- 9 Mayıs 2021
- 19
- 2
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptirdim☺ve cook memnunummmSelamlar, ben gözlerimin daha kalkık ve çekik olmasını istiyorum buna bella eyes diyen var badem göz diyen var tilki göz bile duydum..Adı herneyse ben bella eyes diyorum en yakın o cünkü.Bu işlemi yaptırmak istiyorum bi doktorla görüştüm ameliyatını tavsiye etmedi, gençsin o gerginlik cildinde durmaz eski haline gelir vs dedi ip askı yönetimi ile yap dedi bu da bana dürüst bi tavsiye gelmedi sonutçta ip askı yöntemi süreklilik istiyor belkide tekrarlandığı icin bunu önerdi..İstanbul'da yapan var mı bu işlemi?İp askı yada ameliyat olarak..süreç hakkında bilgi verirse cok iyi olur..
nerde yapti biliyormusunuz acabaBenim kuzenim oldu 21 yaşında çok da güzel oldu ama yurtdışında yaşıyor
merhaba, nerde yaptin ve ne kadar fiyatiMerhaba ben üst göz kapağı estetiği yaptırdım ve badem göz. Göz kenarımdan ufacık bir kesi ile yukarı asıldı ve içten dikiş atıldı. Nerdeyse 2 ay geçti göz şeklimden baya memnun kaldım gözler daha canlı daha çekik duruyor ama yine de yapay değil doğal duruyor ve benim en büyük korkum yapay durmasıydı.
dikişleri hala hafif hissediyorum 2 ay sonda geçer dedi doktor bakalım inşallah. Doğal olarak hala hafif izler var göz üstümde çok az belli belirsiz ama göz kenarımda morarma oluştu onlar daha duruyor tamamen geçmedi. İlk hafta asimetrik bir görüntü vardı ama hepsi geçti. Yani öyle hemen 2-3 haftada geçecek bir süreç değil biraz sabırlı olmak gerekiyor
siz kac yasindasiniz ben 19 ve yapmak istiyorumSelamlar, ben gözlerimin daha kalkık ve çekik olmasını istiyorum buna bella eyes diyen var badem göz diyen var tilki göz bile duydum..Adı herneyse ben bella eyes diyorum en yakın o cünkü.Bu işlemi yaptırmak istiyorum bi doktorla görüştüm ameliyatını tavsiye etmedi, gençsin o gerginlik cildinde durmaz eski haline gelir vs dedi ip askı yönetimi ile yap dedi bu da bana dürüst bi tavsiye gelmedi sonutçta ip askı yöntemi süreklilik istiyor belkide tekrarlandığı icin bunu önerdi..İstanbul'da yapan var mı bu işlemi?İp askı yada ameliyat olarak..süreç hakkında bilgi verirse cok iyi olur..