Göz Çevresi Bakımı göz çevresi bakımına kaç yaşında başlanmalı?

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
kızlar 21 yaşındayım ve şimdiye kadar bakım ve güzellkle ilgili şeyleri hep amanı geçnce öğrendm bunu o yüzden merak ediyorum ablalarmdan tecrübeleryle ilgili yardm istiyorum sizce kaç yaşında ve neyle başlanmalı??????????

bende 23 yaşındayım.18 yaşından itibaren cilt bakımına başlamayı öneriyor uzmanlar.göz bakımı için sadece nemlendirmen yeterli oluyor.benim halamın güzellik salonu var ve doktor kendisi.
erken başlandıgında göz kremlerine yaşlanmayı hızlandırabiliyor.sen cildine iyi bak yeter bence.

20li yaşlardan itibaren başlanıyor. etilerde bir güzellik merkezi sadece göz altı bakımını 1.5 saat yapıyormuş bunu yaptıran varmı cilt bakımından ayrı bir programmış

bende 23 yaşındayım ama henüz bir krem kullanmıyorum göz çevresi için arada bir kayısı çekirdeği kremini yüzüme sürerken göz çevremede masaj yapıyorum ama bilmiyorum sadece nemlendiren bişey kullanmak istiyorum aslında ama:KK30:
tavsiyesi olan varsa cevap versin lüfennnn:KK34:

bence kisiye göre degisir bu.bazilari göz cevresi kirisiklarina,bazilari agiz kenarlarinda,bazilarida alinlarinda kirisikliga yatkin oluyo.ve erkenden kirisabiliyolar.bence cildini iyi taniyip ona göre bakim yapmalisin.

kızlar dayanamayıp aldım.bionike diye bir dermokozmetik markanın göz kremini eczacı çok tavsiye etti bakalım ne olcak.güzelce nem verirse 1 yıl falan ara verirsin 25 yaşında düzenli kullanırsın dedi.ama yumuşacık yaptı ilk sürdüğümde:KK34:

ben de 22 yasindayim ama goz cevreme bir sey surmeye korkuyorum, gozumun altindaki iki derin cizgi de gittikce daha cok moralimi bozmaya basladi. bu konuda deneyimleri olanlar yazarsa cok sevinirim!

ben de 22 yasindayim ama goz cevreme bir sey surmeye korkuyorum, gozumun altindaki iki derin cizgi de gittikce daha cok moralimi bozmaya basladi. bu konuda deneyimleri olanlar yazarsa cok sevinirim!

aynı sorun bende de var canım.. bu sorunu yaşamış ve aşmış arkadaşlardan önerileri bekliyorum.. yardım edin bizee:KK43::KK43:

bende 23 yaşındayım ama henüz bir krem kullanmıyorum göz çevresi için arada bir kayısı çekirdeği kremini yüzüme sürerken göz çevremede masaj yapıyorum ama bilmiyorum sadece nemlendiren bişey kullanmak istiyorum aslında ama:KK30:
tavsiyesi olan varsa cevap versin lüfennnn:KK34:

bence çok doğru birşey yapıyorsun bende kullanıyorum kayısı çekirdeği kremini cildim ışıl ışıl ayrıca göz çevremdeki küçük miktardaki kırışıklıklar kaybolmaya başladı diyebilirim tabi herkeste aynı etki olur mu bilmem ama bnm cildim çok hassastır her kremi süremem ama bu krem çok ii geldi bana ... güzelleşmeye doğal yollarla devam kızlarrrrr :) :KK64:

X