Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi için bakım kremi önerileriniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DESPO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
31 yaşındayım bugüne dek hiç göz çevresi kremi kullanmadım.yani kırışık engelleyici bakım kullanmak istiyorum.eğer cilt uzmanı arkadaşlar var ise önerilerini bekliyorum.yanlış bişeyle başlamak istemiyorum.cildim yağlı.

merhaba canim ben güzellik uzmaniyim sana tavsiyem jojobayagi ben 24 yasindan beri kullaniyorum su an 36 yasindayim ve tek kirisiklik yok .

merhaba canim ben güzellik uzmaniyim sana tavsiyem jojobayagi ben 24 yasindan beri kullaniyorum su an 36 yasindayim ve tek kirisiklik yok .

jojoba yağını nereden bulabilirim.biraz daha açıklarmısın yağ hakkında.teşekkür ederim.

canim jojoba yagini aktarlardan rahatlikla bulabilirsin.
jojoba yagi özellikleri: A ve E vitamini yönünden cok zengindir,insan vücut yagina cok yakindir yagi filmi olmaksizin cilde nufus eder yani cildi yagli birakmiyor,uv isinlarindan koruyor ,kirisik önleyici.iyi bir nemlendirici , yumusatici ve besliyicidir allerji yapmaz kokusuzdur.

Canım, sadece yağı mı sürüyorsun, yoksa birşeylerle karıştırıyor musun? Bi başına sürülen yağın göz çevresinde yağ torbası oluşturduğunu yazmıştı bi arkadaş. Ben de bi dönem jojoba, buğdayözü ve avokado yağlarını karıştırıp kullanıyordum, şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama; çok az bepanthen kremle karıştırıp, tabi bir de at kestanesi yağı eklemeyi düşünüyorum. Güzellik uzmanı olarak bu yazdığım karışım nasıl sence?a.s.a.s.a.s.

Meyza, bende bu yağın markasını sorucam sana çünkü ben hiç anlamıyorum yağlardan.Markası önemlimi, yada yüzde yüz doğal olması.

merhaba canim ilk önce sunu belirtmek istiyorum göz cevresindeki yag bezelerinin olusumun nedeni belli degildir,önlemide yoktur eger cildinde yatkinlik varsa ister yag sür ister krem yada hic bir sey kullanma yine cikacaktir.jojoba yagini tek olarak sürüyorum ama yüzde yüz dogal ve kokusuz olmasi lazim bu cok önemli.banada jojoba yagini yillar önce yaninda staj yaptigim cok iyi bir dermatolog tavsiye etmisti.sana tavsiyem jojoba yagi ,avokado yagi ve bepantheni karistirip kullan faydasini görürsün.bugdayözü ve at kestanesi yaglari göz cevrene cok yogun gelir .

31 yaşındayım bugüne dek hiç göz çevresi kremi kullanmadım.yani kırışık engelleyici bakım kullanmak istiyorum.eğer cilt uzmanı arkadaşlar var ise önerilerini bekliyorum.yanlış bişeyle başlamak istemiyorum.cildim yağlı.[/QUO
canım merhaba
eğer çizgilerin yoğunsa jojoba yağından çok verimli sonuç alamayabilirsin.Çünkü jojoba yağı hassas bölgelere uygulanmaz.El ve ayak bakımı,saç bakımı,yara,çizik,vs.kullanılan bir ürün göz çevresi için çok doğru bir ürün değil hak verirsinki..
bunun yerine çuha çiçeği özü,gözotu,ruscus bitkisi,argan ağacı yağı,hint yağı yada sarı amber özü kullanabilirsin.Ben birazda olsa bunların eğitimini aldım sende araştır istersen.Fakat en sağlıklısı bunlarla uğraşmaktansa iyi bir firmanın göz kremini al bence.çünkü bunların çoğu zor bulunan ve pahalı bitkiler.
hoşçakal..

31 yaşındayım bugüne dek hiç göz çevresi kremi kullanmadım.yani kırışık engelleyici bakım kullanmak istiyorum.eğer cilt uzmanı arkadaşlar var ise önerilerini bekliyorum.yanlış bişeyle başlamak istemiyorum.cildim yağlı.[/QUO
canım merhaba
eğer çizgilerin yoğunsa jojoba yağından çok verimli sonuç alamayabilirsin.Çünkü jojoba yağı hassas bölgelere uygulanmaz.El ve ayak bakımı,saç bakımı,yara,çizik,vs.kullanılan bir ürün göz çevresi için çok doğru bir ürün değil hak verirsinki..
bunun yerine çuha çiçeği özü,gözotu,ruscus bitkisi,argan ağacı yağı,hint yağı yada sarı amber özü kullanabilirsin.Ben birazda olsa bunların eğitimini aldım sende araştır istersen.Fakat en sağlıklısı bunlarla uğraşmaktansa iyi bir firmanın göz kremini al bence.çünkü bunların çoğu zor bulunan ve pahalı bitkiler.
hoşçakal..
o markayı yazabilirmisin? katılıtorum sana hoşçakal

ben 30 yaşındayım.sana tavsiyem lorael in kolajen dolgulu mimik kırışıklık kremi.fiyatı 40 tl.ben çok faydasını gördüm.yüzündeki diğer oluşabilecek mimik kırışıklığı bölgesine de sürebilirsin.

yelizciğim benim çok emin olarak önerebileceğim 2 firma var
Korres sarı amber serum ile eyebright göz kremi
Diğer firmada l'occitane ımmortelle göz çevresi
her iki firmada çok başarılı ve doğal içeriklerden oluşuyor
sorun Korres Ankara da yok sadece İstanbul da ve yurtdışında var.
L'occitane ı bilmiyorum Ankara da varmıCADIARZU
Eğer aldıramazsan da dr.Murad ı öneririm
Kimyasalların arasında en iyisi o bence
starların hepsi dr.muradı kullanır bu arada..yerimseniben

yelizciğim benim çok emin olarak önerebileceğim 2 firma var
Korres sarı amber serum ile eyebright göz kremi
Diğer firmada l'occitane ımmortelle göz çevresi
her iki firmada çok başarılı ve doğal içeriklerden oluşuyor
sorun Korres Ankara da yok sadece İstanbul da ve yurtdışında var.
L'occitane ı bilmiyorum Ankara da varmıCADIARZU
Eğer aldıramazsan da dr.Murad ı öneririm
Kimyasalların arasında en iyisi o bence
starların hepsi dr.muradı kullanır bu arada..yerimseniben

bu ürünleri eczanede mi parfümeride mi bulabiliriz..?? istanbul da önerebileceğiniz bir yer var mı?

bu ürünleri eczanede mi parfümeride mi bulabiliriz..?? istanbul da önerebileceğiniz bir yer var mı?

dr.murad eczane ürünü hemen heryerde var canım
Korres Kanyon Harvey Nichols ve Bakırköy Capacity de var sadece
L'occitane da Capacity,İstinyepark avm,Capitol avm,Akmerkez de var birde bildiğim kadarıyla..

çok sağol sinemsu diğerlerini alamam ama dr muradı alıcam başka sitelerde de okumuştum

Vichy'den pro active göz kremini kullaniyorum.
Amcamin kizi kullaniyor uzun zamandir ve cok faydasini görmüs.

arkadaşlar merhaba, ben bu sitede yeniyim ve umarım doğru yerden cevap yazmışımdır. lütfen evde kendinizin uygulayacağı bakım kremi ya da yağlarını cildi hassas olanlar kullanmasın. hele cildinde aşırı kızarıklık olanlar ben denedim yüzüm yandı bir daha da denemeye cesaret edemedim.:(

sinemsu :) alemsin he ......bu markaların nerelerde satıldığını, hangi avm'lerde olduğunu araştırman çok ilginç. kozmetik firma çalışanı mısın diye düşünmedim değil hani :) Tebrik ederim verdiğin ürünleri kullanan biri olarak Dr.Murad 'tan çok iyi verim aldım.ıyi tavsiyeydi. Ben de herkese tavsiye ediyorum ama inanılmaz pahalı. ürünlerim bitince yenisini alabilmek için çok düşünüyorum :)

Dr.Murad dışında bir ürün daha keşfettim ben adı MTX. Carla Bruni'nin estetik cerrahının geliştirdiği bir markaymış (satıcının yalancısıyım araştırmak lazım) ama Doktor markaları bana hep güven verir. Lekeli bir cilde sahip olduğum için güneş koruma faktörlü ürününü kullanıyorum 2 haftadır ve cildim inanılmaz derecede rahatladı. hem doktor markası ve hem de Dermokozmetik ürün olması sebebiyle ben de bu ürünü tavsiye ediyorum.

Sevgiler,
Sare

G:bbo:üzellik uzmanı arkadaşım ben göz çevresine jojoba yağnı sürdüğümde acayip yanma oldu sız nasıl kullanıyosunuz bunu seyreltmek mı lazım anlayamadım

Back
X