• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi için bakım kremi önerileriniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DESPO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bir önerim yok ama bir uyarım var nivea nın göz çevresi kremini kesinlikle almayasınnnnnnnn

G:bbo:üzellik uzmanı arkadaşım ben göz çevresine jojoba yağnı sürdüğümde acayip yanma oldu sız nasıl kullanıyosunuz bunu seyreltmek mı lazım anlayamadım
merhaba ben jojoba yagini tek olarak kullaniyorum yillardir ama önemli olan yüzde yüz dogal olmasi ve kesinlikle kokusu olmamasi lazim bu cok önemli jojoba yagini özelliklerini yazmistim daha önce. genellikle göz kremlerin icinde jojoba yagi vardir zaten ama sunuda belirtmek istiyorum bana iyi gelen bir ürün sana iyi gelmeyebilir bu diger bakim ürünleri icinde gecerlidir hoscakal.

bugün ilk göz çevresi kremimi aldım... Rosense'den... doğal diil belki ama doğala yakın...
yağ tercih etmedim çünkü göz çevremde zaten küçük beyaz noktalar var, daha da azıtmayim onları.
ürünü kullandıkça yazarım size... aaaah aahhh yaşlanmaya başladım boshayallersmile

gözaltı bakımı için morluklarda ve kılcal damar rahatsızlıklarında alweyna kuşburnu çekirdeğikremi tavsiye ederim ben. kullandım memnun kaldım.ama sonra tekrar bulamadım. bı arastır ıstersen bulabılırsen al kullan arkadasım mutlaka.

la oche krem bende kullandım ama pek begenmedım bioderma aldım bakalım şimdi

Yüzünüzü güldürecek sihirli karışım.
Hassas yüz bakımı için geliştirilmiş, besleyici, koruyucu ve nemlendirici krem. Yağlı ve yapışkan olmayan yapısı sayesinde cilt tarafından hızla emilir. Doğal E vitamini: Cildin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar, cildi derinlemesine nemlendirir, korur. Kuvvetli antioksidan özelliğinden dolayı cildi çevresel hasarlara ve yıpranmalara karşı korur.
Cildi kuru ve ölü deh hücrelerinden arındırır.
Argan yağı: Nemlendirici etkisi çok güçlüdür, cildi güneşe, kötü hava şartlarına, soğuk, çatlak ve gerginliklere karşı korur. Hem gündüz hem de gece kullanıldığında kuru ve nemli cilt arasında denge kurar. Kuru ciltleri en üst seviyede nemlendirir. Cildin genç kalması için savaşır. Ciltteki çatlaklıkların kısa sürede kapanmasına, ciltteki bazı yaraların iyileşmesine yardımcı olur.
Kayısı yağı: Tüm ciltlere uygun olan kayısı yağı, cilde doğal bir canlılık ve parlaklık kazandırır. Cildin nemlenmesinde ve yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıklıkların giderilmesinde de büyük rol oynar. Vitamin ve mineraller bakımından oldukça zengindir, cildi yıpranmalara karşı korur. Gülyağı: Cildi besler ve canlılık verir, temizler ve cilt lekelerinin doğal olarak giderilmesine yardımcı olur.
Kullanım: Temiz cilde hafif masaj ile uygulanır. Hem gündüz hem de gece kullanımı için uygundur .

Son düzenleyen: Moderatör:
bence göz çevresi kremleri 35 yaşından sonra kullanmak lazım bende bitkisel ürünler satıyorum ve orda bize verilen seminerlerde bunu belirtiyorlar tabi seçim sizin

bence göz çevresi kremleri 35 yaşından sonra kullanmak lazım bende bitkisel ürünler satıyorum ve orda bize verilen seminerlerde bunu belirtiyorlar tabi seçim sizin

Bence hemen basla..gec bile kalmissin..bence 25 ten sonra mutlaka baslanmali....Çünkü oluşan kirsikliklari gidermek cok zor..en pahali ürünler bile fayda etmiyor. Cilt catlaklari gibi...nasil olustuktan sonra gidermesi zor buda ayni....bende 27 yasindayim basladim..eskiden sadece goz alti kremi kullaniyordum.ona rağmen yetmedi. Simdi kirisikliga karsi olanini aldim.ben vichy aldim...bence iyi bir marka al..goz alti sakaya gelmez çünkü. ...zaten epey gidiyor...

garnier goz cevresi bakim kremini alt ust kapak olmak uzere tum goz cevreme uyguluyorum gayet memnunum, duzenlilik cok onemli

Back
X