- 9 Şubat 2019
- 57
- 69
- 3
- 39
- Konu Sahibi beyazpapatya14
-
Cildim çok hassas ya. Dokunsam bişi patlıodoktor?
hiç dokunmayın baskı yapmayın o bölgeye kendi kendni onarır vucud 10 güneÇok net çıkmıyor ama
Kılcal damar da kendi kendine geçer mi?hiç dokunmayın baskı yapmayın o bölgeye kendi kendni onarır vucud 10 güne
Normalde kılcal damar için lazer derler ama gözaltına da olmaz lazer. Canım çok sıkıldı ya neden böyle bir hata yaptım anlamadım?!?Bir doktora gosterin. Bir daha sikmayin. Gozalti en hashas yer.
kuzenim de olmuştu geçti ama bir daha uğraşmayın o bölgeyle hassas bölgedir çünküKılcal damar da kendi kendine geçer mi?
Aptallık ettim. Şimdi bunun telafisi var mıdır? Sizce geçer mi?yağ bezesi sıkılmaz sıkılarak çıkmaz. salisilik asit sürerek üst deriyi soymak gerekiyor ya da şırıngayla çekiliyor çünkü sıkabileceğiniz bir ağzı yok
Aptallık ettim. Şimdi bunun telafisi var mıdır? Sizce geçer mi?
1 sene önce oldu ve geçmedi bendeki ..Aptallık ettim. Şimdi bunun telafisi var mıdır? Sizce geçer mi?
emin değilim orda hep damar vardı da şimdi mi kalınlaştı yoksa sıktıktan sonra mı belirdi?
bi doktora gitseniz iyi olur.
Walla yoktu ben sıkınca birden belirdi. Gerçi travmadan dolayı genel olarak kızarık ama belki daha söner. Bilmiyorum yarın gidicem doktora.1 sene önce oldu ve geçmedi bendeki ..
1 sene önce oldu ve geçmedi bendeki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?