- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresde önemli bir etken ama bence en önemlisi uykusuzluktan oluyor diye düşünüyorum.Bu cizgilere bakim yaptıkça daha kotu bir hale geldi uykusuz ve stresli bir hayatım var üç ayın içinde bunlar oldu ve yayildi çözüm bulamıyorum 29 yaşında dolgu botoks mantiksz geliyor napiyim ve diğerinde hiç yok
Işık dolgusu evet ama göz altına botox yapılmıyor diye duymuştumGözaltı Işık dolgusu yaptirabilirsin. Zaten gençler yaptırıyor öyle şeyleri genelde. Biraz daha yaşlanınca ya da derinlesmis kırışıklarda yapsalar da tutmuyor ne Botox ne dolgu
Yok onu 'zaten dolgu Botox gençken yapılır' anlamında dedim. Daha yeni arkadaşım (35 yaşında) Botox yaptırdı, 'bu kırışıklık artık yerlesmis, çok fazla tutmayabilir' diye uyardi yapan uzmanIşık dolgusu evet ama göz altına botox yapılmıyor diye duymuştum
Tuhaf çünkü benim duyduğuma göre yaş farketmeksizin göz altına botox yapılmıyormuş.Yok onu 'zaten dolgu Botox gençken yapılır' anlamında dedim. Daha yeni arkadaşım (35 yaşında) Botox yaptırdı, 'bu kırışıklık artık yerlesmis, çok fazla tutmayabilir' diye uyardi yapan uzman
Sanriim yanlış anlaşıldım.Tuhaf çünkü benim duyduğuma göre yaş farketmeksizin göz altına botox yapılmıyormuş.
Sonuç çok kötü olurmuş yoksa.
Zaten botox yapan doktorlara dikkat ettiğim kadarıyla kimse yapmıyor göz altına botox ama ışık dolgusu yapıyorlar
Gözaltı Işık dolgusu yaptirabilirsin
Yani demişsin ya ilk mesajında,bu yaşımda mantıksız geliyor diye. İkinci cümleyi o yüzden yazdım, aslında doğru olan bu yaşında yapmak botoxlari vs. Çünkü ilerleyen zamanda karışıklık yerleşince yapsan da tutmuyor diyeZaten gençler yaptırıyor öyle şeyleri genelde. Biraz daha yaşlanınca ya da derinlesmis kırışıklarda yapsalar da tutmuyor ne Botox ne dolgu
Ben anladım ne demek istedigini ama benim demek istedigim,Sanriim yanlış anlaşıldım.
Şu ikisi iki ayrı cümle.
Yani demişsin ya ilk mesajında,bu yaşımda mantıksız geliyor diye. İkinci cümleyi o yüzden yazdım, aslında doğru olan bu yaşında yapmak botoxlari vs. Çünkü ilerleyen zamanda karışıklık yerleşince yapsan da tutmuyor diye
Gittim konuştum hiç gerek yok önemli bir şey değil dedi bir cc den bile az botoks uyguladi minik bir nokta daha iyi evet. İnce cisgilerde dolgu fayda etmiyormus daha çok torbalara yapılırmış.Tuhaf çünkü benim duyduğuma göre yaş farketmeksizin göz altına botox yapılmıyormuş.
Sonuç çok kötü olurmuş yoksa.
Zaten botox yapan doktorlara dikkat ettiğim kadarıyla kimse yapmıyor göz altına botox ama ışık dolgusu yapıyorlar