• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goz doktoru Prof dr Kemal Dikici

sevimlicadi85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
1
0
36
Hollanda
Arkadaslar istanbulda goz doktoru Prof dr Kemal Dikici ye muayene olan yada amleiyat olan varmi? ben ona muayene olmak istiyorum.bende nistagmus var. bilmeyenlere aciklayayim gozbebeklerinin istem disi sag sola oynamasi. bir tur saslik yani. arastirmalarima gore bu doktor bu dalda uzman biri. yada saslik dalinda baska tavisye edebileceginiz doktor varmi???

sizdeki nistagmusun çeşidi nedir benim oğlum 4 aylık infantile nistagmus teşhisi kondu ankarada cumhur şener hocaya gidiyoruz kapama tedavisi verdi şimdilik iyiye gidiyor bize bunun azalacağını hayatını etkilemeyeceğini söyledi sizin durum nedir?????ne zaman başladı çünkü çeşidi çok fazla....

hanımlar, prof dr kemal dikici 'den kesinlikle uzak durun. ben bir sürü para baydım, ataköy dünya göz hastanesine muayeneye gittim. adam doğru dürüst ilgilenmedi bile. çok üstenci bir üslubu var, sizi yerin dibine sokuyor, sorularınıza üstün körü cevaplar veriyor. benim gözümde çok hafif bir şaşılık olmasına rağmen bana "kesin ameliyat olman lazım, gözlük bile kurtarmaz seni. ameliyat edelim, şaşı şaşı gezme ortalıkta." dedi. aynen bu cümleyi kurdu. ve ameliyat bedeli olarak 7.700 lira fiyat çıkardı.

sonrasında cerrahpaşa'ya gittim, prof dr emel başar'a. o da dedi ki "senin gözünde dışarıdan bile fark edilmeyecek kadar küçük bir kayma var. biz bu kadarcık bir kaymaya ameliyat yapmıyoruz. gözlük kullanmana bile gerek yok. ama illa ki gözlük istiyorsan 0.5 numara veriyorum." dedi. kemal dikici ise 1.5 numara gözlük vermişti!!!

dünya göz hastanesi para tuzağı. ben alanında uzman doktora gideyim, parası neyse vereyim diye düşündüm ama bir hayli aldandım. şimdi daha güvenilir olsun diye, iki doktor da birbirinin tam zıttı şey söylediği için üçüncü bir doktor arıyorum.

Back