak..süreç hakkında bilgi verirse cok iyi olur..
Cok tesekkür ederimMerhaba Badem Göz konusunda bu işi bilen birine Oküloplastik Cerrahlarla konuşmak gerekir bence. Bir kaç kişi tanıyorum Instagramdan bakabilirsin.
İstanbul : DR Demet Özçelik
Bursa: Dr Tuncay Sezgin
Antalya : Dr Emir Doğan
Adana: Dr Can Pamukçu
Sayfalarına bir bak birçok örnekler görebilirsin
kalıcı çözümü varSelamlar, ben gözlerimin daha kalkık ve çekik olmasını istiyorum buna bella eyes diyen var badem göz diyen var tilki göz bile duydum..Adı herneyse ben bella eyes diyorum en yakın o cünkü.Bu işlemi yaptırmak istiyorum bi doktorla görüştüm ameliyatını tavsiye etmedi, gençsin o gerginlik cildinde durmaz eski haline gelir vs dedi ip askı yönetimi ile yap dedi bu da bana dürüst bi tavsiye gelmedi sonutçta ip askı yöntemi süreklilik istiyor belkide tekrarlandığı icin bunu önerdi..İstanbul'da yapan var mı bu işlemi?İp askı yada ameliyat olarak..süreç hakkında bilgi verirse cok iyi olur..
Banada resim gönderebilirmisiniz şuanki halinden?İşlemi yaptıralı ne kadar oldu, Fotoğraf yollayabilir misiniz?