Göz Estetiği

En büyük pişmanlığım tuncay sezgin reklamlarina kanmamdir
20210509_055440.jpg
20210509_055440.jpg

Tuncay sezgin yazmayin bile Lütfen
Halime bakin
3 ay oldu iyileşmesini gectim kusurlu et parçası kalmis
Keske komple biraksaydi bu kadar dikkat cekmezdi.
Gözümü gören soruyor kim yapti
Canlı reklam oluyor ona
20210509_055440.jpg

Eklentiler

• 20210509_055603.jpg
    20210509_055603.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 47
Bn
Selamlar, ben gözlerimin daha kalkık ve çekik olmasını istiyorum buna bella eyes diyen var badem göz diyen var tilki göz bile duydum..Adı herneyse ben bella eyes diyorum en yakın o cünkü.Bu işlemi yaptırmak istiyorum bi doktorla görüştüm ameliyatını tavsiye etmedi, gençsin o gerginlik cildinde durmaz eski haline gelir vs dedi ip askı yönetimi ile yap dedi bu da bana dürüst bi tavsiye gelmedi sonutçta ip askı yöntemi süreklilik istiyor belkide tekrarlandığı icin bunu önerdi..İstanbul'da yapan var mı bu işlemi?İp askı yada ameliyat olarak..süreç hakkında bilgi verirse cok iyi olur..
Ben yaptirdim☺ve cook memnunummm

Merhaba ben üst göz kapağı estetiği yaptırdım ve badem göz. Göz kenarımdan ufacık bir kesi ile yukarı asıldı ve içten dikiş atıldı. Nerdeyse 2 ay geçti göz şeklimden baya memnun kaldım gözler daha canlı daha çekik duruyor ama yine de yapay değil doğal duruyor ve benim en büyük korkum yapay durmasıydı.

dikişleri hala hafif hissediyorum 2 ay sonda geçer dedi doktor bakalım inşallah. Doğal olarak hala hafif izler var göz üstümde çok az belli belirsiz ama göz kenarımda morarma oluştu onlar daha duruyor tamamen geçmedi. İlk hafta asimetrik bir görüntü vardı ama hepsi geçti. Yani öyle hemen 2-3 haftada geçecek bir süreç değil biraz sabırlı olmak gerekiyor
merhaba, nerde yaptin ve ne kadar fiyati

Selamlar, ben gözlerimin daha kalkık ve çekik olmasını istiyorum buna bella eyes diyen var badem göz diyen var tilki göz bile duydum..Adı herneyse ben bella eyes diyorum en yakın o cünkü.Bu işlemi yaptırmak istiyorum bi doktorla görüştüm ameliyatını tavsiye etmedi, gençsin o gerginlik cildinde durmaz eski haline gelir vs dedi ip askı yönetimi ile yap dedi bu da bana dürüst bi tavsiye gelmedi sonutçta ip askı yöntemi süreklilik istiyor belkide tekrarlandığı icin bunu önerdi..İstanbul'da yapan var mı bu işlemi?İp askı yada ameliyat olarak..süreç hakkında bilgi verirse cok iyi olur..
siz kac yasindasiniz ben 19 ve yapmak istiyorum

X