göz çevreme botox yaptırmak istiyorum izmirde en iyi merkez?????

bade82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
206
2
göz çevreme botox yaptırmak istiyorum izmirde en ii merkezi bilen yaptıranlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

göz ccevren derken goz altın mı canım yoksa kaz ayaklarımı mı ben pek ayırt edemıyorumda

Ben ahmet seyhanda yaptırmıştım , memnun kalmıştım alsancakta muayanesi..

bende yaptirmak istiyorum ama nasil bir sonuc beklemem gerektiginide bilmiyorum :s demek istedigim aslinda sanki göz kapaklarim eskisi gibi durmuyor gibi geliyor bana göz kapaklarinin kalmasina yardim ediyormu botox ? bilgi verirsen sevinirim canim ..

Göz altına botox yapılır mı yapılmaz mı hiç bilgim yok ama, otuz yıldan fazla yılını cilde adamış bir uzmandan duyduğuma göre botoks ciltte ciddi anlamda gevşeme problemi yaratıyormuş. Başlanıldığı anda devamı gelmezse sonuç fiyaskoymuş. Bu gerçeği de uygulama yetkisi olan uzmanlar hastalarına söylemekten sakınıyormuş ki hasta elimden kaçmasın diye. Bu bilgiler dün duyduklarım tabii.

aslinda cok mantikli bir ay sonraya randevum var botox icin ama arkadasim bu yazdiklarindan sonra endiseye kapildim mantigina geince botox yuzdeki kaslari gecici felc yaparak gergin durmasini sagliyormus dolayisiyla o kas botox un surdugu mutdetce calismiyor eee noluyor kas zayifliyor :S offf bak cok kafam karisti ( ne olacak simdi

:)) çok şirinsiniz.... botox mantığı nedir? mimiklerden dolayı hareket eden ve mimik yapmasanız bile oralarda görünen çizgileri açmak değil midir? (en azından çok derin değilse) botox un yapıldığı kaslar kullanılmadığında zayıflaması herhalde alnın yere düşmesi anlamına gelmiyor:)) bana bi doktor böyle anlatmıştı. Bayılırım Sevinç Hanıma:)) botox etkisini yavaş yavaş yitirir ve en kötü halinizden bile iyi halde olur. bende var, süper. gerçi benim alnımda yollar vardı. onlar yok artık mutluyum:)) dr. sevinç'i öneririm. botox yapma süresi tahminen 5 saniye:))

:) Merak etmeyin botoxdan dolayı yüz kaslarınız gevşemez. 2 -3 yıldır yaptırıyorum.. Gereğinden fazla ara verdiğim de oldu ne kaslarım zayıfladı ne cildim gevşedi. Bir kere cilt yapısı ile ilgili hiç bir durumyok ortada. Çünkü botox yüzeyel bir işlem değil. Haa etkisi geçince insan kendini bir parça kötü hissedebilir haliyle. Çünkü aynada aylarca gergin dingin bir yüz görmeye alışıyorsunuz. E kırışıklar gelmeye başlayınca bu insanın hoşuna gitmeyebilir..

canım bende yaptırmak istiyorum botox ! yasemde yaptırdımda ama hiç bir etkisini görmedim. sen nerde yaptırıyosun bilgi verirsen sevinirim

botoksun böyle bir yan etkisi yok. sadece dogru yerde, dogru miktarda uygulanmasi gerekiyor. benim icin tek handikapi igne. yaptirirken cok hissetmesen de, disaridan izleyen icin istah acici bir goruntu degil. kan aldirirken bile kendime gelemedigim icin ben botox yerine botoks etkili ve yaslandirmayi geciktirici kremleri tercih ediyorum. ama yaptirdiysan ve icine siniyorsa bence boyle safsatalara inanma!

BOTOX OLUACAK KIRIŞIKLIĞINIZI 6 AY BOYU ÖNLEYECEK . VE O SÜREÇTE OLUŞACAK TÜM KIRIŞIKLARDAN KURTULMUŞ OLACAĞIZ GEVŞEME ASLA OLMAYACKTIR.

ben dolgu ve botoxlarımı dr.ufuk bilkaya yaptırıyorum. Hatta biz arkadaşlarla bir araya gelip şişeyi paylaşıyoruz bi de sürekli ve toplu gittiğimiz için uygun fiyata yapıyor çok memnunuz...

merhaba ben de 2 kaşımın arasına yaptırmak istiyorum , fiyatları tam olarak nedir öğrenebilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…