Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canim ben güzellik uzmaniyim sana tavsiyem jojobayagi ben 24 yasindan beri kullaniyorum su an 36 yasindayim ve tek kirisiklik yok .
merhaba canim ben güzellik uzmaniyim sana tavsiyem jojobayagi ben 24 yasindan beri kullaniyorum su an 36 yasindayim ve tek kirisiklik yok .
Meyza, bende bu yağın markasını sorucam sana çünkü ben hiç anlamıyorum yağlardan.Markası önemlimi, yada yüzde yüz doğal olması.
31 yaşındayım bugüne dek hiç göz çevresi kremi kullanmadım.yani kırışık engelleyici bakım kullanmak istiyorum.eğer cilt uzmanı arkadaşlar var ise önerilerini bekliyorum.yanlış bişeyle başlamak istemiyorum.cildim yağlı.[/QUO
canım merhaba
eğer çizgilerin yoğunsa jojoba yağından çok verimli sonuç alamayabilirsin.Çünkü jojoba yağı hassas bölgelere uygulanmaz.El ve ayak bakımı,saç bakımı,yara,çizik,vs.kullanılan bir ürün göz çevresi için çok doğru bir ürün değil hak verirsinki..
bunun yerine çuha çiçeği özü,gözotu,ruscus bitkisi,argan ağacı yağı,hint yağı yada sarı amber özü kullanabilirsin.Ben birazda olsa bunların eğitimini aldım sende araştır istersen.Fakat en sağlıklısı bunlarla uğraşmaktansa iyi bir firmanın göz kremini al bence.çünkü bunların çoğu zor bulunan ve pahalı bitkiler.
hoşçakal..
o markayı yazabilirmisin? katılıtorum sana hoşçakal31 yaşındayım bugüne dek hiç göz çevresi kremi kullanmadım.yani kırışık engelleyici bakım kullanmak istiyorum.eğer cilt uzmanı arkadaşlar var ise önerilerini bekliyorum.yanlış bişeyle başlamak istemiyorum.cildim yağlı.[/QUO
canım merhaba
eğer çizgilerin yoğunsa jojoba yağından çok verimli sonuç alamayabilirsin.Çünkü jojoba yağı hassas bölgelere uygulanmaz.El ve ayak bakımı,saç bakımı,yara,çizik,vs.kullanılan bir ürün göz çevresi için çok doğru bir ürün değil hak verirsinki..
bunun yerine çuha çiçeği özü,gözotu,ruscus bitkisi,argan ağacı yağı,hint yağı yada sarı amber özü kullanabilirsin.Ben birazda olsa bunların eğitimini aldım sende araştır istersen.Fakat en sağlıklısı bunlarla uğraşmaktansa iyi bir firmanın göz kremini al bence.çünkü bunların çoğu zor bulunan ve pahalı bitkiler.
hoşçakal..
o markayı yazabilirmisin? katılıtorum sana hoşçakal
yelizciğim benim çok emin olarak önerebileceğim 2 firma var
Korres sarı amber serum ile eyebright göz kremi
Diğer firmada l'occitane ımmortelle göz çevresi
her iki firmada çok başarılı ve doğal içeriklerden oluşuyor
sorun Korres Ankara da yok sadece İstanbul da ve yurtdışında var.
L'occitane ı bilmiyorum Ankara da varmıCADIARZU
Eğer aldıramazsan da dr.Murad ı öneririm
Kimyasalların arasında en iyisi o bence
starların hepsi dr.muradı kullanır bu arada..yerimseniben
yelizciğim benim çok emin olarak önerebileceğim 2 firma var
Korres sarı amber serum ile eyebright göz kremi
Diğer firmada l'occitane ımmortelle göz çevresi
her iki firmada çok başarılı ve doğal içeriklerden oluşuyor
sorun Korres Ankara da yok sadece İstanbul da ve yurtdışında var.
L'occitane ı bilmiyorum Ankara da varmıCADIARZU
Eğer aldıramazsan da dr.Murad ı öneririm
Kimyasalların arasında en iyisi o bence
starların hepsi dr.muradı kullanır bu arada..yerimseniben
bu ürünleri eczanede mi parfümeride mi bulabiliriz..?? istanbul da önerebileceğiniz bir yer var mı?
o markayı yazabilirmisin? katılıtorum sana hoşçakal
bu ürünleri eczanede mi parfümeride mi bulabiliriz..?? istanbul da önerebileceğiniz bir yer var mı?
dr.murad eczane ürünü hemen heryerde var canım
Korres Kanyon Harvey Nichols ve Bakırköy Capacity de var sadece
L'occitane da Capacity,İstinyepark avm,Capitol avm,Akmerkez de var birde bildiğim kadarıyla..