Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi kremi kullananlar bakar mısınız?

Sarissa

uyudun uyanmadın olacak..
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
9.766
37
merhaba kızlar
bir süredir avonun göz çevresi kremini kullanıyorum.
ancak sabah elimi gözüme attığımda
sanki derim soyulmuş gibi elime pütür pütür bir şeyler geliyor.
sizde de oluyor mu?
krem bozulmuş olabilir mi?
ya da sizce neden olabilir?

Ben Avon'un göz kalemini bile kullanmıyorum kaldı ki göz kremini sürücem
Canım bence başka bir ürün kullan. Avon ürünleri pek tavsiye edilmiyor.yerimseniben

teşekkür ederim canım yorumun için.
ne bileyim işte ayağına gelince dayanamayıp alıyor insan.
benim cildim de sevmedi sanırım.

:uhm: çok iyi olmadığını biliyordum ama
o kadar kötü müymüş yaa :uhm:

avon bi defa aldım attım hepsini çöpe.. bana hiç iyi gelmedi.
başka bir ürün kullanmanızı tavsiye edeirm

canım avonun göz kremini bence de kullanma, ben de 25 yaş için olanını kullanmıştım bir ara ama senin dediğin gibi olmadı.Çok fazla yumuşattı göz altlarımı hoşuma gitmedi..Bence hemen bırak kullanmayı ve göz altlarını dinlendir bir süre o dediğin şeyler geçene kadar. Geçtikten sonra da özellikle de 30 yaşından küçüksen bence göz altı kremi değil de jel kullan..Jel daha hafif bir şey..Satıcılar hemen birşey satmaya bakıyorlar ama aslında birçok ürün 30 yaşından sonra için..Buna çok dikkat et ve almadan önce çok iyi araştır kullanan insanlara danışmadan alma hatta..Göz altı çok önemli canım..Moralini bozma biraz dinlendirirsen geçiceğine inanıyorum ben..Bir de yeşil çayın iyi geldiğini duymuştum aklında bulunsun..

ben daha önce vichy nin göz çevresi kremini aldım.22 yaşındaydım ve göz çevremdeki morluktan şikayetçiydim sadece.
eczacı sırf üç kuruş kazanabilmek için o kremi bana sattı. ama kremi kullandıktan sonra göz altımda ince kırışıklıklar oluşmaya başladı.dertsiz başıma dert açtım hiç yoktan.bayada pahalı bi fiyata almıştım işe yaramadığı gibi zararı oldu birde.
yani bencede 30 yaşından önce göz çevresi için krem kullanmamak lazım galiba.

Son düzenleme:
Bende avonun ucu açmak istemeyen açılıp kapanabilen siyah göz kalemini, anew ürünlerinden nemlendiricisini,göz altı kremini ve alkolsüz parfümünü kullandım.Göz kalemi berbattı.Gözümün her yerine bulaştı,dağıldı.Parfümde çok kötüydü.Kokusu berbattı.Tenime sıkar sıkmaz yapış yapış yaptı.Nemlendiricisi cildimde hiçbir farklılık yaratmadı.Yalnız göz altı kreminin sadece göz altına kullanılanı var.Birde kutu içinde iki bölmeli olanı var.Yani birini göz kapağına diğerinide göz altına kullanıyorsun.Ben ikisinide kullandım.Sadece göz altı için olan hiç bir işe yaramıyor.Ancak iki bölmeli olan daha iyiydi.Göz altımdaki morluklar sanki biraz hafifledi,açıldı.Sen hangisini kullandın bilmiyorum ama senin dediğin gibi bir soyulma dökülme olmadı.Belki kullandığın ürün sana alerji yapmış olabilir.Bir daha avon alırsam iki olsun .Yasaklı listemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…